Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Солид Фил ООД

Солид Фил ООД

http://solidfill.com/

Солид Фил ООД е българска компания, оперираща в областта на 3D принтирането. Дружеството е пионер в търговското разпространение и употреба на иновативните технологични методи и приложения у нас чрез обучение на местния бизнес относно широкия диапазон от ползи и възможности на 3D принтирането/бързото прототипиране.

 

Фирмата Солид Фил е изцяло фокусирана върху приложенията на технологията и всички производни отрасли като 3D сканиране, дообработка на 3D принтирани обекти, CAD software и други.

 

Иновативната технология има приложения в множество отрасли, сред които архитектура, индустриален дизайн, производство, бижутерство, стоматология, медицина и мн. др. Тя е насочена към всякакви по големина организации: от стартиращи фирми, спомагайки да измерят приложимостта на тяхната идея, през средни предприятия – за прототипиране на нови продукти и производство в кратки серии, до големи производствени компании – за подобряване  ефективността в предпроизводствения процес.

 

За Солид Фил работят високо квалифицирани специалисти, които ежедневно следят и се информират за новостите в света на 3D принтирането, за да могат да предложат максимално добро и компетентно обслужване на клиентите на фирмата.

Солид Фил ООД

Адрес: София, бул. Черни Връх №107, ет.1

Телефон: 0888 722 894, 0895 638 636

E-mail: sales@solidfill.com

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6