Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Солтех ЕООД

Солтех ЕООД

http://www.soltec.bg/

Солтех е единственият доставчик в България, който предлага комплексни решения  от проектирането, през инструменталната екипировка и инструментите, до производството на детайли и възли.

 

Солтех е официален представител за България на Hoffmann Group – водещата европейска компания за висококачествени инструменти със собствените си марки Garant и Holex. Освен тях се предлагат продуктите на над 500 от водещите производители в света сред които: AMF, Atistellram, Bison, Dick, EWS, Hazet, Helicoil, Kelch, Knipex, Kyocera, Leica, Loctite, Lukas, Mahr, 3M, Mitutoyo, Noga, Parat, Swisstools, Pferd, Planolith, Pressol, Renishaw, Roehm, Rothenberger, Seco, Stahlwille, Tyrolit, Uvex, Vallorbe, VSM, Wera, Wiha, Yale, Zarges и др. Широкият спектър включва монолитни и съставни режещи инструменти, спомагателни и измервателни инструменти, шлифовъчни и режещи инструменти, ръчни инструменти, промишлени мебели, електроинструменти и инвентар и др. В комбинация с инструментите и екипировката от Hoffmann Group можем да представим на клиента стратегии за обработка с оптимални режими на работа.

 

От януари 2013 г. фирмата е официален дистрибутор на Siemens Digital Industries Software за България, a oт края на 2014 г. Солтех е официален представител на датския производител на колаборативни роботи Universal Robots.

 

Дружеството предоставя разнообразни възможности за реални тестове и решения на широка гама от индустриални задачи. Компанията представя своите интегрирани решения за интелигентно производство под бранда „Фабрика 4.0“, вдъхновен от концепцията за Industry 4.0, или Четвъртата индустриална революция – връх в обработката на информация.

 

Сред богатия набор от инженерингови услуги, които Солтех представя на индустриалната общност у нас, са:

 • Изграждане на 3D модел по 2D задание, съвместим с почти всички CAD софтуери;
 • Изготвяне на технология и CAM сесия (най-подходящата технология в електронната среда на Solid Edge и Siemens NX);
 • Подбор на инструменти и режими на работа – най-правилните инструменти на база дългогодишния опит на компанията с металорежещите инструменти на Hoffmann Group;
 • Изготвяне на персонализации и автоматизации – спестяване на програмно време за еднотипни и повтарящи се действия чрез темплейти;
 • Изготвяне на NC код – получавате готов NC код, дори и да не ползвате софтуер на Siemens;
 • Симулация с дигитални близнаци – проверете финалния NC код през целия процес при изграждане на CAM сесията;
 • Програмиране на постпроцесори – за CNC машини (Heidenhain, Siemens, FANUC, Mazatrol и др.) за 2 оси, 3 оси, 5 оси, мултифункционални машини, многошпинделни, многоканални машини с една и повече револверни глави.

Солтех ЕООД

Търговски офис

Адрес: Пловдив 4000, Пазарджишко шосе, 6-ти км

Телефон: 032/500 425, 0877 707 954

E-mail: sales@soltec.bg

Партньори

Промоционални предложения от Солтех ЕООД

  • Софтуерни решения от Siemens Digital Industries Software

   Софтуерни решения от Siemens Digital Industries Software

   Солтех и Siemens Digital Industries Software представят на Вашето внимание промоционални пакети специализиран софтуер, с които да повишите своята производителност и прецизност. Възползвайте се още сега от до 50% намаление за софтуерните решения Solid Edge CAM Pro и Solid Edge 2D Nesting – лесни за внедряване, усвояване и използване.

   Промоцията е валидна

   от 16.11.2022 г. до 31.03.2023 г.
  • Софтуерни инструменти за 3D дизайн и програмиране на машини

   Софтуерни инструменти за 3D дизайн и програмиране на машини

   Най-новите промоционални оферти на Солтех Ви очакват. Снабдете се със специализирани Solid Edge CAD/CAM софтуерни инструменти за 3D дизайн и програмиране на машини с ЦПУ на много атрактивни цени.

   Промоцията е валидна

   от 29.08.2022 г. до 31.03.2023 г.
  • Програма за препоръка на Siemens и Солтех

   Програма за препоръка на Siemens и Солтех

   Познавате специалист или имате контакт във фирма, която в момента търси своето решение за CAD, CAM или PDM? Препоръчайте решенията на Siemens Digital Industries Software от Солтех и изберете своята награда!

   Промоцията е валидна

   от 09.09.2022 г. до 31.03.2023 г.
  • Solid Edge с абонаментен план

   Solid Edge с абонаментен план

   Имате нужда от софтуерно решение за ограничен период от време? Забравете за големите инвестиции в CAD софтуер! Възползвайте се от специалното предложение на Солтех за Solid Edge с абонаментен план!

   Промоцията е валидна

   от 21.09.2022 г. до 31.03.2023 г.

Браншът In Brief

 • Международна делегация посети предприятия на ФЕРО Инвест

  Делегация от 30 души от организации и институции в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния преход, зелената енергия и опазването на околната среда от Франция, Австрия, Швейцария, Словения, Румъния, България, Украйна.

 • Delgaz Grid ще инвестира в електро и газоразпределителните мрежи

  Румънският дистрибутор на електроенергия и природен газ Delgaz Grid, член на германската група E.ON, планира да инвестира около 2.2 милиарда евро в мрежите, които управлява, до 2030 г. Това научи Ботрса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Софтуерната компания Ampeco ще разшири пазарните си позиции

  В края на януари т.г.българската компания Ampeco, която предоставя цялостни софтуерни решения за доставчиците на услуги за зареждане на електрически превозни средства, обяви, че е получила финансиране в размер на 13 млн. долара в рунд от Серия А.

 • Първият плаващ соларен парк в Монтана ще заработи до 4 години

  Πъpвият плaвaщ coлapeн пapĸ в Бългapия мoжe дa зapaбoти дo 4 гoдини. Toй щe ce нaмиpa нa тepитopиятa нa язoвиp Oгocтa. Пъpвoнaчaлнo плaнoвeтe ca били тoзи пapĸ дa бъдe c мoщнocт oĸoлo 1 GW, нo в ĸpaйнa cмeтĸa мoщнocттa щe бъдe мeждy 500 и 800 MW, научи Борса.bg.

 • Завърши строежът на ПСПВ в Шумен

  Строежът на пречиствателната станция за питейни води за водоснабдителната система на Шумен е напълно завършен, научи Борса.bg от БТА. Това съобщи инж. Дочко Дочев, който осъществява надзора на станцията и изпълнението на Лот 2.

 • В Русе стартира строежът на разпределителен център на Антон Вилл

  В гр. Русе започна изграждането на нов разпределителен център на фирмата производител на дамски облекла от естествени и синтетични тъкани Антоан Вилл, научи Борса.bg от БТА. Сградата се очаква да бъде на площ от около 1200 m².

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6