Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

СР Абразиви & Инструменти ЕООД

СР Абразиви & Инструменти ЕООД

http://www.srabrasive.eu/

СР Абразиви & Инструменти ЕООД е правоприемник на дейността и дългогодишния професионален опит на специалистите от Сунер България ЕООД. Компанията предлага на българския пазар продуктите на водещия швейцарски производител на електрически инструменти, машини с гъвкави валове и пневматични инструменти Suhner Group. 

 

Повече от 100 години Suhner инвестира в разработването на иновативни технически решения с приложение в промишлеността и в производствените процеси. Компанията е специализирана в развоя и производството на шлифовъчни машини, чието високо качество е резултат от дългогодишното непрекъснато усъвършенстване на изделията.

 

Сред широката продуктова гама на фирмата попадат и абразиви (фрези, дискове за грубо шлифоване и рязане, ламелни ветрилообразни дискове, почистващи дискове, шлифовъчни валяци, шлифовъчни ленти, спирални ленти), гъвкави валове и принадлежности, лентови шлайф-машини и др.

 

В компанията работят висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит, готови да предложат на клиентите практически ориентирани решения с демонстрация и сервиз на място. 

 

От края на 2015 г. фирма СР Абразиви & Инструменти е вече партньр на утвърдения немски производител на абразивни материали VSM.

СР Абразиви & Инструменти ЕООД

Адрес: Пловдив 4003, ул. „Брезовско шосе” 147, ет. 2

Телефон: 032/941 224

E-mail:  srabrasive@hotmail.com

Партньори

Промоционални предложения от СР Абразиви & Инструменти ЕООД

 • 1
 • 2
  • Полиращи и шлайфмашини Suhner

   Полиращи и шлайфмашини Suhner

   Нова ексклузивна промоция от СР Абразиви & Инструменти! Само сега закупете на топ цена шлайф или полираща машина с гъвкав вал, произведени в Швейцария на Suhner! Грабнете тази промоция!

   Промоцията е валидна

   от 28.05.2020 г. до 31.07.2020 г.
  • Ламелни дискове за шлайфане на неръждаема стомана

   Ламелни дискове за шлайфане на неръждаема стомана

    СР Абразиви & Инструменти предлага на Вашето внимание ламелни дискове Suhner - перфектни за шлайфане на неръждаема стомана! А сега и с отстъпка от цената за големи количества!

    

   Промоцията е валидна

   от 20.05.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Диск за шлайфане от кече/вата

   Диск за шлайфане от кече/вата

   Безкомпромисно шлайфане с диск от кече/вата на супер специална промо цена от СР Абразиви & Инструменти, и то още сега. Възползвайте се от предложението на фирмата и свършете своята работа с лекота.

   Промоцията е валидна

   от 19.05.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Полираща машина Suhner UPK 5-R

   Полираща машина Suhner UPK 5-R

    

   Нова пареща промоция от СР Абразиви & Инструменти! Само сега закупете на топ цена компактната и лека полираща машина Suhner UPK-5R и вземете своя подарък – абразивни кечета

   Промоцията е валидна

   от 15.05.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Лентов шлайф UBC 10-R + подарък

   Лентов шлайф UBC 10-R + подарък

   Ново атрактивно предложение от СР Абразиви & Инструменти! Лентова шлайф машина на доказания швейцарски производител Suhner сега на хит цена от 999 лв. + подарък шлайфащи ленти!

   Промоцията е валидна

   от 14.05.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Компресирани дискове Cibo от серия S-Line

   Компресирани дискове Cibo от серия S-Line

   Постигнете перфектното полиране с компресирани дискове от серията S-Line на Cibo! С фирма СР Абразиви & Инструменти. На най-добрата цена! При това точно сега, без да се бавите нито минута!

   Промоцията е валидна

   от 12.05.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Контактно рамо Suhner KA 25/9 KNS

   Контактно рамо Suhner KA 25/9 KNS

   Целите перфектна обработка и оптимални резултати на заваръчните шевове? Тогава преоборудвайте своя лентов шлайф с последен модел 25/9 KNS на Suhner! От СР Абразиви & Инструменти.

   Промоцията е валидна

   от 11.05.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Фибър и велкро дискове на VSM

   Фибър и велкро дискове на VSM

   Фибър и велкро дискове 125 mm с немско качество на невероятно ниски цени! Само сега от СР Абразиви & Инструменти специално за Вас! Не отлагайте! Възползвайте се от предложението!

   Промоцията е валидна

   от 05.05.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Ъглошлайф с удължена глава Finit Easy

   Ъглошлайф с удължена глава Finit Easy

   Само сега фирма СР Абразиви & Инструменти предоставя възможността да закупите ъглошлайф Finit Easy с удължена глава в комбинация с уникални висококачествени абразиви

   Промоцията е валидна

   от 04.05.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Абразивни консумативи Suhner

   Абразивни консумативи Suhner

   Абразивни консумативи с немско качество на супер ниски цени! Само сега! От СР Абразиви & Инструменти специално за вас! Възползвайте се веднага – количествата са ограничени!

   Промоцията е валидна

   от 29.04.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Абразивно кече (скочбрайт) за шлайфане/полиране

   Абразивно кече (скочбрайт) за шлайфане/полиране

   Осигурете си безкомпромисно полиране и шлайфане на всички метални и дървени повърхности с абразивното кече (скочбрайт) за шлайфане на Suhner. А от СР Абразиви & Инструменти ще получите и специална цена.

   Промоцията е валидна

   от 28.04.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Почистващи дискове за ъглошлайф Suhner

   Почистващи дискове за ъглошлайф Suhner

   Почувствайте почистващата сила на абразивите за ъглошлайф Suhner от СР Абразиви & Инструменти. Вижте как отстраняват боя и окисляване и осигуряват бързо и равномерно почистване.

   Промоцията е валидна

   от 24.04.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Комбинирани компресирани дискове Rebel One

   Комбинирани компресирани дискове Rebel One

   Не пропускайте! Ново уникално предложение от СР Абразиви & Инструменти. Комбинирани дискове за шлайфане и полиране Rebel One, спестяващи разходи и време. Вземете сега на промо цена – 26 лв. без ДДС.

   Промоцията е валидна

   от 23.04.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Ламелни колела за шлайфане на неръждаема стомана

   Ламелни колела за шлайфане на неръждаема стомана

   Осигурете си леко и гладко шлайфане с меките и гъвкави ламелни колела Suhner за шлайфане на неръждаема стомана и Inox. Специалното ценово предложение на СР Абразиви & Инструменти ви очаква!

   Промоцията е валидна

   от 21.04.2020 г. до 30.06.2020 г.
  • Машина за обработка на неръждаема стомана Finit-All

   Машина за обработка на неръждаема стомана Finit-All

   Обработката на неръждаема стомана никога не е била така лесна, както с Finit-All. А сега от СР Абразиви & Инструменти ви предлагат да се убедите в това, като закупите пълния комплект Finit-All на промоционална цена.

   Промоцията е валидна

   от 20.04.2020 г. до 30.06.2020 г.
 • 1
 • 2

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6