Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Трумпф България ЕООД

Трумпф България ЕООД

https://www.trumpf.com/bg_BG

Трумпф България ЕООД развива дейност в областта на машиностроенето и лазерните технологии. Дружеството е дъщерна компания на високотехнологичния немски производител на металообработващи машини, лазерно оборудване и електрокомпоненти Trumpf GmbH Co KG.

 

Българската фирма предлага богато разнообразие от лазерна техника и технологии, включително лазерни инсталации за рязане и пробиване; лазерни инсталации за заваряване и повърхностна обработка на материали; лазери за надписване; абкантпреси с CNC-управление; гилотини с CNC-управление; щанцови машини с CNC-управление; комбинирани лазерно щанцови машини с CNC-управление; електрически и пневматични ръчни инструменти за обработка на ламарина – вибрационни ножици, ниблери, крайцмашини, нитачки, машини за затваряне на фалц; машини втора употреба; абкант и щанцови инструменти и др.

 

За Трумпф България работи екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в машиностроителния бранш, готов да окаже пълно професионално съдействие при избора на оборудване на своите клиенти. Компанията ежегодно участва и представя разработки на Trumpf от най-ново поколение на различни технически форуми както в България, така и по света и печели популярност и доверие сред своите партньори и клиенти.

Трумпф България ЕООД

Адрес: 1517 гр. София, ул. Мими Балканска 140 

Телефон: 02/860 14 92, 02/860 17 10

E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

 

Адрес: 4006 Пловдив, бул. „Мария Луиза” № 64, ет. 3, офис 3

E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

Обяви за работа от Трумпф България ЕООД

Браншът In Brief

 • Международна делегация посети предприятия на ФЕРО Инвест

  Делегация от 30 души от организации и институции в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния преход, зелената енергия и опазването на околната среда от Франция, Австрия, Швейцария, Словения, Румъния, България, Украйна.

 • Delgaz Grid ще инвестира в електро и газоразпределителните мрежи

  Румънският дистрибутор на електроенергия и природен газ Delgaz Grid, член на германската група E.ON, планира да инвестира около 2.2 милиарда евро в мрежите, които управлява, до 2030 г. Това научи Ботрса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Софтуерната компания Ampeco ще разшири пазарните си позиции

  В края на януари т.г.българската компания Ampeco, която предоставя цялостни софтуерни решения за доставчиците на услуги за зареждане на електрически превозни средства, обяви, че е получила финансиране в размер на 13 млн. долара в рунд от Серия А.

 • Първият плаващ соларен парк в Монтана ще заработи до 4 години

  Πъpвият плaвaщ coлapeн пapĸ в Бългapия мoжe дa зapaбoти дo 4 гoдини. Toй щe ce нaмиpa нa тepитopиятa нa язoвиp Oгocтa. Пъpвoнaчaлнo плaнoвeтe ca били тoзи пapĸ дa бъдe c мoщнocт oĸoлo 1 GW, нo в ĸpaйнa cмeтĸa мoщнocттa щe бъдe мeждy 500 и 800 MW, научи Борса.bg.

 • Завърши строежът на ПСПВ в Шумен

  Строежът на пречиствателната станция за питейни води за водоснабдителната система на Шумен е напълно завършен, научи Борса.bg от БТА. Това съобщи инж. Дочко Дочев, който осъществява надзора на станцията и изпълнението на Лот 2.

 • В Русе стартира строежът на разпределителен център на Антон Вилл

  В гр. Русе започна изграждането на нов разпределителен център на фирмата производител на дамски облекла от естествени и синтетични тъкани Антоан Вилл, научи Борса.bg от БТА. Сградата се очаква да бъде на площ от около 1200 m².

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6