Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Унисист Инженеринг ЕООД

Унисист Инженеринг ЕООД

http://www.unisyst.bg/index_bg.html

Унисист Инженеринг ЕООД е българска производствена, инженерингова и търговска фирма, специализирана в разработката и производството на уреди и системи за автоматизация, основани на съвременна елементна база и използването на модерни технологии.

 

Един от основните стремежи на компанията е непрекъснатото повишаване на качеството на предлаганите услуги, както във функционално, така и в метрологично отношение.

 

През изминалите години Унисист Инженеринг се утвърди като желан партньор на големите промишлени предприятия в България. Тя успешно е проектирала, доставила и внедрила уреди и системи за автоматизация в множество фирми като Булгартрансгаз ЕАД, Овергаз ЕАД с всичките си подразделения, АЕЦ Козлодуй ЕАД, Лукойл Нефтохим ЕАД, Лукойл България ЕООД, Топлофикация ЕАД с всичките си подразделения, Агрополихим ЕАД, Проучване и добив на нефт и газ АД, Ситигаз България ЕАД, Технотерм инженеринг ЕАД, Каварна газ ЕАД, много други газови дружества и др.

Унисист Инженеринг ЕООД

Адрес: София, п.к. 1582, ж.к. Дружба, бул. „Цветан Лазаров” 144

Телефон: 02/886 05 62, 02/975 12 36    

E-mail: office@unisyst.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6