Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Шнайдер Електрик България ЕООД

Шнайдер Електрик България ЕООД

https://www.se.com/bg/bg

Шнайдер Електрик България е част от глобалния лидер в дигиталната трансформация Schneider Electric. Компанията предоставя цифрови решения за енергийно снабдяване и автоматизация на промишлени и инфраструктурни обекти, жилищни и обществени сгради, центрове за данни и др., с които гарантира ефективност и устойчиво развитие на потребителите. За Schneider Electric достъпът до енергия и цифрови технологии е основно човешко право, което дружеството осигурява с комбинация от водещи в света енергийни технологии, автоматизация в реално време, софтуер и услуги.

 

Офисът на Schneider Electric в България отговаря и за пазарите в Албания, Северна Македония и Косово.

 

EcoStruxure на Schneider Electric

 

EcoStruxure на Schneider Electric е готова за използване, отворена, оперативно съвместима платформа, която дава възможност за подобрена безопасност, надеждност, ефективност, устойчиво развитие и свързаност във всеки бизнес и производство. EcoStruxure използва всички предимства на IoT, мобилността, сензорите, облачните технологии, анализите и киберсигурността, за да осигури подобрения и иновации на всяко ниво на промишлените процеси.

 

„Умната“ фабрика на Schneider Electric в Пловдив

 

Шнайдер Електрик България разполага с иновативна „умна“ фабрика в гр. Пловдив, изградена със собствени технологии, съобразени с Индустрия 4.0. С над 20-годишна история, предприятието е едно от най-модерните и високотехнологични в района и обхваща 12 000 m2 площ. В него се произвеждат миниатюрни прекъсвачи, които се доставят и използват в над 30 страни по целия свят.

 

Компанията поддържа политика на отворени врати, която позволява клиенти и партньори, както и ученици, студенти и млади специалисти да посетят „умната“ фабрика и да се запознаят с технологиите на живо. За целта е обособено демонстрационното пространство Innovation Hub.

Шнайдер Електрик България ЕООД

Адрес: София 1715, Бизнес Парк София, ж.к Младост 4, сграда 7Б, ет. 4
Телефон: 02/932 93 20

Обяви за работа от Шнайдер Електрик България ЕООД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6