Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Стомана Индъстри АД

Стомана Индъстри АД

http://www.stomana.bg

Стомана Индъстри АД е част от Сиденор Груп – един от най-големите производители на стомана на Балканския полуостров с водещи позиции в Европа. Като част от тази международна корпоративна структура, българското дружество се превръща в един от европейските лидери в производството и търговията на висококачествени продукти от стомана.

 

Стоманодобивният завод на групата е построен през 1953 г. с името Металургичен комбинат Ленин, а впоследствие името е променено на Стомана Индъстри. През юни 2001 г. Сиденор АД,  придобива мажоритарния дял на Стомана АД и поема управлението и цялостната експлоатация на компанията. Преходът към частния сектор е повратна точка в историята на фирмата, която включва основен инвестиционен план, целящ модернизирането на производствените съоръжения и цялостна реконструкция на фирмата.

 

Компанията произвежда широка гама от продукти, включително дебелолистова ламарина, сортов прокат, стоманени сфери и специални профили. Стомана Индъстри постоянно инвестира в най-съвременните технологии с цел да гарантира производството на висококачествени продукти и високия стандарт на обслужване на клиентите.

 

За българското дружество напредъкът на служителите, качеството, продуктивността и технологичните постижения са водещи. Благодарение на динамичната си политика, компанията привлича и задържа квалифицирани, продуктивни и лоялни служители. Първостепенно за компанията е да наема, усъвършенства и поддържа най-добрите си кадри, осигурявайки техния професионален прогрес и възнаграждавайки техните действия.

 

Стомана Индъстри подкрепя и осигурява образованието и обучението на своя персонал както по отношение на тяхната работа, така и по отношение на развитието и прогреса им. Всяка година компанията предлага на своите служители възможността да участват в различни семинари, организирани вътрешно или от различни външни обучителни организации. Нуждата от образование възниква във всички отдели на компанията и обучението покрива множество образователни предмети.

Стомана Индъстри АД

Адрес: 2304 Перник, ул. „Владайско въстание“ 1

Телефон: 076/681 023

E-mail: gvakareev@stomana.bg

Обяви за работа от Стомана Индъстри АД

Браншът In Brief

 • IT, машинни и електроинженери са сред най-търсените в Сърбия

  През 2019 г. Сърбия регистрира увеличение на офертите за работа с 14% в сравнение с 2018 г. Над 225 000 кандидати са имали възможност да намерят работа в 48 893 обяви, като най-голям брой са били насочени към набирането на кадри за средно ниво позиции (64%).

 • Македония финансира младежи в сферата на науката и технологиите

  Тази мярка е предназначена за всички образователни институции и сдружения, които извършват дейности в подкрепа на талантливи ученици и студенти или работят върху развитието на предприемачески умения сред младите хора.

 • Digital4Bulgaria със събития в подкрепа на дигиталния сектор

  Инициативата стартира през 2016 г., когато се провежда първото от поредицата събития в гр. Пловдив – „Digital4Plovdiv“, което постепенно се утвърждава като един от най-стойностните форуми у нас. През 2019 г. се провеждат две големи конференции и във Варна.

 • Американската софтуерна компания ATPCO ще отвори офис в София

  Първоначално в новия български офис ще работят петима служители, които ще бъдат ангажирани с разработването на новия интерфейс Next Generation Storefront (NGS)™ на ATPCO, както и с изграждането на нови демо версии на други фирмени продукти.

 • Българска фирма произвежда зарядни станции за Hyundai и Jaguar

  Компания еСаrѕ трябва cĸopo да получи лицeнз, ĸoйтo дa ѝ пoзвoли дa разшири експорта на продуктите си нa международните пaзapи. Очаква се също към клиентите на българското дружество да се присъединят автомобилните производители Аudі и Vоlkѕwаgеn.

 • Сърбия с новооткрити находища на злато за 1 млрд. долара

  Работейки в рамките на проекта „Tlamino“, канадското дружество Medgold Resources открива находища с около 7 млн. тона руда на една локация, съдържащи към 19.3 тона злато. Количеството на благородния метал е на стойност малко над 1 млрд. долара.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6