Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Содибул ООД

Содибул ООД

http://www.sodibulbg.com/

Содибул ООД е търговско дружество, развиващо дейност в областта на машиностроенето и металообработването. Компанията е официален вносител за България на фирма Sodick – Япония, световно утвърден производител на нишкови и обемни ерозийни машини с ЦПУ. Sodick е с дългогодишен опит и утвърдени традиции в производството на ерозийни машини.

 

Българската фирма предлага на пазара у нас още продуктовите решения на водещия тайвански производител на обработващи центри и CNC-машини Pinnacle Machine Tools; на холанската компания Chen Hsong Europe и на италианския лидер в производството на шприц машини Dega. Техническите решения и двете фирми - Chen Hsong Europe и Dega са оборудвани със сервозадвижвания.

 

Богатaта гама от продуктовите решения на Sodick – Япония включва обемни ерозийни (EDM) машини, снабдени с линейни мотори и LP Control, който спомага за постигане на високоефективност при рязане и намаляване програмните и производствените грешки; прецизно-нишкови ерозийни машини с линейни мотори и LP Control; пробивни ерозийни машини за пробиване на отвори с малък диаметър и др. Най-новите попълнения, които фирмата пусна на пазара, са нишкови машини модели ALC400G и ALC600G, както и хибридна машина, състояща се едновременно от 3D метален принтер и HSM (хай спиид фреза).

 

EDM машините с марката Sodick-Япония са с първата по рода си в света 10-годишна гаранция за точност на позициониране.      

Содибул ООД

Адрес: Пловдив 4000, бул. “България” 43

Телефон: 0898 597 719

E-mail: sodibul@abv.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6