Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Трумпф България ЕООД

Трумпф България ЕООД

https://www.trumpf.com/bg_BG

Трумпф България ЕООД развива дейност в областта на машиностроенето и лазерните технологии. Дружеството е дъщерна компания на високотехнологичния немски производител на металообработващи машини, лазерно оборудване и електрокомпоненти Trumpf GmbH Co KG.

 

Българската фирма предлага богато разнообразие от лазерна техника и технологии, включително лазерни инсталации за рязане и пробиване; лазерни инсталации за заваряване и повърхностна обработка на материали; лазери за надписване; абкантпреси с CNC-управление; гилотини с CNC-управление; щанцови машини с CNC-управление; комбинирани лазерно щанцови машини с CNC-управление; електрически и пневматични ръчни инструменти за обработка на ламарина – вибрационни ножици, ниблери, крайцмашини, нитачки, машини за затваряне на фалц; машини втора употреба; абкант и щанцови инструменти и др.

 

За Трумпф България работи екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в машиностроителния бранш, готов да окаже пълно професионално съдействие при избора на оборудване на своите клиенти. Компанията ежегодно участва и представя разработки на Trumpf от най-ново поколение на различни технически форуми както в България, така и по света и печели популярност и доверие сред своите партньори и клиенти.

Трумпф България ЕООД

Адрес: 1517 гр. София, ул. Мими Балканска 140 

Телефон: 02/860 14 92, 02/860 17 10

E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

 

Адрес: 4006 Пловдив, бул. „Мария Луиза” № 64, ет. 3, офис 3

E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6