Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Спектри ЕООД

Спектри ЕООД

http://www.spectri.net

Спектри ЕООД е специалист по шум и вибрации, който развива дългогодишна дейност по доставки, професионален инженеринг и сервиз в областта на шума и вибрациите. Услугите, които компанията предлага, са: проектиране, монтаж, инсталации и консултации по проекти за измерване, контрол, анализ и ограничаване на шума и вибрациите; диагностика, експертизи, заключения, услуги по балансиране; лабораторна проверка, калибриране на датчици, преобразуватели и системи за измерване на шум и вибрации; организиране на семинари, симпозиуми, курсове, обучения и запознаване с най-новите достижения в областта на шума и вибрациите; гаранционен и следгаранционен сервиз на индустриална техника и др.

 

Фирмата се стреми към подобряване условията, безопасността и качеството на работната среда на клиентите и партньорите си, своята конкурентноспособност и ефективност.

 

Дружеството е изключителен представител за България на датската компания Brüel & Kjær Sound & Vibration A/S – световен лидер в областта на измерването, мониторинга, анализа, диагностиката и оценката на шум и вибрации.

Спектри ЕООД

Адрес: София 1421 п.к. 39, кв. Лозенец, ул. „Св. Теодосий Търновски” 30

Телефон: 02/963 04 64, 02/963 26 38

E-mail: office@spectri.net 

Партньори

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6