Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Унисист Инженеринг ЕООД

Унисист Инженеринг ЕООД

http://www.unisyst.bg/index_bg.html

Унисист Инженеринг ЕООД е българска производствена, инженерингова и търговска фирма, специализирана в разработката и производството на уреди и системи за автоматизация, основани на съвременна елементна база и използването на модерни технологии.

 

Един от основните стремежи на компанията е непрекъснатото повишаване на качеството на предлаганите услуги, както във функционално, така и в метрологично отношение.

 

През изминалите години Унисист Инженеринг се утвърди като желан партньор на големите промишлени предприятия в България. Тя успешно е проектирала, доставила и внедрила уреди и системи за автоматизация в множество фирми като Булгартрансгаз ЕАД, Овергаз ЕАД с всичките си подразделения, АЕЦ Козлодуй ЕАД, Лукойл Нефтохим ЕАД, Лукойл България ЕООД, Топлофикация ЕАД с всичките си подразделения, Агрополихим ЕАД, Проучване и добив на нефт и газ АД, Ситигаз България ЕАД, Технотерм инженеринг ЕАД, Каварна газ ЕАД, много други газови дружества и др.

Унисист Инженеринг ЕООД

Адрес: София, п.к. 1582, ж.к. Дружба, бул. „Цветан Лазаров” 144

Телефон: 02/886 05 62, 02/975 12 36    

E-mail: office@unisyst.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6