Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Шети България ЕООД

Шети България ЕООД

http://www.schatti.bg

Шети България ЕООД е компания, специализирана в изработването на единични или комплексни изделия от метал. Тя е доказан производител на панти и механизми за мебели и бяла техника, който тясно си сътрудничи с фирми в сферата на електрическата, машиностроителната, мебелната индустрия, както и в областта на домакинските уреди.

 

Фирмата разполага с машинен парк от най-ново поколение, разпределен в три отдела: „Инструментален“, „Механичен“ и „Пресов“. Основният производствен процес включва обработката на листов материал с дебелина между 1 и 6 mm и ширина до 500 mm. Щанцовите и стъпковите инструменти, както и свързаните с тях детайли, се конструират и произвеждат изцяло от Шети България.

 

Първите успешно внедрени универсални роботи са част от пътя на Шети към концепцията Industry 4.0. Визията за бъдещето на компанията е базирана върху изграждането на интелигентна фабрика, в която колаборативни роботи, ERP-система, информационна база, контролери и сензори ще работят съвместно с висококвалифицирани служители за едно по-ефективно, по-всеобхватно и скоростно производство.

 

Екипът от специалисти е най-големият капитал на фирмата. Той е движещата сила на Шети в развитието на технологичните процеси и я превръща в компания, която отговаря на високите европейски и световни стандарти.

 

Амбицията на Шети България е точно и последователно да постигне високо ниво на качеството и изпълнението в срок на доставките. Системата за управление на качеството интегрира охраната на труда, опазването на околната среда (ISO14001) и контрола върху качеството (ISO 9001). Постоянното развитие и подобряването на технологичните процеси е неизменна цел на компанията, за чийто ангажимент в посока екологично производство свидетелстват и сертификатите й по ISO 9001 и ISO 14001.

Шети България ЕООД

Адрес: с. Костиево 4205, обл. Пловдив, ул. „Капитан Бураго” 1 (9-ти километър по пътя Пловдив-Пазарджик)

Тел: (032) 500-424
Факс: (032) 500-423
E-mail: office@schatti.bg

Браншът In Brief

 • Екипът на АК Магнит участва в две спортни събития с кауза

  На 17 октомври трима служители на АК Магнит бяха сред участниците в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането на Postbank Business Run.

 • Браншовите организации от сектор „Строителство“ проведоха среща

  Работна среща между браншовите организации в сектор „Строителство“ се проведе в сградата на Съюза на архитектите в България. На събитието бе дискутирано и създаването на консултативен съвет на организациите от сектор „Строителство“.

 • GDELS ще си сътрудничи с български компании

  General Dynamics European Land Systems е направила предложение към българското Министерство на отбраната за техническо решение, използвано и от други съюзници в НАТО, както и е отправила предложение за индустриално сътрудничество.

 • Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите

  „Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите, който тази година се проведе под надслов „Ценности в действие“. В рамките на кампанията нашите колеги отново се обърнаха към организационните и личностни ценности“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • Северна Македония ще получи финансиране за жп линии от ЕК

  В рамките на своя Икономически и инвестиционен план за Западните Балкани Европейската комисия (ЕК) ще финансира изграждането на нова железопътна инфраструктура и реконструкцията на съществуващи жп линии в Северна Македония.

 • Сърбия с план за съоръжения за отпадъци и пречистване на води

  Министерството на опазването на околната среда на Сърбия е изготвило проектно-техническа документация за изграждането на 29 пречиствателни станции за отпадъчни води и 11 общински съоръжения за преработка на отпадъци.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6