Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЮМО България ЕООД

ЮМО България ЕООД

http://www.jumo.bg/

JUMO е един от водещите производители в областта на индустриалните сензори и техниката за автоматизация. Компанията разработва и произвежда датчици и уреди за измерване, регулиране, контрол и регистриране на температура, налягане, влажност, ниво, разход, рН, редокс, проводимост, разтворен кислород, хлор, хлорен диоксид, мътност на течности. 

 

Продуктовата гама на JUMO обхваща аналитична техника, преобразуватели на налягане, диф. налягане, манометри и съответните приспособления, стрелкови термометри (биметални и манометрични), термостати, термодвойки, термосъпротивления, преобразуватели на температура, датчици за влажност, скорост на въздух , едно- и многоканални регулатори, контролери, показващи и регистриращи уреди, разходомери, нивомери, промишлен софтуер.

 

На българския пазар утвърденият немски производител оперира чрез дъщерното си дружество ЮМО България.

 

Портфолиото от реализирани продукти от ЮМО България, съвместно с дългогодишния им партньор Мега Инженеринг, включва много успешни проекти, свързани с автоматизацията на производствени процеси при използването на качествена техника, в областта на хранително-вкусовата, фармацевтичната, химическата, стъкларската промишленост, металургията, енергетиката.

ЮМО България ЕООД

Адрес: София 1113, ул. Юрий Гагарин 22А, офис 1

Телефон: 02/973 39 88, 0888 392 162

E-mail: jumobg@centrum-group.com

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6