Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Солтех ЕООД

Солтех ЕООД

http://www.soltec.bg/

Солтех е единственият доставчик в България, който предлага комплексни решения  от проектирането, през инструменталната екипировка и инструментите, до производството на детайли и възли.

 

Солтех е официален представител за България на Hoffmann Group – водещата европейска компания за висококачествени инструменти със собствените си марки Garant и Holex. Освен тях се предлагат продуктите на над 500 от водещите производители в света сред които: AMF, Atistellram, Bison, Dick, EWS, Hazet, Helicoil, Kelch, Knipex, Kyocera, Leica, Loctite, Lukas, Mahr, 3M, Mitutoyo, Noga, Parat, Swisstools, Pferd, Planolith, Pressol, Renishaw, Roehm, Rothenberger, Seco, Stahlwille, Tyrolit, Uvex, Vallorbe, VSM, Wera, Wiha, Yale, Zarges и др. Широкият спектър включва монолитни и съставни режещи инструменти, спомагателни и измервателни инструменти, шлифовъчни и режещи инструменти, ръчни инструменти, промишлени мебели, електроинструменти и инвентар и др. В комбинация с инструментите и екипировката от Hoffmann Group можем да представим на клиента стратегии за обработка с оптимални режими на работа.

 

От януари 2013 г. фирмата е официален дистрибутор на Siemens Digital Industries Software за България, a oт края на 2014 г. Солтех е официален представител на датския производител на колаборативни роботи Universal Robots.

 

Дружеството предоставя разнообразни възможности за реални тестове и решения на широка гама от индустриални задачи. Компанията представя своите интегрирани решения за интелигентно производство под бранда „Фабрика 4.0“, вдъхновен от концепцията за Industry 4.0, или Четвъртата индустриална революция – връх в обработката на информация.

 

Сред богатия набор от инженерингови услуги, които Солтех представя на индустриалната общност у нас, са:

 • Изграждане на 3D модел по 2D задание, съвместим с почти всички CAD софтуери;
 • Изготвяне на технология и CAM сесия (най-подходящата технология в електронната среда на Solid Edge и Siemens NX);
 • Подбор на инструменти и режими на работа – най-правилните инструменти на база дългогодишния опит на компанията с металорежещите инструменти на Hoffmann Group;
 • Изготвяне на персонализации и автоматизации – спестяване на програмно време за еднотипни и повтарящи се действия чрез темплейти;
 • Изготвяне на NC код – получавате готов NC код, дори и да не ползвате софтуер на Siemens;
 • Симулация с дигитални близнаци – проверете финалния NC код през целия процес при изграждане на CAM сесията;
 • Програмиране на постпроцесори – за CNC машини (Heidenhain, Siemens, FANUC, Mazatrol и др.) за 2 оси, 3 оси, 5 оси, мултифункционални машини, многошпинделни, многоканални машини с една и повече револверни глави.

Солтех ЕООД

Търговски офис

Адрес: Пловдив 4000, Пазарджишко шосе, 6-ти км

Телефон: 032/500 425, 0877 707 954

E-mail: sales@soltec.bg

Партньори

Промоционални предложения от Солтех ЕООД

  • Софтуерни решения от Siemens Digital Industries Software

   Софтуерни решения от Siemens Digital Industries Software

   Солтех и Siemens Digital Industries Software представят на Вашето внимание промоционални пакети специализиран софтуер, с които да повишите своята производителност и прецизност. Възползвайте се още сега от до 50% намаление за софтуерните решения Solid Edge CAM Pro и Solid Edge 2D Nesting – лесни за внедряване, усвояване и използване.

   Промоцията е валидна

   от 30.09.2022 г. до 31.12.2022 г.
  • Софтуерни инструменти за 3D дизайн и програмиране на машини

   Софтуерни инструменти за 3D дизайн и програмиране на машини

   Най-новите промоционални оферти на Солтех Ви очакват. Снабдете се със специализирани Solid Edge CAD/CAM софтуерни инструменти за 3D дизайн и програмиране на машини с ЦПУ на много атрактивни цени.

   Промоцията е валидна

   от 04.07.2022 г. до 31.12.2022 г.
  • Програма за препоръка на Siemens и Солтех

   Програма за препоръка на Siemens и Солтех

   Познавате специалист или имате контакт във фирма, която в момента търси своето решение за CAD, CAM или PDM? Препоръчайте решенията на Siemens Digital Industries Software от Солтех и изберете своята награда!

   Промоцията е валидна

   от 20.07.2022 г. до 31.12.2022 г.
  • Solid Edge с абонаментен план

   Solid Edge с абонаментен план

   Имате нужда от софтуерно решение за ограничен период от време? Забравете за големите инвестиции в CAD софтуер! Възползвайте се от специалното предложение на Солтех за Solid Edge с абонаментен план!

   Промоцията е валидна

   от 29.07.2022 г. до 31.12.2022 г.

Браншът In Brief

 • Завод за фотоволтаични модули ще бъде изграден в Ямбол

  В Ямбол, България, ще бъде изграден завод за производство на фотоволтаични модули, научи Борса.bg от BalkanЕngineer.com. Инвестицията е в размер на 6.5 млн. евро, а строителството ще стартира през април догодина. Заводът се очаква да заработи до края на 2023 г.

 • Управителят на Геотхемин инж. Цоло Вутов получи важно отличие

  На тържествена церемония проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на групата Геотехмин, получи наградата „Подкрепа за млади таланти“ на в-к „Стандарт“, научи Борса.bg от компанията. Събитието бе предшествано от форум на тема „Бранд България. Докосни Чудесата".

 • ВЕИ секторът у нас постигна рекорден ръст на печалбата през 2021

  Секторът на възобновяеми енергийни източници (ВЕИ) в България отбеляза рекорден ръст на нетната печалбата през 2021 г., достигайки ниво от 284.5 млн. евро, сочи ежегодния анализ на индустрията, изготвен от SeeNews и Адвокатско дружество „Гугушев и партньори”.

 • Garanti BBVA ще финансира инвестиции в зелени жилища в Румъния

  Румънската банка Garanti BBVA подписа споразумение за заем от 40 милиона евро с Международната финансова корпорация (IFC), член на Групата на Световната банка, с цел финансиране на инвестиции в зелени жилища, с което да допринесе за съвместните усилия.

 • ЕС ускорява одобрението на проекти за енергийни източници

  Европейският съюз (ЕС) ще ускори процеса на издаване на разрешения за проекти за енергия от възобновяеми източници, научи Борса.bg. По-този начин се въвеждат спешни и целенасочени мерки за конкретни технологии и проекти които имат най-голям потенциал за бързо внедряване.

 • Luxoft открива център за развитие в Сърбия и ще наеме 2000 души

  Технологичната компания Luxoft, със седалище в Швейцария, откри център за развитие в Белград, Сърбия, където има за цел да наеме над 2000 души до края на 2023 г., научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Luxoft създава софтуерни решения.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6