Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Централна енергоремонтна база ЕАД

Централна енергоремонтна база ЕАД

http://www.cerb.eu/index.php?cerb=0

Централна енергоремонтна база (ЦЕРБ) ЕАД е българска компания, която има близо 70 годишна история, утвърдени традиции и опит в областта на енергетиката.

 

Дружеството е надежден доставчик за територията на България и на Балканите на комплексни услуги, сред които:

 - Диагностика и ремонт на обекта в заводски условия на турбо- и хидрогенератори и високо волтови двигатели;

 - Повишаване на мощността на генератори и силови трансформатори;

 - Препроектиране и производство на нови намотки за генератори и трансформатори;

 - Диагностика и ремонт на стъпални регулатори;

 - Монтаж, демонтаж, профилактика и ремонт на прекъсвачи, разединители и друга комутационна апаратура ниско, средно и високо напрежение;

 - Производство на нови силови и разпределителни трансформатори с напрежение до 110 kV;

 - Производство на активни съпротивления;

 - Производство на токопроводима арматура за силови кабели и проводници, котелно оборудване и нестандартни механични конструкции и екипировка;

 - Вибродиагностика и динамична балансировка на турбо-генератори и хидрогенератори, парни турбини, двигатели, вентилатори и други въртящи се механизми;

 - Контрол на метала;

 - Транспортна дейност;

 - Промишлено и гражданско строителство, проектиране и авторски надзор, узаконяване и въвеждане в експлоатация и др.

 

Предприятието се простира на площ от 20 000 m2, а в него работят над 150 квалифицирани инженери, техници и специалисти. Фирмата има разрастваща се мрежа от сътрудници, доставчици и клиенти в повече от 10 държави. Компанията е реализирала множество международни проекти в над 10 държави, включително Гърция, Македония, Косово, Босна и Херцеговина.

Централна енергоремонтна база ЕАД

Адрес: София 1220, ул. Локомотив 1

Телефон: 02/8105 454; 02/8105 415

E-mail: info@cerb.bg

 

 

Партньори

Браншът In Brief

 • Финансиране от ОПОС за ПИП ще получат шест ВиК дружества

  Министерството на околната среда и водите и Министерството на регионалното развитие и благоустройството сключиха договор за подпомагане регионалното инвестиционно планиране в отрасъл ВиК на стойност 22.8 млн. лева по ОПОС.

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6