Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

СР Абразиви & Инструменти ЕООД

СР Абразиви & Инструменти ЕООД

http://www.srabrasive.eu/

СР Абразиви & Инструменти ЕООД е правоприемник на дейността и дългогодишния професионален опит на специалистите от Сунер България ЕООД. Компанията предлага на българския пазар продуктите на водещия швейцарски производител на електрически инструменти, машини с гъвкави валове и пневматични инструменти Suhner Group. 

 

Повече от 100 години Suhner инвестира в разработването на иновативни технически решения с приложение в промишлеността и в производствените процеси. Компанията е специализирана в развоя и производството на шлифовъчни машини, чието високо качество е резултат от дългогодишното непрекъснато усъвършенстване на изделията.

 

Сред широката продуктова гама на фирмата попадат и абразиви (фрези, дискове за грубо шлифоване и рязане, ламелни ветрилообразни дискове, почистващи дискове, шлифовъчни валяци, шлифовъчни ленти, спирални ленти), гъвкави валове и принадлежности, лентови шлайф-машини и др.

 

В компанията работят висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит, готови да предложат на клиентите практически ориентирани решения с демонстрация и сервиз на място. 

 

От края на 2015 г. фирма СР Абразиви & Инструменти е вече партньр на утвърдения немски производител на абразивни материали VSM.

СР Абразиви & Инструменти ЕООД

Адрес: Пловдив 4003, ул. „Брезовско шосе” 147, ет. 2

Телефон: 032/941 224

E-mail:  srabrasive@hotmail.com

Партньори

Промоционални предложения от СР Абразиви & Инструменти ЕООД

 • 1
 • 2
  • Абразивно кече (скочбрайт) за шлайфане/полиране

   Абразивно кече (скочбрайт) за шлайфане/полиране

   Осигурете си безкомпромисно полиране и шлайфане на всички метални и дървени повърхности с абразивното кече (скочбрайт) за шлайфане на Suhner. А от СР Абразиви & Инструменти ще получите и специална цена.

   Промоцията е валидна

   от 22.11.2019 г. до 31.12.2019 г.
  • Машина за обработка на неръждаема стомана Finit-All

   Машина за обработка на неръждаема стомана Finit-All

   Обработката на неръждаема стомана никога не е била така лесна, както с Finit – All. А сега от СР Абразиви & Инструменти ви предлагат да се убедите в това, като закупите пълния комплект Finit – All на промоционална цена.

   Промоцията е валидна

   от 01.11.2019 г. до 31.12.2019 г.
  • Абразивни консумативи Suhner

   Абразивни консумативи Suhner

   Абразивни консумативи с немско качество на супер ниски цени! Само сега! От СР Абразиви & Инструменти специално за вас! Възползвайте се веднага – количествата са ограничени!

   Промоцията е валидна

   от 24.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Компресирани дискове Cibo от серия S-Line

   Компресирани дискове Cibo от серия S-Line

   Постигнете перфектното полиране с компресирани дискове от серията S-Line на Cibo! С фирма СР Абразиви & Инструменти. На най-добрата цена! При това точно сега, без да се бавите нито минута!

   Промоцията е валидна

   от 16.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Ламелни колела за шлайфане на неръждаема стомана

   Ламелни колела за шлайфане на неръждаема стомана

   Осигурете си леко и гладко шлайфане с меките и гъвкави ламелни колела Suhner за шлайфане на неръждаема стомана и Inox. Специалното ценово предложение на СР Абразиви & Инструменти ви очаква!

   Промоцията е валидна

   от 10.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Ъглошлайф с удължена глава Finit-Easy

   Ъглошлайф с удължена глава Finit-Easy

   Специално предложение от СР Абразиви & Инструменти! Ъглошлайф с удължена глава Finit-Easy за професионално шлайфане на труднодостъпни места. Сега на топ цена от 880 лв. или в комплект с включени абразиви!

   Промоцията е валидна

   от 04.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Полираща машина Suhner UPK 5-R

   Полираща машина Suhner UPK 5-R

   Нова пареща промоция от СР Абразиви & Инструменти! Само сега закупете на топ цена компактната и лека полираща машина Suhner UPK-5R и вземете своя подарък – абразивни кечета!

   Промоцията е валидна

   от 02.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Комбинирани компресирани дискове Rebel One

   Комбинирани компресирани дискове Rebel One

   Не пропускайте! Ново уникално предложение от СР Абразиви & Инструменти. Комбинирани дискове за шлайфане и полиране Rebel One, спестяващи разходи и време. Вземете сега на промо цена – 26 лв. без ДДС.

   Промоцията е валидна

   от 21.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Абразивно кече за ръчно шлайфане

   Абразивно кече за ръчно шлайфане

   Закупете абразивно кече за ръчно шлайфане на уникално добра цена! Само сега за 4 лв./m или вземете цяло руло от 20 m за 70 лв. Лятното топ предложение е на фирма СР Абразиви & Инструменти.

   Промоцията е валидна

   от 16.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Универсален ъглошлайф FiniPower

   Универсален ъглошлайф FiniPower

   Промоционална кампания на универсален ъглошлайф FiniPower за професионално рязане, шлайфане и полиране. Закупете само сега на промо цена и вземете своя подарък шпиндел! От СР Абразиви & Инструменти!

   Промоцията е валидна

   от 17.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Ъглошлайф с удължена глава Finit Easy

   Ъглошлайф с удължена глава Finit Easy

   Само сега фирма СР Абразиви & Инструменти предоставя възможността да закупите ъглошлайф Finit Easy с удължена глава в комбинация с уникални висококачествени абразиви

   Промоцията е валидна

   от 10.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Контактно рамо Suhner KA 25/9 KNS

   Контактно рамо Suhner KA 25/9 KNS

   Целите перфектна обработка и оптимални резултати на заваръчните шевове? Тогава преоборудвайте своя лентов шлайф с последен модел 25/9 KNS на Suhner! От СР Абразиви & Инструменти.

   Промоцията е валидна

   от 09.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
  • Лентов шлайф UBC 10-R + подарък

   Лентов шлайф UBC 10-R + подарък

   Ново атрактивно предложение от СР Абразиви & Инструменти! Лентова шлайф машина на доказания швейцарски производител Suhner сега на хит цена от 999 лв. + подарък шлайфащи ленти!

   Промоцията е валидна

   от 08.10.2019 г. до 30.11.2019 г.
 • 1
 • 2

Браншът In Brief

 • ABB ще придобие дял от китайската компания Chargedot

  ABB планира да придобие мажоритарен дял от водещия доставчик на оборудване за електромобили Chargedot, научи Борса.bg от АББ България. Освен AC и DC зарядни станции за електромобили, Chargedot предоставя и софтуерната платформа към станциите.

 • Соф Кънект представи концепцията си за развитие на Летище София

  Френско-германският консорциум Соф Кънект представи видео с концепцията си за развитие на Летище София, научи Борса.bg. Kомпанията беше наскоро избрана от Транспортното министерство за концесионер на летището за следващите 30 години.

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6