Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Тихерт ЕАД

Тихерт ЕАД

http://www.tihert.bg

Тихерт ЕАД е водеща българска компания, специализирана в инструменталното производство, дъщерно дружество на доказания производител на изделия за затваряне на различни видове бутилки Херти АД.

 

Тихерт разработва богата гама от инструменти за металообработка, в т.ч. разнообразни модели щанци, поансони, матрици, втулки, дорници, шприцформи, бластформи, пресформи за гума, пресформи за леене на алуминий и др. Сред машините, които компанията произвежда, са машини за тест на серпентини, хидравлични преси, установки за заваряване, машини за рязане на дърва, стендове за изпитване на бойлери, машини за производство на термосвиваеми капсули, асемблиращи машини, машини за балиране на отпадъци и др.

 

Портфолиото от услуги на дружеството е представено от механична обработка, обемна и нишкова ерозия. Сред основните дейности на Тихерт е и проектиране, изработка и монтаж на системи и средства за автоматизация на машини и технологични процеси.

 

Тихерт обединява в структурата си отдел „Конструктивен“ за конструиране на инструментална екипировка, машини, нестандартно оборудване, инженеринг; отдел „Автоматизация“ за конструиране, изработване и монтаж на системи и средства за автоматизация, машини и технологични процеси, включително разработване на управления с PLC и релейно-контакторни схеми; отдел „Ремонтно и инструментално производство“ за производство, ремонт, рециклиране и модернизация на инструментална екипировка, машини и нестандартно оборудване.

Тихерт ЕАД

Централен офис

Адрес: 9700 Шумен, ул. „Антим I“ №38

Телефон: 054/800 905; 0879 353 948

E-mail: office@tihert.bg

 

Производствена база

Адрес: 9920 Плиска, производствена база Херти АД

Обяви за работа от Тихерт ЕАД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6