Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Спектри ЕООД

Спектри ЕООД

http://www.spectri.net

Спектри ЕООД е специалист по шум и вибрации, който развива дългогодишна дейност по доставки, професионален инженеринг и сервиз в областта на шума и вибрациите. Услугите, които компанията предлага, са: проектиране, монтаж, инсталации и консултации по проекти за измерване, контрол, анализ и ограничаване на шума и вибрациите; диагностика, експертизи, заключения, услуги по балансиране; лабораторна проверка, калибриране на датчици, преобразуватели и системи за измерване на шум и вибрации; организиране на семинари, симпозиуми, курсове, обучения и запознаване с най-новите достижения в областта на шума и вибрациите; гаранционен и следгаранционен сервиз на индустриална техника и др.

 

Фирмата се стреми към подобряване условията, безопасността и качеството на работната среда на клиентите и партньорите си, своята конкурентноспособност и ефективност.

 

Дружеството е изключителен представител за България на датската компания Brüel & Kjær Sound & Vibration A/S – световен лидер в областта на измерването, мониторинга, анализа, диагностиката и оценката на шум и вибрации.

Спектри ЕООД

Адрес: София 1421 п.к. 39, кв. Лозенец, ул. „Св. Теодосий Търновски” 30

Телефон: 02/963 04 64, 02/963 26 38

E-mail: office@spectri.net 

Партньори

Браншът In Brief

 • Сентилион с подкрепа към екипа си и благотворителни каузи

  „Завършихме 2020 г. с ясното съзнание, че Сентилион беше там, където имаха нужда от нас, и че внесохме радост в живота на хората, които работят в компанията, техните семейства и нуждаещите се от помощ деца и възрастни в България“, споделиха от компанията.

 • Чайкафарма планира изграждането на нов завод

  Чайкафарма очаква одобрение за отпускането на заем в размер на 14 млн. евро за финансиране изграждането на нов завод в близост до София. Новият завод ще позволи на Чайкафарма да увеличи производството си до 950 млн. лекарствени таблетки годишно.

 • Алкомет с инвестиция в модернизирана линия за прахово боядисване

  Алкомет инвестира 1 400 000 лв. в модернизирана линия с най-новата технология за прахово боядисване, съобщи Българска стопанска камара. С това капацитетът на линията е увеличен три пъти в сравнение с периода преди нейната модернизация.

 • Строят скоростната магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония

  С началото на предстоящия строителен сезон ще стартира с усилено темпо изграждането на новата скоростна магистрала Градско-Прилеп в Северна Македония. Магистралата е разположена на клон D от Паневропейския транспортен коридор 10.

 • Oradea Tech Hub с програма за подкрепа на румънски стартъпи

  В края на 2020 г. румънският център за технологични стартъпи Oradea Tech Hub постави началото на преакселераторската си програма Make IT in Oradea. Пилотната инициатива от програмата на центъра е стартиращият инкубатор Bright Labs.

 • Multivac е един от „50-те лидера за устойчивост и климат“

  Multivac е единственият доставчик на решения за опаковане, който попадна сред „50-те лидера за устойчивост и климат“ (50 Sustainability & Climate Leaders). Проектът 50 Sustainability & Climate Leaders е иницииран от Bloomberg и Организацията на обединените нации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6