Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Тех Индустри България ЕООД

Тех Индустри България ЕООД

www.techindustrybg.com

Тех Индустри България ЕООД е водеща българска компания, специализирана в доставката на продукти, решения и услуги за индустрията. Дружеството внедрява, проектира, оптимизира и поддържа технологии и оборудване, които подобряват качеството и сигурността в производството, удължават живота на машините и усъвършенстват крайния вид на продуктите.

 

Фирмата предлага богата гама от технологии за химична обработка на повърхнини, в т.ч. решения за байцване и пасивиране на неръждаема стомана, IBS-системи за миене на части; почистване на темпериращи канали; приложения на UVC-технологии, включително UVC-модули и облъчватели; технически спрейове и продукти за поддръжка; услуги по проектиране и доставка на оборудване и инсталации и др.

 

Компанията предоставя за българския пазар техниката и техническите изделия на водещи световни производители, сред които IBS, Cleantower Optisystem, Uvpro, Pelox, Ecoclean.

 

Тех Индустри България разполага с екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в изграждането на индивидуални решения за множество индустрии – металообработване, машиностроене, хранително-вкусова промишленост, производство на компоненти за автомобилната индустрия и др.

Тех Индустри България ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, бул. „Марица“ 154, Сектор А1, ет. 2

Телефон: 032/342 555; 0897 002 313

E-mail: info@techindustrybg.com

 

Складова база

Адрес: гр. Пловдив, ул. „Ягодовско шосе“

Телефон: 0895 955 592

Партньори

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6