Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Унисист Инженеринг ЕООД

Унисист Инженеринг ЕООД

http://www.unisyst.bg/index_bg.html

Унисист Инженеринг ЕООД е българска производствена, инженерингова и търговска фирма, специализирана в разработката и производството на уреди и системи за автоматизация, основани на съвременна елементна база и използването на модерни технологии.

 

Един от основните стремежи на компанията е непрекъснатото повишаване на качеството на предлаганите услуги, както във функционално, така и в метрологично отношение.

 

През изминалите години Унисист Инженеринг се утвърди като желан партньор на големите промишлени предприятия в България. Тя успешно е проектирала, доставила и внедрила уреди и системи за автоматизация в множество фирми като Булгартрансгаз ЕАД, Овергаз ЕАД с всичките си подразделения, АЕЦ Козлодуй ЕАД, Лукойл Нефтохим ЕАД, Лукойл България ЕООД, Топлофикация ЕАД с всичките си подразделения, Агрополихим ЕАД, Проучване и добив на нефт и газ АД, Ситигаз България ЕАД, Технотерм инженеринг ЕАД, Каварна газ ЕАД, много други газови дружества и др.

Унисист Инженеринг ЕООД

Адрес: София, п.к. 1582, ж.к. Дружба, бул. „Цветан Лазаров” 144

Телефон: 02/886 05 62, 02/975 12 36    

E-mail: office@unisyst.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • Bosch открива нови офиси и лаборатории за 7 млн. евро в Румъния

  Немският технологичен разработчик Bosch откри нова сграда с офисно пространство и изпитвателни лаборатории към румънския си завод в Трансилвания. Инвестицията е на стойност 7 млн. евро, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Huf Group разширява научно-изследователския си център в Румъния

  Немският производител на заключващи системи за автомобилната индустрия Huf Group премества и разширява центъра си за развитие в гр. Тимишоара, Румъния. Дружеството ще разполага с 2000 кв. м. нови офис площи в модерна сграда по проекта ISHO в града.

 • Панхим откри нов цех за екструдиране на листове за 10 млн. лева

  На 30 октомври 2019 г. Панхим откри нов цех за екструдиране на листове в производствената си база в гр. Стара Загора. Проектът е на обща стойност от 10 млн. лева и включва изграждането на нова производствена база и въвеждане на иновативна екструдираща линия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6