Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Стомана Индъстри АД

Стомана Индъстри АД

http://www.stomana.bg

Стомана Индъстри АД е част от Сиденор Груп – един от най-големите производители на стомана на Балканския полуостров с водещи позиции в Европа. Като част от тази международна корпоративна структура, българското дружество се превръща в един от европейските лидери в производството и търговията на висококачествени продукти от стомана.

 

Стоманодобивният завод на групата е построен през 1953 г. с името Металургичен комбинат Ленин, а впоследствие името е променено на Стомана Индъстри. През юни 2001 г. Сиденор АД,  придобива мажоритарния дял на Стомана АД и поема управлението и цялостната експлоатация на компанията. Преходът към частния сектор е повратна точка в историята на фирмата, която включва основен инвестиционен план, целящ модернизирането на производствените съоръжения и цялостна реконструкция на фирмата.

 

Компанията произвежда широка гама от продукти, включително дебелолистова ламарина, сортов прокат, стоманени сфери и специални профили. Стомана Индъстри постоянно инвестира в най-съвременните технологии с цел да гарантира производството на висококачествени продукти и високия стандарт на обслужване на клиентите.

 

За българското дружество напредъкът на служителите, качеството, продуктивността и технологичните постижения са водещи. Благодарение на динамичната си политика, компанията привлича и задържа квалифицирани, продуктивни и лоялни служители. Първостепенно за компанията е да наема, усъвършенства и поддържа най-добрите си кадри, осигурявайки техния професионален прогрес и възнаграждавайки техните действия.

 

Стомана Индъстри подкрепя и осигурява образованието и обучението на своя персонал както по отношение на тяхната работа, така и по отношение на развитието и прогреса им. Всяка година компанията предлага на своите служители възможността да участват в различни семинари, организирани вътрешно или от различни външни обучителни организации. Нуждата от образование възниква във всички отдели на компанията и обучението покрива множество образователни предмети.

Стомана Индъстри АД

Адрес: 2304 Перник, ул. „Владайско въстание“ 1

Телефон: 076/681 023

E-mail: gvakareev@stomana.bg

Обяви за работа от Стомана Индъстри АД

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6