Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Тех Индустри България ЕООД

Тех Индустри България ЕООД

www.techindustrybg.com

Тех Индустри България ЕООД е водеща българска компания, специализирана в доставката на продукти, решения и услуги за индустрията. Дружеството внедрява, проектира, оптимизира и поддържа технологии и оборудване, които подобряват качеството и сигурността в производството, удължават живота на машините и усъвършенстват крайния вид на продуктите.

 

Фирмата предлага богата гама от технологии за химична обработка на повърхнини, в т.ч. решения за байцване и пасивиране на неръждаема стомана, IBS-системи за миене на части; почистване на темпериращи канали; приложения на UVC-технологии, включително UVC-модули и облъчватели; технически спрейове и продукти за поддръжка; услуги по проектиране и доставка на оборудване и инсталации и др.

 

Компанията предоставя за българския пазар техниката и техническите изделия на водещи световни производители, сред които IBS, Cleantower Optisystem, Uvpro, Pelox, Ecoclean.

 

Тех Индустри България разполага с екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в изграждането на индивидуални решения за множество индустрии – металообработване, машиностроене, хранително-вкусова промишленост, производство на компоненти за автомобилната индустрия и др.

Тех Индустри България ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, бул. „Марица“ 154, Сектор А1, ет. 2

Телефон: 032/342 555; 0897 002 313

E-mail: info@techindustrybg.com

 

Складова база

Адрес: гр. Пловдив, ул. „Ягодовско шосе“

Телефон: 0895 955 592

Партньори

Промоционални предложения от Тех Индустри България ЕООД

  • Спрейове IBS

   Спрейове IBS

   Тех Индустри България има за Вас нова, страхотна промоция. Компанията предлага цял комплект висококачествени спрейове IBS, подходящи за смазване, почистване и др. и то с 40% отстъпка.

   Промоцията е валидна

   от 11.09.2020 г. до 31.10.2020 г.

Браншът In Brief

 • България Ер Меинтенанс разширява базата на Луфтханза

  България Ер Меинтенанс планира да инвестира 27 млн. лв. в разширяване капацитета на съществуващата база за обслужване и ремонт на самолети, оперирана от Луфтханза Техник София, както и обособяването на Част 145 Организация за техническо обслужване.

 • БТЛ Индъстрийз инвестира във фабрика в гр. Пловдив

  БТЛ Индъстрийз изпълнява сертифициран инвестиционен проект за изграждане на фабрика за производство на електронна медицинска апаратура в гр. Пловдив. Проектът предвижда инвестиции в размер на 10.5 млн. лв. и разкриване на 80 работни позиции.

 • Nidec Corporation планира изграждането на фабрика в Сърбия

  Японската компания Nidec Corporation планира изграждането на база за производство на малки електродвигатели в индустриалната зона в близост до рафинерията в гр. Нови Сад, Сърбия. Ще бъдат разкрити и няколко хиляди работни места.

 • Северна Македония се изкачва в Глобалния иновационен индекс

  Северна Македония зае 57 място в класацията на Глобалния иновационен индекс за 2020 година. Страната се е изкачила с две позиции спрямо предходната и с 27 в сравнение с 2018 г. По отношение на инвестициите от местните институции, страната се изкачва с 6 позиции.

 • Представиха първия мапинг на българската индустрия

  Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската работодателска асоциация Иновативни технологии (БРАИТ) представиха първия мапинг на българската индустрия.

 • ABB с уебинар за умното управление на електроенергията

  Днес, 23 септември 2020 г., от 17:00 до 18:00 ч. ABB организира безплатен уебинар, насочен към дигитализацията в управлението на електрическата енергия. Уебинарът ще се проведе на английски език, а водещи ще бъдат трима специалисти от ABB.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6