Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Трумпф България ЕООД

Трумпф България ЕООД

http://www.trumpf-huettinger.com/en.html

Трумпф България ЕООД развива дейност в областта на машиностроенето и лазерните технологии. Дружеството е дъщерна компания на високотехнологичния немски производител на машинни инструменти, лазерно оборудване и електрокомпоненти Trumpf GmbH Co KG.

 

Българската фирма предлага богато разнообразие от лазерна техника и технологии, включително лазерни инсталации за рязане и пробиване; лазерни инсталации за заваряване и повърхностна обработка на материали; лазери за надписване; абкантпреси с CNC-управление; гилотини с CNC-управление; щанцови машини с CNC-управление; комбинирани лазерно щанцови машини с CNC-управление; електрически и пневматични ръчни инструменти за обработка на ламарина – вибрационни ножици, ниблери, крайцмашини, нитачки, машини за затваряне на фалц; машини втора употреба; абкант и щанцови инструменти и др.

 

За Трумпф България работи екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в машиностроителния бранш, готов да окаже пълно професионално съдействие при избора на оборудване на своите клиенти. Компанията ежегодно участва и представя разработки на Trumpf от най-ново поколение на различни технически форуми както в България, така и по света и печели популярност и доверие сред своите партньори и клиенти.

Трумпф България ЕООД

Адрес: 1517 гр. София, ул. Мими Балканска 140 

Телефон: 02/ 860 14 92, 02/860 17 10

E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

 

Адрес: 4006 Пловдив, бул. „Мария Луиза” № 64, ет. 3, офис 3

E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

Обяви за работа от Трумпф България ЕООД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6