Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Тихерт ЕАД

Тихерт ЕАД

http://www.tihert.bg

Тихерт ЕАД е водеща българска компания, специализирана в инструменталното производство, дъщерно дружество на доказания производител на изделия за затваряне на различни видове бутилки Херти АД.

 

Тихерт разработва богата гама от инструменти за металообработка, в т.ч. разнообразни модели щанци, поансони, матрици, втулки, дорници, шприцформи, бластформи, пресформи за гума, пресформи за леене на алуминий и др. Сред машините, които компанията произвежда, са машини за тест на серпентини, хидравлични преси, установки за заваряване, машини за рязане на дърва, стендове за изпитване на бойлери, машини за производство на термосвиваеми капсули, асемблиращи машини, машини за балиране на отпадъци и др.

 

Портфолиото от услуги на дружеството е представено от механична обработка, обемна и нишкова ерозия. Сред основните дейности на Тихерт е и проектиране, изработка и монтаж на системи и средства за автоматизация на машини и технологични процеси.

 

Тихерт обединява в структурата си отдел „Конструктивен“ за конструиране на инструментална екипировка, машини, нестандартно оборудване, инженеринг; отдел „Автоматизация“ за конструиране, изработване и монтаж на системи и средства за автоматизация, машини и технологични процеси, включително разработване на управления с PLC и релейно-контакторни схеми; отдел „Ремонтно и инструментално производство“ за производство, ремонт, рециклиране и модернизация на инструментална екипировка, машини и нестандартно оборудване.

Тихерт ЕАД

Централен офис

Адрес: 9700 Шумен, ул. „Антим I“ №38

Телефон: 054/800 905; 0879 353 948

E-mail: office@tihert.bg

 

Производствена база

Адрес: 9920 Плиска, производствена база Херти АД

Браншът In Brief

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6