Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Тренквалдер България

Тренквалдер България

https://bg.trenkwalder.com/

Тренквалдер България е част от австрийската компания Trenkwalder, която развива дейност в сферата на човешките ресурси, подбора на персонал и аутсорсинг услугите на територията на 14 държави в Централна и Източна Европа повече от 30 години. Тренквалдер България предлага 360-градусови дигитални услуги както в подбора на персонал, така и във временната заетост и аутсорсинг процесите.

 

HR компанията разполага с надеждни партньори във всички сектори на икономиката, като по този начин предоставя гъвкави и индивидуализирани решения за своите клиенти.

 

Мисията на Тренквалдер България е да прилага корпоративна култура на приемственост, социална отговорност и надеждност. Компанията предлага не просто работна заетост, но и професионално развитие на клиентите си. Тя се старае да изгражда устойчиви отношения с партньорите и клиентите си така, че всички страни да са удовлетворени от крайните резултати.

 

Чрез иновации и здраво партньорство, Тренквалдер България се стреми да осигури качествена кариера за своите кандидати. Компанията прилага печеливши концепции и стратегии в областта на човешките ресурси, като следи тенденциите на пазара на труда, и по този начин оформя бъдещето и бизнеса. Тя предоставя ключовите съставки за успех на клиентите и кандидатите си.

 

Тренквалдер България цени силно уважението, доверието, принадлежността, бизнес проницателността и способността за гъвкавост и иновации.

Тренквалдер България

Централен офис
Адрес: 1303, гр. София , България, бул. „Христо Ботев“ № 79
Тел.: 02/851 89 90
E-mail: infobulgaria@trenkwalder.com 

Офис Пловдив
Адрес: 4000, гр. Пловдив, България, ул. „Найчо Цанов“ № 8
Тел.: 032/240 251
E-mail: infobulgaria@trenkwalder.com  

Обяви за работа от Тренквалдер България

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6