Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Трейс Ипома АД

Трейс Ипома АД

https://www.thracegroup.com/bg/bg/companies

Трейс Ипома АД е част от семейството на Thrace Group – водеща група в сферата на промишлените платове и опаковъчните решения. Трейс Ипома е специализирана в два сегмента: шприцоване под налягане и производство на еднократни пластмасови опаковки за различни индустриални сектори.

 

Компанията притежава производствени съоръжения, разположени на площ от 12000 m2, в които работят над 200 технически специалисти и инженери с дългогодишен опит и професионални умения в областта на шприцоването. Дружеството произвежда своята продукция в съответствие със стандартите EN ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005, а производственият му капацитет надхвърля 8000 тона полимер на годишна база.

 

Продуктовото му портфолио включва твърди опаковки (кофи, контейнери), щайги/каси (за обща употреба, безалкохолни напитки и бира), столове, седалки за стадиони, гъвкави полипропиленови контейнери, BigBags, полистиренови тарелки, кутии и контейнери, термоформинг чаши и др., които намират широко приложение в производството на храни, химикали и бои; преработката на месо, хляб и земеделски продукти; превоза на торове и насипни продукти и т.н.

 

Трейс Ипома е утвърдена като лидер на пазара на опаковки и пластмасови изделия не само в България, но и на Балканите и Източна Европа, като вече успешно развива своята дейност и в цяла Европа. Дружеството не спира да подобрява и развива своите ценности: почтеност, качество, инвестиция в хора/служители, социална отговорност, стойност на акционерите, пазарно лидерство, а основна цел на компанията е да предостави на своите клиенти висококачествени, надеждни и сигурни решения.

Трейс Ипома АД

Адрес: София 1528, Гара Искър, ул. „Неделчо Бончев“ 7

Телефон: 02/973 23 33; 02/973 24 57

E-mail: sales@ipoma.com

Обяви за работа от Трейс Ипома АД

Браншът In Brief

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • Група Sika закупува румънския производител на материали AdePlast

  Един от най-големите румънски производители на строителни материали – AdePlast, става собственост на швейцарската група Sika. Стойността на сделката не е публично обявена. AdePlast произвежда сухи лепила и хоросани, декоративни бои, мазилки и полистирен.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6