Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Хромсервис ООД

Хромсервис ООД

http://www.chromservis.eu/

Хромсервис е българско търговско дружество, специализирано в доставката и сервиза на системи, уреди и пособия за лабораторни анализи. Развива дейност на територията на България от 1996 година посредством двата си офиса – в град София и град Русе.

 

Компанията предлага пълна гама лабораторно оборудване, включително хроматографски системи и компоненти за тях (газови и течни хроматографи, колони за газова и течна хроматография, генератор за чисти газове и др.); средства за контрол на работната и околна среда (пробовземни помпи, средства за анализ на прах); системи за дейонизиеране на вода; уреди и апарати (за контрол на винопроизводството, за електрохимични анализи, спектрофотомери, центрофуги); лабораторни пособия от пластмаса, каучук, метал, порцелан и др.

 

Хромсервис ООД предоставя на своите клиенти още широк спектър сертифицирани и калибрирани от акредитирани лаборатории изделия, в т.ч. лабораторна стъклария – мерителни колби и цилиндри, пипети, бюрети, пикнометри и др.; лабораторни ареометри и термометри; разтвори за електрохимични измервания – рН буфери и стандарти за електропроводимост; стандартни разтвори за състав и свойства; референтни материали; флоуметри и др.

 

Фирмата е сертифицирана по международния стандарт ISO 9001:2008 за управление на качеството.

 

Компанията разполага с екип от доказани инженери и химици, които осигуряват качествено и коректно обслужване на своите клиенти, подхождайки сериозно и отговорно към техните специфични нужди и изисквания.

Хромсервис ООД

Офис София

Адрес: ул. "Проф. Асен Златаров" №10, ап.3

Телефон:02/943 36 34

E-mail: sofia@chromservis.bg

 

Офис Русе

Адрес: ул. „Кап. Л-т Евстати Винаров“ №10

Телефон:082/821 783

E-mail: rousse@chromservis.bg

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6