Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Солид Фил ООД

Солид Фил ООД

http://solidfill.com/

Солид Фил ООД е българска компания, оперираща в областта на 3D принтирането. Дружеството е пионер в търговското разпространение и употреба на иновативните технологични методи и приложения у нас чрез обучение на местния бизнес относно широкия диапазон от ползи и възможности на 3D принтирането/бързото прототипиране.

 

Фирмата Солид Фил е изцяло фокусирана върху приложенията на технологията и всички производни отрасли като 3D сканиране, дообработка на 3D принтирани обекти, CAD software и други.

 

Иновативната технология има приложения в множество отрасли, сред които архитектура, индустриален дизайн, производство, бижутерство, стоматология, медицина и мн. др. Тя е насочена към всякакви по големина организации: от стартиращи фирми, спомагайки да измерят приложимостта на тяхната идея, през средни предприятия – за прототипиране на нови продукти и производство в кратки серии, до големи производствени компании – за подобряване  ефективността в предпроизводствения процес.

 

За Солид Фил работят високо квалифицирани специалисти, които ежедневно следят и се информират за новостите в света на 3D принтирането, за да могат да предложат максимално добро и компетентно обслужване на клиентите на фирмата.

Солид Фил ООД

Адрес: София, бул. Черни Връх №107, ет.1

Телефон: 0888 722 894, 0895 638 636

E-mail: sales@solidfill.com

Браншът In Brief

 • СуперХостинг.БГ придоби активите на ICN.BG

  От 8 юни 2021 СуперХостинг.БГ пое цялостното обслужване на клиентите на българската хостинг компания ICN.BG, съобщиха от СуперХостинг.БГ, която придоби активите на дружеството. Финализирано е и административното прехвърляне на всички услуги на ICN.bg.

 • IMI България с бронзово отличие в благотворително щафетно бягане

  Отборът зае престижното пето място измежду 60 отбора от фирми от различни сфери на дейност. Класирането бе по място и общо време на отбора. При смесените отбори служителите на IMI България се класираха трети и спечелиха бронзови медали.

 • Излезе първото у нас ръководство за зелени и паркинг-покриви

  Зеленината върху сградите има положителен санитарно-хигиенен ефект. Покривното озеленяване намалява така наречените градски топлинни острови в големите населени места – зони с екстремно висока температура на въздуха през лятото.

 • Сърбия подготвя Национална архитектурна стратегия

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия проведе семинар за подготовката на Националната архитектурна стратегия на страната, на който се разгледаха ключовите проблеми в архитектурната политика и техните причини.

 • Екипът на АК Магнит взе участие в Postbank Business Run 2021

  Представителите на АК Магнит се класираха на 46-о място от всички 226 отбора, а изпълнителният директор на компанията, г-н Иван Стратиев, спечели второ място в надпреварата за изпълнителни директори CEO Dash.

 • Уебинар Smart cities beyond the BRIDGE ще се проведе на 18 юни

  На 18 юни 2021 г. фондация „Клъстер информационни и комуникационни технологии“ и Клъстер за дигитална трансформация и иновации организират виртуалното събитие Smart cities beyond the BRIDGE. Събитието ще се проведе от от 11:00 ч. в ZOOM.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6