Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Стам Лтд ООД

Стам Лтд ООД

http://stamh.com/bg/

Стам Лтд е новото име и пряк наследник на дългогодишната дейност на утвърдената българска компания Сторакт БГ. Дружеството е специализирано в проектиране, доставка, монтаж, сервиз и цялостен инженеринг на всички видове стелажи и складови системи.

 

Стам Лтд (STAMH® Ltd) е част от международна верига от фирми STAMH Group. Активни фирми от тази група оперират в България (STAMH-Solutions, STAMH-Tech, STAMH-Service, HYSTER – BG), Гърция, Румъния, Русия, Италия, Македония, Сърбия и Хърватия.

 

Компанията създава модерни решения за складово съхранение, които са лесни за използване и водят до ефективност на разходите. Портфолиото от продукти и услуги на Стам Лтд обхваща стелажи и системи от стелажи за палета, автоматизирани и конвейерни складови системи, автоматизирани системи за съхранение и комисиониране, складово оборудване, мотокари, инсталиране, инспекция и сервиз на складове, софтуер за управление на складове, професионални почистващи машини и др.

 

Дружеството има реализирани над 1800 проекта на складови системи и монтажи в различни индустриални и търговски сектори, както в България, така и в Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора, Румъния, Италия, Австрия, Русия, Полша, Белгия и Унгария. Някои от най-големите клиенти на Стам Лтд са: Coca Cola, Liebherr, Schenker, Nestle, Хемофарм, Miroglio, Actavis и мн.др.

 

В компанията работят над 70 опитни специалисти, по голямата част от които магистри по инженерство, икономика, електроника, софтуер, управление и т.н.

Стам Лтд ООД

Адрес: София 1404, ул. Околовръстен път и ул. Йордан Бакалов-Стубел 31

Телефон: 0700 42 111; 0889 223 117

Е-mail: office@stamh.com

 

Address: Sofia 1404, Ring road, cross with 31 Yordan Bakalov-Stubel Str.

Tel.: +359 700 42 111; +359 889 223 117

Е-mail: office@stamh.com

Обяви за работа от Стам Лтд ООД

Промоционални предложения от Стам Лтд ООД

  • Почистваща машина за под TSM WILLMOP 50 UV-C от STAMH

   Почистваща машина за под TSM WILLMOP 50 UV-C от STAMH

   Чист склад? Чист цех? Дори и в онзи ъгъл? Да – възможно е с компактната машина за под TSM WILLMOP 50 UV-C от STAMH! Забравете за моповете и се доверете на устройство от ново поколение!

   Промоцията е валидна

   от 17.06.2022 г. до 31.07.2022 г.
  • WMS софтуер за склад и логистика

   WMS софтуер за склад и логистика

   Специална оферта за софтуер за управление на склад и логистика (WMS)! Вашето доказано решение за автоматизиране и оптимизиране на всички дейности в един или множество производствени складове или дистрибуционни центрове. От STAMH (Стам Лтд). Не губете време, а се погрижете за Вас и Вашия бизнес!

   Промоцията е валидна

   от 19.05.2022 г. до 31.07.2022 г.
  • Системи от стелажи за тежки палетизирани стоки

   Системи от стелажи за тежки палетизирани стоки

   Заложете на Ваше решение за системи от стелажи, предназначени за тежки палетизирани стоки! Индивидуално проектирано според конкретните складови специфики! STAMH разработва и произвежда разнообразни складови системи, съобразени с избрания метод на работа!

   Промоцията е валидна

   от 13.05.2022 г. до 31.07.2022 г.
  • Мотокари и газокари HYSTER H2.0-3.5FT

   Мотокари и газокари HYSTER H2.0-3.5FT

   Спестете от експлоатационни разходи с мотокари и газокари HYSTER H2.0-3.5FT от българския лидер, създаващ модерни решения за складово съхранение STAMH. Възползвайте се от специалната оферта само за Вас сега!

   Промоцията е валидна

   от 07.04.2022 г. до 31.07.2022 г.

Браншът In Brief

 • GlobalFoundries разширява инженерния си екип в България

  GlobalFoundries, водеща компания в производството на чипове, разширява екипа си в България. Към момента около 250 души, основно инженери, работят за компанията в страната, като през следващите 2 години се предвижда да достигнат 350.

 • АQ Grоuр ще открие ново предприятие в Перник

  Швeдcĸият пpoизвoдитeл нa индycтpиaлни ĸoмпoнeнти АQ Grоuр щe разшири своя бизнес с инвестиция от 5 млн. eвpo. Компанията ще закупи терен за предприятие в Перник, който е с площ от 22 000 m², научи Борса.bg. Предвижда се фaбpиĸaтa дa пpoизвeждa ĸopпycи.

 • Florence Healthcare получи инвестиции в размер на 27 млн. долара

  Американската компания Florence Healthcare с офис в Белград (Сърбия), която организира документацията за клинични изследвания, като по този начин позволява дигиталната им връзка с клиентите, си подсигури нови инвестиции в размер на 27 млн. щатски долара.

 • Liebherr открива ново предприятие в Тракия икономическа зона

  Днес, 01 юли 2022г., се състоя официалното откриване на новия, трети завод на Lіеbhеrr в България, научи Борса.bg. Той се намира в Тракия икономическа зона край Пловдив. Инвестицията е на стойност над 17 млн. евро, като в тази сума е включен и трансферът.

 • Photon Energy Group изгражда соларна централа в Румъния

  Компанията Photon Energy Group, специализирана в решенията за соларна енергия и чиста вода, стартира изграждането на фотоволтаична централа с капацитет 5.7 MWp в Румъния, с което ще разшири капацитета на соларното си портфолио в страната до 32 MWp.

 • KAM отваря най-големия логистичен център в Северна Македония

  На обща площ от 60 000 m2, веригата супермаркети KAM отвори най-големия логистичен център в Северна Македония. Обектът е построен по най-новите стандарти и се намира само на няколко километра от центъра на Скопие.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6