Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Солид Фил ООД

Солид Фил ООД

http://solidfill.com/

Солид Фил ООД е българска компания, оперираща в областта на 3D принтирането. Дружеството е пионер в търговското разпространение и употреба на иновативните технологични методи и приложения у нас чрез обучение на местния бизнес относно широкия диапазон от ползи и възможности на 3D принтирането/бързото прототипиране.

 

Фирмата Солид Фил е изцяло фокусирана върху приложенията на технологията и всички производни отрасли като 3D сканиране, дообработка на 3D принтирани обекти, CAD software и други.

 

Иновативната технология има приложения в множество отрасли, сред които архитектура, индустриален дизайн, производство, бижутерство, стоматология, медицина и мн. др. Тя е насочена към всякакви по големина организации: от стартиращи фирми, спомагайки да измерят приложимостта на тяхната идея, през средни предприятия – за прототипиране на нови продукти и производство в кратки серии, до големи производствени компании – за подобряване  ефективността в предпроизводствения процес.

 

За Солид Фил работят високо квалифицирани специалисти, които ежедневно следят и се информират за новостите в света на 3D принтирането, за да могат да предложат максимално добро и компетентно обслужване на клиентите на фирмата.

Солид Фил ООД

Адрес: София, бул. Черни Връх №107, ет.1

Телефон: 0888 722 894, 0895 638 636

E-mail: sales@solidfill.com

Браншът In Brief

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6