Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Трейс Ипома АД

Трейс Ипома АД

https://www.thracegroup.com/bg/bg/companies

Трейс Ипома АД е част от семейството на Thrace Group – водеща група в сферата на промишлените платове и опаковъчните решения. Трейс Ипома е специализирана в два сегмента: шприцоване под налягане и термоформоване за производство на еднократни пластмасови опаковки за различни индустриални сектори.

 

Компанията притежава производствени съоръжения, разположени на площ от 12000 m2, в които работят над 200 технически специалисти и инженери с дългогодишен опит и професионални умения в областта на шприцоването. Дружеството произвежда своята продукция в съответствие със стандартите EN ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005, а производственият му капацитет надхвърля 8000 тона полимер на годишна база.

 

Продуктовото му портфолио включва твърди опаковки (кофи, контейнери), щайги/каси (за обща употреба, безалкохолни напитки и бира), столове, седалки за стадиони, гъвкави полипропиленови контейнери, BigBags, полистиренови тарелки, кутии и контейнери, термоформинг чаши и др., които намират широко приложение в производството на храни, химикали и бои; преработката на месо, хляб и земеделски продукти; превоза на торове и насипни продукти и т.н.

 

Трейс Ипома е утвърдена като лидер на пазара на опаковки и пластмасови изделия не само в България, но и на Балканите и Източна Европа, като вече успешно развива своята дейност и в цяла Европа. Дружеството не спира да подобрява и развива своите ценности: почтеност, качество, инвестиция в хора/служители, социална отговорност, стойност на акционерите, пазарно лидерство, а основна цел на компанията е да предостави на своите клиенти висококачествени, надеждни и сигурни решения.

Трейс Ипома АД

Адрес: София 1528, Гара Искър, ул. „Неделчо Бончев“ 7

Телефон: 02/973 23 33; 02/973 24 57

E-mail: sales@ipoma.com

Браншът In Brief

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • Румънската компания Romgaz планира 3.2 млрд. евро инвестиции

  Компанията Romgaz планира да инвестира 3.2 млрд. евро до 2025 г. Сумата ще бъде вложена както в офшорни проекти, така и за производство на природен газ на суша, включително сондажни работи, изграждане на кладенци и наземни технологични инсталации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6