Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Тех Индустри България ЕООД

Тех Индустри България ЕООД

www.techindustrybg.com

Тех Индустри България ЕООД е водеща българска компания, специализирана в доставката на продукти, решения и услуги за индустрията. Дружеството внедрява, проектира, оптимизира и поддържа технологии и оборудване, които подобряват качеството и сигурността в производството, удължават живота на машините и усъвършенстват крайния вид на продуктите.

 

Фирмата предлага богата гама от технологии за химична обработка на повърхнини, в т.ч. решения за байцване и пасивиране на неръждаема стомана, IBS-системи за миене на части; почистване на темпериращи канали; приложения на UVC-технологии, включително UVC-модули и облъчватели; технически спрейове и продукти за поддръжка; услуги по проектиране и доставка на оборудване и инсталации и др.

 

Компанията предоставя за българския пазар техниката и техническите изделия на водещи световни производители, сред които IBS, Cleantower Optisystem, Uvpro, Pelox, Ecoclean.

 

Тех Индустри България разполага с екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в изграждането на индивидуални решения за множество индустрии – металообработване, машиностроене, хранително-вкусова промишленост, производство на компоненти за автомобилната индустрия и др.

Тех Индустри България ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, бул. „Марица“ 154, Сектор А1, ет. 2

Телефон: 032/342 555; 0897 002 313

E-mail: info@techindustrybg.com

 

Складова база

Адрес: гр. Пловдив, ул. „Ягодовско шосе“

Телефон: 0895 955 592

Партньори

Браншът In Brief

 • Етем и Gestamp създават две съвместни предприятия в България

  Етем България и Gestamp North Europe Services получиха одобрение от Европейската комисия и турските органи за защита на конкуренцията за съвместното създаване на две предприятия в България, информираха за Борса.bg от BalkanEnigneer.com.

 • Фесто Производство стана част от Webit Festival

  От 13 до 15 май 2019 г. в гр. София се проведе европейският форум за технически и иновативни върхови постижения – Webit Festival. Един от участниците, които демонстрираха своите технологични новости, бе Фесто Производство, информираха за Борса.bg.

 • MTU Aero Engines ще отвори нов завод в Сърбия

  Немската компания MTU Aero Engines, която се занимава с производството на софтуери, компоненти и двигатели за авиацията, ще отвори нов завод в гр. Стара Пазова, Сърбия. Първоначално в новия завод ще бъдат наети около 450 служители.

 • Milestone Systems отвори нов офис в София

  Софтуерната компания Milestone Systems, която се занимава с разработване на софтуер за видеонаблюдение, замени стария си офис в гр. София с по-голям, научи Борса.bg. В новия офис на Майлстоун Системс България ще работят около 150 служители.

 • Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Румъния

  Немската верига супермаркети Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Източна Румъния, който се намира близо до град Роман, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Новата придобивка на компанията ще обслужва и 50 магазина Lidl в Молдова.

 • Българи купиха Telekom Albania

  Българският бизнесмен Спас Русев и предприемачът Елвин Гури финализираха сделката за покупката на Telekom Albania със заплащане на договорената цена от 50 млн. евро, научи Борса.bg. Telekom Albania e вторият по големина мобилен оператор на Балканите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6