Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Трумпф България ЕООД

Трумпф България ЕООД

http://www.trumpf-huettinger.com/en.html

Трумпф България ЕООД е търговска компания, която развива дейност в областта на машиностроенето и лазерните технологии. Дружеството е официален представител за България на високотехнологичния немски производител на машинни инструменти, лазерно оборудване и електрокомпоненти Trumpf GmbH Co KG.

 

Българската фирма предлага богато разнообразие от лазерна техника и технологии, включително лазерни инсталации за рязане и пробиване; лазерни инсталации за заваряване и повърхностна обработка на материали; лазери за надписване; абкантпреси с CNC-управление; гилотини с CNC-управление; щанцови машини с CNC-управление; комбинирани лазерно щанцови машини с CNC-управление; електрически и пневматични ръчни инструменти за обработка на ламарина – вибрационни ножици, ниблери, крайцмашини, нитачки, машини за затваряне на фалц; машини втора употреба; абкант и щанцови инструменти и др.

 

За Трумпф България работи екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в машиностроителния бранш, готов да окаже пълно професионално съдействие при избора на оборудване на своите клиенти. Компанията ежегодно участва и представя разработки на Trumpf от най-ново поколение на различни технически форуми както в България, така и по света и печели популярност и доверие сред своите партньори и клиенти.

Трумпф България ЕООД

Адрес: 1517 гр. София, ул. Мими Балканска 140 

Телефон: 02/ 860 14 92, 02/860 17 10

E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

 

Адрес: 4006 Пловдив, бул. „Мария Луиза” № 64, ет. 3, офис 3

E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

Браншът In Brief

 • Sutherland отваря врати на нов офис за 300 служители в Пловдив

  Американската компания за изнесени услуги Sutherland откри 61-ия си офис в гр. Пловдив, научи Борса.bg съобщение на дружеството. До края на 2020 г. фирмата ще наеме 300 служители, като търси специалисти с немски език и базови компютърни умения.

 • Ford започна производството на новия кросоувър Puma в Румъния

  Американският автомобилен гигант Ford стартира производството на модел Ford Puma в предприятието си в румънския град Крайова. Компактният хибриден кросоувър е оборудван с усъвършенствано 48-волтово електрическо задвижване EcoBoost Hybrid.

 • СофКънект планира изграждането на бизнес хъб до Летище София

  Консорциумът СофКънект планира изграждането на бизнес хъб за стартъп компании до Летище София. СофКънект предвижда заделянето на земя до Летище София за отдаване на инвеститори, които да изградят офисни и търговски площи.

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6