Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ханон Системс Пловдив ЕООД

Ханон Системс Пловдив ЕООД

https://www.hanonsystems.com

Ханон Системс Пловдив ЕООД е водещ производител на хидравлични и вакуумни системи и компоненти за тях с приложение в лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Компанията е дъщерно дружество на южнокорейския концерн Hanon Systems – лидер в производството на екологични и високоефективни решения за управление на енергията за автомобилната индустрия.

 

Производствената програма на завода на Ханон Системс в Пловдив включва хидравлични, вакуумни, трансмисионни и електрически помпи, както и компоненти за тях. Откакто е придобито от чуждестранната компания през 2019 г., дружеството не спира да разширява своята дейност и да инвестира в непрекъснати подобрения и модернизация. През 2021 г. предприятието стартира нова серия електрически помпи за Renault и Audi, а през 2022 обогатява производствената си гама с водна електрическа помпа за Audi & Volkswagen.

 

Разширявайки границите на технологиите с иновативна мисъл и инженерни и производствени практики на световно ниво, Ханон Системс се превръща в надежден и доверен партньор за едни от най-големите брандове от автомобилостроенето. Сред тях са Daimler (Mercedes-Benz Group), Volkswagen, Volvo Car Corporation, Renault, Ford, Honda, Toyota, BMW, JLR, Navistar и др.

 

Ханон Системс Пловдив разполага с екип от висококвалифицирани, предприемчиви и силно мотивирани специалисти, обединени от обща страст и стремеж за развитие. Огромното богатство от идеи и интереси на служителите и безкомпромисното качество на произвежданите продукти са ключов фактор за успеха на компанията и основно нейно конкурентно предимство.

Ханон Системс Пловдив ЕООД

Адрес: 4142 Стряма, Индустриална зона Раковски, обл. Пловдив
Телефон: 032/273 800

Обяви за работа от Ханон Системс Пловдив ЕООД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6