Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Телетек Електроникс АД

Телетек Електроникс АД

https://teletek-electronics.com/bg

Телетек Електроникс АД, част от българския холдинг Телетек Груп, е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в България. Дружеството е основано през 1991 г. и оттогава се утвърждава като лидер на българския и международния пазар. Към днешна дата в производственото предприятие работят над 130 служители, а продукцията се изнася в 75 страни, разположени на 5 континента.

 

Портфолиото на Телетек Електроникс включва пълна серия сигнално-охранителни и пожаро-известителни системи и цялостни комуникационни решения, подходящи за всички видове сгради. Категориите продукти, предлагани от компанията, включват: алармени системи, пожароизвестителни системи, модули за комуникация, мониторинг, софтуер.

 

Компанията е произвела над 30 милиона изделия, които са инсталирани в близо 1 милион сгради по целия свят. Дейността и продукцията на Телетек Електроникс отговарят на всички европейски стандарти и норми. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2015 от оторизирания орган SGS, а продуктите притежават сертификати, издадени от акредитираните лаборатории на EVPU и LPCB.

 

Производствената база на предприятието разполага с две високотехнологични SMD линии, чиято номинална скорост на работа е до 30 000 елемента/час. Част от оборудването е и ръчно работно място за поставяне на SMD елементи и ръчен принтер за изработка на прототипи и малки серии от платки. Технологичните нужди при производството на пожароизвестителни системи се обезпечават чрез тестов тунел за пожароизвестители.

 

Сред по-значимите сгради, оборудвани с изделия на Телетек Електроникс, са: кметството на град Лисабон, Португалия; Crowne Plaza Hotel – Доха, Катар; Sheraton Hotel – Оран, Алжир; кметството на гр. София; Istanbul Central Bus Station – Турция; Santa Rita de Cassia – Бразилия и др.

Телетек Електроникс АД

Адрес: София 1407, ул. „Сребърна" 14А

Телефон: 02/969 48 00

E-mail: info@teletek-electronics.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6