Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Трейс Ипома АД

Трейс Ипома АД

https://www.thracegroup.com/bg/bg/companies

Трейс Ипома АД е част от семейството на Thrace Group – водеща група в сферата на промишлените платове и опаковъчните решения. Трейс Ипома е специализирана в два сегмента: шприцоване под налягане и термоформоване за производство на еднократни пластмасови опаковки за различни индустриални сектори.

 

Компанията притежава производствени съоръжения, разположени на площ от 12000 m2, в които работят над 200 технически специалисти и инженери с дългогодишен опит и професионални умения в областта на шприцоването. Дружеството произвежда своята продукция в съответствие със стандартите EN ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005, а производственият му капацитет надхвърля 8000 тона полимер на годишна база.

 

Продуктовото му портфолио включва твърди опаковки (кофи, контейнери), щайги/каси (за обща употреба, безалкохолни напитки и бира), столове, седалки за стадиони, гъвкави полипропиленови контейнери, BigBags, полистиренови тарелки, кутии и контейнери, термоформинг чаши и др., които намират широко приложение в производството на храни, химикали и бои; преработката на месо, хляб и земеделски продукти; превоза на торове и насипни продукти и т.н.

 

Трейс Ипома е утвърдена като лидер на пазара на опаковки и пластмасови изделия не само в България, но и на Балканите и Източна Европа, като вече успешно развива своята дейност и в цяла Европа. Дружеството не спира да подобрява и развива своите ценности: почтеност, качество, инвестиция в хора/служители, социална отговорност, стойност на акционерите, пазарно лидерство, а основна цел на компанията е да предостави на своите клиенти висококачествени, надеждни и сигурни решения.

Трейс Ипома АД

Адрес: София 1528, Гара Искър, ул. „Неделчо Бончев“ 7

Телефон: 02/973 23 33; 02/973 24 57

E-mail: sales@ipoma.com

Обяви за работа от Трейс Ипома АД

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6