Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Тех Индустри България ЕООД

Тех Индустри България ЕООД

www.techindustrybg.com

Тех Индустри България ЕООД е водеща българска компания, специализирана в доставката на продукти, решения и услуги за индустрията. Дружеството внедрява, проектира, оптимизира и поддържа технологии и оборудване, които подобряват качеството и сигурността в производството, удължават живота на машините и усъвършенстват крайния вид на продуктите.

 

Фирмата предлага богата гама от технологии за химична обработка на повърхнини, в т.ч. решения за байцване и пасивиране на неръждаема стомана, IBS-системи за миене на части; почистване на темпериращи канали; приложения на UVC-технологии, включително UVC-модули и облъчватели; технически спрейове и продукти за поддръжка; услуги по проектиране и доставка на оборудване и инсталации и др.

 

Компанията предоставя за българския пазар техниката и техническите изделия на водещи световни производители, сред които IBS, Cleantower Optisystem, Uvpro, Pelox, Ecoclean.

 

Тех Индустри България разполага с екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в изграждането на индивидуални решения за множество индустрии – металообработване, машиностроене, хранително-вкусова промишленост, производство на компоненти за автомобилната индустрия и др.

Тех Индустри България ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, бул. „Марица“ 154, Сектор А1, ет. 2

Телефон: 032/342 555; 0897 002 313

E-mail: info@techindustrybg.com

 

Складова база

Адрес: гр. Пловдив, ул. „Ягодовско шосе“

Телефон: 0895 955 592

Партньори

Промоционални предложения от Тех Индустри България ЕООД

  • Модул за UVC дезинфекция на въздух V50 DELUX

   Модул за UVC дезинфекция на въздух V50 DELUX

   Специална цена за последни бройки на най-продавания модул за UVC дезинфекция от Тех Индустри! V50 DELUX е надеждно решение за безопасна и чиста от вируси работна среда, дори и в помещения с постоянно присъствие на хора!

   Промоцията е валидна

   от 29.04.2021 г. до 30.09.2021 г.
  • Спрейове IBS

   Спрейове IBS

   Тех Индустри България има за Вас нова, страхотна промоция. Компанията предлага цял комплект висококачествени спрейове IBS, подходящи за смазване, почистване и др., и то с 40% отстъпка.

   Промоцията е валидна

   от 09.04.2021 г. до 30.09.2021 г.

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6