Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Холанд Хайърс ООД

Холанд Хайърс ООД

http://www.hollandhires.com/

Холанд Хайърс е българо-холандска компания, развиваща дейност в областта на човешките ресурси. Фирмата извършва посреднически услуги за подбор на квалифицирани кадри в страната и чужбина, консултантска дейност, услуги в областта на информационните технологии и др.

 

Компанията предоставя възможност за професионална реализация на технически специалисти както в България и в Нидерландия – сърцето на high-tech индустрията, така и на други населени места по света. Фирмата осигурява шанс за развитие на експерти и професионалисти, с голям или малък опит, от областта на физиката, математиката и инженерството, включително електротехниката, електрониката, ВЕИ, НИРД, екологията, информационните технологии, мехатрониката, индустриалното инженерство, мениджмънта на качеството и др.

 

Холанд Хайърс е стабилен партньор с множество утвърдени „зелени“ и високотехнологични компании у нас, Нидерландия и други западноевропейски държави.

 

HR дружеството има стремеж и амбиции да си сътрудничи с технически специалисти от различните области на индустрията и изцяло да им съдейства в намирането на желаната работа. Компанията има за цел да изгради трайни и надеждни взаимоотношения с всеки един от тях, разкривайки неговия потенциал на 100%. При работата си с всеки кандидат, потърсил услугите на Холанд Хайърс, компанията предлага индивидуална консултация, насоки и съвети как да се прилагат различни поведенчески модели по време на интервю за работа.

Холанд Хайърс ООД

Адрес: София 1000, ул. „Иван Денкоглу“ 26

Телефон: 02/492 55 50

E-mail: anastasia@hollandhires.com

Браншът In Brief

 • Контур-Глобал въведе строги мерки срещу COVID-19

  КонтурГлобал Марица Изток 3 въведе допълнителни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19. Чрез тях дружеството ще гарантира сигурното производство на електрическа енергия, научи Борса.bg от енергийната компания.

 • Македония въвежда дигитално обучение за ученици и студенти

  Правителството на Северна Македония въведе електронно обучение за началните училища, гимназиите и унивеститетите по време на извънредното положение. По електронен път ще се провежда не само преподаването на нов материал, но и изпитването и оценяването.

 • Фирми в ТИЗ с Декларация за мерките срещу COVID-19

  Общо 33 компании от „Тракия икономическа зона“ (ТИЗ) и едно висше учебно заведение в гр. Пловдив се обединиха в обща Декларация към медиите и обществеността, в която обявяват, че работят с внимание и отговорност към обстановката с коронавирусната инфекция.

 • Румънски производител на бутилирана вода инвестира в завода си

  Румънската група Valvis Holding, производител на марката минерална вода AQUA Carpatica, регистрира увеличение на продажбите си с 250-300% през последните седмици. В резултат на това дружеството планира разширение на завода си за 20 млн. евро.

 • Tesla откри първите си зарядни станции за е-мобили в Сърбия

  Едната от зарядните станции е разположена в паркинга на магазин Ikea в сръбската столица, а другата – на магистрала E75 близо до гр. Алексинац в Централна Сърбия. Тази в Белград е оборудвана с шест зарядни точки, докато другата – с четири, всяка с капацитет до 150 kW.

 • ТЕД-БЕД с инвестиция за 8.5 млн. лева в нов производствен цех

  Базата разполага с първата изцяло автоматизирана линия за изрязване на полиуретанова пяна на Балканите. Пускането в експлоатация на цеха ще позволи проектирането на ергономични матраци с по-осезаем комфорт и прецизна поддръжка на спящия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6