Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Тех Индустри България ЕООД

Тех Индустри България ЕООД

www.techindustrybg.com

Тех Индустри България ЕООД е водеща българска компания, специализирана в доставката на продукти, решения и услуги за индустрията. Дружеството внедрява, проектира, оптимизира и поддържа технологии и оборудване, които подобряват качеството и сигурността в производството, удължават живота на машините и усъвършенстват крайния вид на продуктите.

 

Фирмата предлага богата гама от технологии за химична обработка на повърхнини, в т.ч. решения за байцване и пасивиране на неръждаема стомана, IBS-системи за миене на части; почистване на темпериращи канали; приложения на UVC-технологии, включително UVC-модули и облъчватели; технически спрейове и продукти за поддръжка; услуги по проектиране и доставка на оборудване и инсталации и др.

 

Компанията предоставя за българския пазар техниката и техническите изделия на водещи световни производители, сред които IBS, Cleantower Optisystem, Uvpro, Pelox, Ecoclean.

 

Тех Индустри България разполага с екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в изграждането на индивидуални решения за множество индустрии – металообработване, машиностроене, хранително-вкусова промишленост, производство на компоненти за автомобилната индустрия и др.

Тех Индустри България ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, бул. „Марица“ 154, Сектор А1, ет. 2

Телефон: 032/342 555; 0897 002 313

E-mail: info@techindustrybg.com

 

Складова база

Адрес: гр. Пловдив, ул. „Ягодовско шосе“

Телефон: 0895 955 592

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6