Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии

Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии

https://www.henkel-adhesives.com/bg/en.html

Хенкел България ЕООД, част от гиганта Хенкел Груп, оперира със световни водещи марки и развива дейността си в три бизнес направления. Сред тях е Хенкел, Лепилни технологии. Утвърдената политика на проучване, развитие и инженеринг е ключ към успеха на Хенкел.

 

През 1997 Loctite става част от организацията и се налага като нейна водеща марка. С продуктите на Loctite, присъстващи на пазарите в над 80 държави, фирмата утвърждава позициите си като един от първенците в областта на производството и развитието на лепила, уплътнители и специализирани химически продукти.

 

Производственото оборудване на Хенкел за продуктите Loctite е отличено с ISO 9002 Quality System Registration и е спечелило признанието на безброй доказали се в световен мащаб компании като General Motors, Motorola, Siemens, Chrysler, Ford, OSRAM Sylvania  и много др.

Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 4, Бизнес Парк сграда 2, ет.4

Телефон: 02/806 39 00

Браншът In Brief

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • Изграждат междусистемната връзка България – Сърбия

  Eнергийните министри на България и Сърбия – Теменужка Петкова и Александър Антич, обявиха, че интерконекторът между двете страни трябва да бъде пуснат в експлоатация през 2022 г., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Акронис България влага 1.2 млн. лева в R&D център

  Софтуерното дружество Акронис България планира инвестиция в размер на 1.2 млн. лева, за което бе отличено със сертификат за инвестиция клас „А“ от Министерството на икономиката. Проектът на компанията ще се финансира изцяло със собствени средства.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6