Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Холанд Хайърс ООД

Холанд Хайърс ООД

http://www.hollandhires.com/

Холанд Хайърс е българо-холандска компания, развиваща дейност в областта на човешките ресурси. Фирмата извършва посреднически услуги за подбор на квалифицирани кадри в страната и чужбина, консултантска дейност, услуги в областта на информационните технологии и др.

 

Компанията предоставя възможност за професионална реализация на технически специалисти както в България и в Нидерландия – сърцето на high-tech индустрията, така и на други населени места по света. Фирмата осигурява шанс за развитие на експерти и професионалисти, с голям или малък опит, от областта на физиката, математиката и инженерството, включително електротехниката, електрониката, ВЕИ, НИРД, екологията, информационните технологии, мехатрониката, индустриалното инженерство, мениджмънта на качеството и др.

 

Холанд Хайърс е стабилен партньор с множество утвърдени „зелени“ и високотехнологични компании у нас, Нидерландия и други западноевропейски държави.

 

HR дружеството има стремеж и амбиции да си сътрудничи с технически специалисти от различните области на индустрията и изцяло да им съдейства в намирането на желаната работа. Компанията има за цел да изгради трайни и надеждни взаимоотношения с всеки един от тях, разкривайки неговия потенциал на 100%. При работата си с всеки кандидат, потърсил услугите на Холанд Хайърс, компанията предлага индивидуална консултация, насоки и съвети как да се прилагат различни поведенчески модели по време на интервю за работа.

Холанд Хайърс ООД

Адрес: София 1000, ул. „Иван Денкоглу“ 26

Телефон: 02/492 55 50

E-mail: anastasia@hollandhires.com

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6