Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Стомана Индъстри АД

Стомана Индъстри АД

http://www.stomana.bg

Стомана Индъстри АД е част от Сиденор Груп – един от най-големите производители на стомана на Балканския полуостров с водещи позиции в Европа. Като част от тази международна корпоративна структура, българското дружество се превръща в един от европейските лидери в производството и търговията на висококачествени продукти от стомана.

 

Стоманодобивният завод на групата е построен през 1953 г. с името Металургичен комбинат Ленин, а впоследствие името е променено на Стомана Индъстри. През юни 2001 г. Сиденор АД,  придобива мажоритарния дял на Стомана АД и поема управлението и цялостната експлоатация на компанията. Преходът към частния сектор е повратна точка в историята на фирмата, която включва основен инвестиционен план, целящ модернизирането на производствените съоръжения и цялостна реконструкция на фирмата.

 

Компанията произвежда широка гама от продукти, включително дебелолистова ламарина, сортов прокат, стоманени сфери и специални профили. Стомана Индъстри постоянно инвестира в най-съвременните технологии с цел да гарантира производството на висококачествени продукти и високия стандарт на обслужване на клиентите.

 

За българското дружество напредъкът на служителите, качеството, продуктивността и технологичните постижения са водещи. Благодарение на динамичната си политика, компанията привлича и задържа квалифицирани, продуктивни и лоялни служители. Първостепенно за компанията е да наема, усъвършенства и поддържа най-добрите си кадри, осигурявайки техния професионален прогрес и възнаграждавайки техните действия.

 

Стомана Индъстри подкрепя и осигурява образованието и обучението на своя персонал както по отношение на тяхната работа, така и по отношение на развитието и прогреса им. Всяка година компанията предлага на своите служители възможността да участват в различни семинари, организирани вътрешно или от различни външни обучителни организации. Нуждата от образование възниква във всички отдели на компанията и обучението покрива множество образователни предмети.

Стомана Индъстри АД

Адрес: 2304 Перник, ул. „Владайско въстание“ 1

Телефон: 076/681 023

E-mail: gvakareev@stomana.bg

Обяви за работа от Стомана Индъстри АД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6