Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Холанд Хайърс ООД

Холанд Хайърс ООД

http://www.hollandhires.com/

Холанд Хайърс е българо-холандска компания, развиваща дейност в областта на човешките ресурси. Фирмата извършва посреднически услуги за подбор на квалифицирани кадри в страната и чужбина, консултантска дейност, услуги в областта на информационните технологии и др.

 

Компанията предоставя възможност за професионална реализация на технически специалисти както в България и в Нидерландия – сърцето на high-tech индустрията, така и на други населени места по света. Фирмата осигурява шанс за развитие на експерти и професионалисти, с голям или малък опит, от областта на физиката, математиката и инженерството, включително електротехниката, електрониката, ВЕИ, НИРД, екологията, информационните технологии, мехатрониката, индустриалното инженерство, мениджмънта на качеството и др.

 

Холанд Хайърс е стабилен партньор с множество утвърдени „зелени“ и високотехнологични компании у нас, Нидерландия и други западноевропейски държави.

 

HR дружеството има стремеж и амбиции да си сътрудничи с технически специалисти от различните области на индустрията и изцяло да им съдейства в намирането на желаната работа. Компанията има за цел да изгради трайни и надеждни взаимоотношения с всеки един от тях, разкривайки неговия потенциал на 100%. При работата си с всеки кандидат, потърсил услугите на Холанд Хайърс, компанията предлага индивидуална консултация, насоки и съвети как да се прилагат различни поведенчески модели по време на интервю за работа.

Холанд Хайърс ООД

Адрес: София 1000, ул. „Иван Денкоглу“ 26

Телефон: 02/492 55 50

E-mail: anastasia@hollandhires.com

Браншът In Brief

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • Група Sika закупува румънския производител на материали AdePlast

  Един от най-големите румънски производители на строителни материали – AdePlast, става собственост на швейцарската група Sika. Стойността на сделката не е публично обявена. AdePlast произвежда сухи лепила и хоросани, декоративни бои, мазилки и полистирен.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6