Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Солтех ЕООД

Солтех ЕООД

http://www.soltec.bg/

Солтех е единственият доставчик в България, който предлага комплексни решения  от проектирането, през инструменталната екипировка и инструментите, до производството на детайли и възли.

 

Солтех е официален представител за България на Hoffmann Group – водещата европейска компания за висококачествени инструменти със собствените си марки Garant и Holex. Освен тях се предлагат продуктите на над 500 от водещите производители в света сред които: AMF, Atistellram, Bison, Dick, EWS, Hazet, Helicoil, Kelch, Knipex, Kyocera, Leica, Loctite, Lukas, Mahr, 3M, Mitutoyo, Noga, Parat, Swisstools, Pferd, Planolith, Pressol, Renishaw, Roehm, Rothenberger, Seco, Stahlwille, Tyrolit, Uvex, Vallorbe, VSM, Wera, Wiha, Yale, Zarges и др. Широкият спектър включва монолитни и съставни режещи инструменти, спомагателни и измервателни инструменти, шлифовъчни и режещи инструменти, ръчни инструменти, промишлени мебели, електроинструменти и инвентар и др. В комбинация с инструментите и екипировката от Hoffmann Group можем да представим на клиента стратегии за обработка с оптимални режими на работа.

 

От януари 2013 г. фирмата е официален дистрибутор на Siemens Digital Industries Software за България, a oт края на 2014 г. Солтех е официален представител на датския производител на колаборативни роботи Universal Robots.

 

Дружеството предоставя разнообразни възможности за реални тестове и решения на широка гама от индустриални задачи. Компанията представя своите интегрирани решения за интелигентно производство под бранда „Фабрика 4.0“, вдъхновен от концепцията за Industry 4.0, или Четвъртата индустриална революция – връх в обработката на информация.

 

Сред богатия набор от инженерингови услуги, които Солтех представя на индустриалната общност у нас, са:

 • Изграждане на 3D модел по 2D задание, съвместим с почти всички CAD софтуери;
 • Изготвяне на технология и CAM сесия (най-подходящата технология в електронната среда на Solid Edge и Siemens NX);
 • Подбор на инструменти и режими на работа – най-правилните инструменти на база дългогодишния опит на компанията с металорежещите инструменти на Hoffmann Group;
 • Изготвяне на персонализации и автоматизации – спестяване на програмно време за еднотипни и повтарящи се действия чрез темплейти;
 • Изготвяне на NC код – получавате готов NC код, дори и да не ползвате софтуер на Siemens;
 • Симулация с дигитални близнаци – проверете финалния NC код през целия процес при изграждане на CAM сесията;
 • Програмиране на постпроцесори – за CNC машини (Heidenhain, Siemens, FANUC, Mazatrol и др.) за 2 оси, 3 оси, 5 оси, мултифункционални машини, многошпинделни, многоканални машини с една и повече револверни глави.

Солтех ЕООД

Търговски офис

Адрес: Пловдив 4000, Пазарджишко шосе, 6-ти км

Телефон: 032/500 425, 0877 707 954

E-mail: sales@soltec.bg

Партньори

Промоционални предложения от Солтех ЕООД

  • Софтуерни решения от Siemens Digital Industries Software

   Софтуерни решения от Siemens Digital Industries Software

   Солтех и Siemens Digital Industries Software представят на Вашето внимание промоционални пакети специализиран софтуер, с които да повишите своята производителност и прецизност. Възползвайте се още сега от до 50% намаление за софтуерните решения Solid Edge CAM Pro и Solid Edge 2D Nesting – лесни за внедряване, усвояване и използване.

   Промоцията е валидна

   от 04.08.2022 г. до 04.09.2022 г.
  • Софтуерни инструменти за 3D дизайн и програмиране на машини

   Софтуерни инструменти за 3D дизайн и програмиране на машини

   Най-новите промоционални оферти на Солтех Ви очакват. Снабдете се със специализирани Solid Edge CAD/CAM софтуерни инструменти за 3D дизайн и програмиране на машини с ЦПУ на много атрактивни цени.

   Промоцията е валидна

   от 28.03.2022 г. до 31.08.2022 г.
  • Програма за препоръка на Siemens и Солтех

   Програма за препоръка на Siemens и Солтех

   Познавате специалист или имате контакт във фирма, която в момента търси своето решение за CAD, CAM или PDM? Препоръчайте решенията на Siemens Digital Industries Software от Солтех и изберете своята награда!

   Промоцията е валидна

   от 07.04.2022 г. до 31.08.2022 г.
  • Solid Edge с абонаментен план

   Solid Edge с абонаментен план

   Имате нужда от софтуерно решение за ограничен период от време? Забравете за големите инвестиции в CAD софтуер! Възползвайте се от специалното предложение на Солтех за Solid Edge с абонаментен план!

   Промоцията е валидна

   от 21.04.2022 г. до 31.08.2022 г.

Браншът In Brief

 • ЦЕРБ извърши ремонтни дейности на най-голямата гръцка ВЕЦ

  Централната енергоремонтна база (ЦЕРБ) извърши основен ремонт на най-голямата ВЕЦ в Гърция – Кремаста, съобщиха за Борса.bg от ЦЕРБ. Възложител на поръчката е националната електрическа компания Public Power Corporation, която разполага с 99.7% пазарен дял.

 • БАВ ще проведе курс за автоматизация на ВиК системите

  Центърът за професионално обучение към Българската асоциация по водите (БАВ) организира специализиран курс за автоматизация на ВиК системи, съобщиха за Борса.bg от асоциацията. Курсът ще се проведе от 19 до 21 септември 2022 г.

 • Nidec реализира мащабни инвестиции в България и Сърбия

  Една от най-големите компании в автомобилния сектор в Япония, производителят на електрически двигатели и компоненти Nidec, ще открие развоен център в София, в който до края на 2022 г. ще бъдат наети 100 инженери, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • Сърбия си поставя за цел намаляване на емисиите с 40.3% до 2030

  Сърбия представи предварителните си цели за Интегрирания национален енергиен и климатичен план, който разработва. Правителството си поставя за цел да постигне 100 пъти повече слънчева енергия и 10 пъти повече капацитет във вятърните паркове.

 • Schneider Electric обяви резултатите от плана си за устойчивост

  Индексът на Schneider Electric за устойчиво въздействие (SSI) отбеляза стойност 4.17 точки от максимални 10, съобщиха за Борса.bg от Шнайдер Електрик България. Индексът измерва ефективността при екологичното, социално и корпоративно управление (ESG).

 • Макпетрол представи силни финансови резултати в началото на т.г

  За периода януари-юни 2022 г. Макпетрол АД (Скопие, Северна Македония) е постигнала общ приход в размер на 16.33 млрд. денара, което е с 7.43 млрд. денара повече от миналогодишната стойност, научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6