Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ЦЕРБ Солар ЕООД

ЦЕРБ Солар ЕООД

https://cerb-trade.eu/

ЦЕРБ Солар (ЦЕРБ Трейд) ЕООД е българско търговско дружество, създадено през 2017 г. като част от групата ЦЕРБ. От август 2022 г. ЦЕРБ Трейд ЕООД официално промени своето име на ЦЕРБ Солар ЕООД. Компанията предлага високотехнологични и единствени по рода си инженерингови решения в соларната енергетика, разработени съвместно с утвърдени лидери на световния пазар.

 

Дейността на ЦЕРБ Солар (ЦЕРБ Трейд) е структурирана в няколко области:

 

Електротехническо оборудване и комутационна апаратура: Оборудване за въздушни и кабелни линии – стълбове – метални и композитни; арматура за кабелни и въздушни линии; кабелни скари и канали; изолатори – стъклени, порцеланови, композитни и дистанционери; Енергийно оборудване – паротурбинно, хидротурбинно, помпени агрегати и др.; КИП и А – системи за дистанционен мониторинг на въртящи се електрически машини и трансформатори, сензори за вибрации, налягане, температура и др.; аналогови и цифрови измервателни инструменти; Комутационно оборудване – вакуумни и SF6 прекъсвачи (средно и високо напрежение); разединители (средно и високо напрежение); КРУ и ККУ; вентилни отводи (средно и високо напрежение); МСВ и МССВ; контактори, пакетни ключове и релета.

 

Трансформатори и въртящи се електрически машини: Електрически машини: генератори и електродвигатели; трансформатори – силови, измервателни, специални; петерсенови бобини; шунтови реактори; Енергийно оборудване: турбинни масла, смазки, греси и добавки; резервни части за електрически машини.

 

Фотоволтаични централи: Компанията предлага високотехнологични и единствени по рода си инженерингови решения в соларната енергетика, разработени съвместно с утвърдени лидери на световния пазар. ЦЕРБ Солар (ЦЕРБ Трейд) осигурява: Проучване и проектиране; Доставка на утвърдени марки фотоволтаични панели и инвертори; Монтаж и мониторинг.

 

ЦЕРБ Солар (ЦЕРБ Трейд) е оторизиран партньор на R&S Group за територията на България. Швейцарската група е водещ световен доставчик на продукти за електрическата инфраструктура на ключови пазари по света, която разполага с производствени мощности и офиси в Европа, Южна Америка и Близкия изток и има широка партньорска мрежа. ЦЕРБ Трейд предлага разпределителни и силови трансформатори, превключватели високо и средно напрежение, силнотокови съединители и още много други изделия от обширното портфолио на R&S Group.

 

Българската компания предлага на пазара у нас и услугите на EC Systems, полски експерт в проектирането и изпълнението на индустриални системи за наблюдение, диагностика, тестване и контрол, както и системи за мониторинг на вибрации на въртящи се механизми с марка VibroHealth+.

 

В портфолиото на ЦЕРБ Солар (ЦЕРБ Трейд) фигурират още и продукти на италианската компания Re.val.co International, оперираща в областта на електрическата и промишлената автоматизация. Re.val.co International е специализирана в производството на устройства за контрол и измерване на електрическо оборудване, като регулируеми трансформатори и променливи резистори, аналогови и цифрови измервателни инструменти, електромери и оборудване за битова автоматизация, измервателни трансформатори НН, защитни релета, импулсни броячи, превключватели, защити срещу пренапрежение, измервателни преобразуватели и др.

ЦЕРБ Солар ЕООД

Адрес:1220 София, район Военна рампа, ул. „Локомотив“ №1

Телефон: 02/810 54 00

E-mail: yordan.kiryakov@cerb.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Международна делегация посети предприятия на ФЕРО Инвест

  Делегация от 30 души от организации и институции в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния преход, зелената енергия и опазването на околната среда от Франция, Австрия, Швейцария, Словения, Румъния, България, Украйна.

 • Delgaz Grid ще инвестира в електро и газоразпределителните мрежи

  Румънският дистрибутор на електроенергия и природен газ Delgaz Grid, член на германската група E.ON, планира да инвестира около 2.2 милиарда евро в мрежите, които управлява, до 2030 г. Това научи Ботрса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Софтуерната компания Ampeco ще разшири пазарните си позиции

  В края на януари т.г.българската компания Ampeco, която предоставя цялостни софтуерни решения за доставчиците на услуги за зареждане на електрически превозни средства, обяви, че е получила финансиране в размер на 13 млн. долара в рунд от Серия А.

 • Първият плаващ соларен парк в Монтана ще заработи до 4 години

  Πъpвият плaвaщ coлapeн пapĸ в Бългapия мoжe дa зapaбoти дo 4 гoдини. Toй щe ce нaмиpa нa тepитopиятa нa язoвиp Oгocтa. Пъpвoнaчaлнo плaнoвeтe ca били тoзи пapĸ дa бъдe c мoщнocт oĸoлo 1 GW, нo в ĸpaйнa cмeтĸa мoщнocттa щe бъдe мeждy 500 и 800 MW, научи Борса.bg.

 • Завърши строежът на ПСПВ в Шумен

  Строежът на пречиствателната станция за питейни води за водоснабдителната система на Шумен е напълно завършен, научи Борса.bg от БТА. Това съобщи инж. Дочко Дочев, който осъществява надзора на станцията и изпълнението на Лот 2.

 • В Русе стартира строежът на разпределителен център на Антон Вилл

  В гр. Русе започна изграждането на нов разпределителен център на фирмата производител на дамски облекла от естествени и синтетични тъкани Антоан Вилл, научи Борса.bg от БТА. Сградата се очаква да бъде на площ от около 1200 m².

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6