Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Телетек Електроникс АД

Телетек Електроникс АД

https://teletek-electronics.com/bg

Телетек Електроникс АД, част от българския холдинг Телетек Груп, е сред най-големите производители на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в България. Дружеството е основано през 1991 г. и оттогава се утвърждава като лидер на българския и международния пазар. Към днешна дата в производственото предприятие работят над 130 служители, а продукцията се изнася в 75 страни, разположени на 5 континента.

 

Портфолиото на Телетек Електроникс включва пълна серия сигнално-охранителни и пожаро-известителни системи и цялостни комуникационни решения, подходящи за всички видове сгради. Категориите продукти, предлагани от компанията, включват: алармени системи, пожароизвестителни системи, модули за комуникация, мониторинг, софтуер.

 

Компанията е произвела над 30 милиона изделия, които са инсталирани в близо 1 милион сгради по целия свят. Дейността и продукцията на Телетек Електроникс отговарят на всички европейски стандарти и норми. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2015 от оторизирания орган SGS, а продуктите притежават сертификати, издадени от акредитираните лаборатории на EVPU и LPCB.

 

Производствената база на предприятието разполага с две високотехнологични SMD линии, чиято номинална скорост на работа е до 30 000 елемента/час. Част от оборудването е и ръчно работно място за поставяне на SMD елементи и ръчен принтер за изработка на прототипи и малки серии от платки. Технологичните нужди при производството на пожароизвестителни системи се обезпечават чрез тестов тунел за пожароизвестители.

 

Сред по-значимите сгради, оборудвани с изделия на Телетек Електроникс, са: кметството на град Лисабон, Португалия; Crowne Plaza Hotel – Доха, Катар; Sheraton Hotel – Оран, Алжир; кметството на гр. София; Istanbul Central Bus Station – Турция; Santa Rita de Cassia – Бразилия и др.

Телетек Електроникс АД

Адрес: София 1407, ул. „Сребърна" 14А

Телефон: 02/969 48 00

E-mail: info@teletek-electronics.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6