Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии

Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии

https://www.henkel-adhesives.com/bg/en.html

Хенкел България ЕООД, част от гиганта Хенкел Груп, оперира със световни водещи марки и развива дейността си в три бизнес направления. Сред тях е Хенкел, Лепилни технологии. Утвърдената политика на проучване, развитие и инженеринг е ключ към успеха на Хенкел.

 

През 1997 Loctite става част от организацията и се налага като нейна водеща марка. С продуктите на Loctite, присъстващи на пазарите в над 80 държави, фирмата утвърждава позициите си като един от първенците в областта на производството и развитието на лепила, уплътнители и специализирани химически продукти.

 

Производственото оборудване на Хенкел за продуктите Loctite е отличено с ISO 9002 Quality System Registration и е спечелило признанието на безброй доказали се в световен мащаб компании като General Motors, Motorola, Siemens, Chrysler, Ford, OSRAM Sylvania  и много др.

Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 4, Бизнес Парк сграда 2, ет.4

Телефон: 02/806 39 00

Браншът In Brief

 • Етем и Gestamp създават две съвместни предприятия в България

  Етем България и Gestamp North Europe Services получиха одобрение от Европейската комисия и турските органи за защита на конкуренцията за съвместното създаване на две предприятия в България, информираха за Борса.bg от BalkanEnigneer.com.

 • Фесто Производство стана част от Webit Festival

  От 13 до 15 май 2019 г. в гр. София се проведе европейският форум за технически и иновативни върхови постижения – Webit Festival. Един от участниците, които демонстрираха своите технологични новости, бе Фесто Производство, информираха за Борса.bg.

 • MTU Aero Engines ще отвори нов завод в Сърбия

  Немската компания MTU Aero Engines, която се занимава с производството на софтуери, компоненти и двигатели за авиацията, ще отвори нов завод в гр. Стара Пазова, Сърбия. Първоначално в новия завод ще бъдат наети около 450 служители.

 • Milestone Systems отвори нов офис в София

  Софтуерната компания Milestone Systems, която се занимава с разработване на софтуер за видеонаблюдение, замени стария си офис в гр. София с по-голям, научи Борса.bg. В новия офис на Майлстоун Системс България ще работят около 150 служители.

 • Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Румъния

  Немската верига супермаркети Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Източна Румъния, който се намира близо до град Роман, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Новата придобивка на компанията ще обслужва и 50 магазина Lidl в Молдова.

 • Българи купиха Telekom Albania

  Българският бизнесмен Спас Русев и предприемачът Елвин Гури финализираха сделката за покупката на Telekom Albania със заплащане на договорената цена от 50 млн. евро, научи Борса.bg. Telekom Albania e вторият по големина мобилен оператор на Балканите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6