Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Таурус-93 ЕООД

Таурус-93 ЕООД

http://www.taurus93.com/

Таурус-93 ЕООД е утвърден български производител на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио, които се използват за влагане в управлението на електронни изделия и машини в областта на машиностроенето.

 

Дружеството изработва на ситопечат етикети, стикери и табели за различни уреди. Истинската сила на Таурус-93 е закодирана в собствената ниша, представена от малки и средни серии уникални изделия, които са икономически неизгодни за големите производители, но се изпълняват качествено и в срок от българския производител.

 

Продуктите на фирмата обхващат широк спектър от приложения – в медицинска апаратура, в машини с ЦПУ, в програматори, регулатори, както и в машини за развлекателната индустрия.

 

Компанията е изградена от малък, но висококвалифициран екип с дългогодишен опит в областта, чиято основна мисия е пълно удовлетворяване изискванията и нуждите на клиентите. Отзивчивост към клиентите, гъвкавост на производството и високо качество на изделията са най-важните характеристики на фирмената политика.

Таурус-93 ЕООД

Адрес: Пловдив 4004, ул. "Пряпорец" №1

Телефон: 032/670 454; 0886 670 454

E-mail: taurus93@taurus93.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6