Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Централна енергоремонтна база ЕАД

Централна енергоремонтна база ЕАД

http://www.cerb.eu/index.php?cerb=0

Централна енергоремонтна база (ЦЕРБ) ЕАД е българска компания, която има близо 70 годишна история, утвърдени традиции и опит в областта на енергетиката.

 

Дружеството е надежден доставчик за територията на България и на Балканите на комплексни услуги, сред които:

 - Диагностика и ремонт на обекта в заводски условия на турбо- и хидрогенератори и високо волтови двигатели;

 - Повишаване на мощността на генератори и силови трансформатори;

 - Препроектиране и производство на нови намотки за генератори и трансформатори;

 - Диагностика и ремонт на стъпални регулатори;

 - Монтаж, демонтаж, профилактика и ремонт на прекъсвачи, разединители и друга комутационна апаратура ниско, средно и високо напрежение;

 - Производство на нови силови и разпределителни трансформатори с напрежение до 110 kV;

 - Производство на активни съпротивления;

 - Производство на токопроводима арматура за силови кабели и проводници, котелно оборудване и нестандартни механични конструкции и екипировка;

 - Вибродиагностика и динамична балансировка на турбо-генератори и хидрогенератори, парни турбини, двигатели, вентилатори и други въртящи се механизми;

 - Контрол на метала;

 - Транспортна дейност;

 - Промишлено и гражданско строителство, проектиране и авторски надзор, узаконяване и въвеждане в експлоатация и др.

 

Предприятието се простира на площ от 20 000 m2, а в него работят над 150 квалифицирани инженери, техници и специалисти. Фирмата има разрастваща се мрежа от сътрудници, доставчици и клиенти в повече от 10 държави. Компанията е реализирала множество международни проекти в над 10 държави, включително Гърция, Македония, Косово, Босна и Херцеговина.

Централна енергоремонтна база ЕАД

Адрес: София 1220, ул. Локомотив 1

Телефон: 02/8105 454; 02/8105 415

E-mail: info@cerb.bg

 

 

Партньори

Обяви за работа от Централна енергоремонтна база ЕАД

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6