Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Содибул ООД

Содибул ООД

http://www.sodibulbg.com/

Содибул ООД е търговско дружество, развиващо дейност в областта на машиностроенето и металообработването. Компанията е официален вносител за България на фирма Sodick – Япония, световно утвърден производител на нишкови и обемни ерозийни машини с ЦПУ. Sodick е с дългогодишен опит и утвърдени традиции в производството на ерозийни машини.

 

Българската фирма предлага на пазара у нас още продуктовите решения на водещия тайвански производител на обработващи центри и CNC-машини Pinnacle Machine Tools; на холанската компания Chen Hsong Europe и на италианския лидер в производството на шприц машини Dega. Техническите решения и двете фирми - Chen Hsong Europe и Dega са оборудвани със сервозадвижвания.

 

Богатaта гама от продуктовите решения на Sodick – Япония включва обемни ерозийни (EDM) машини, снабдени с линейни мотори и LP Control, който спомага за постигане на високоефективност при рязане и намаляване програмните и производствените грешки; прецизно-нишкови ерозийни машини с линейни мотори и LP Control; пробивни ерозийни машини за пробиване на отвори с малък диаметър и др. Най-новите попълнения, които фирмата пусна на пазара, са нишкови машини модели ALC400G и ALC600G, както и хибридна машина, състояща се едновременно от 3D метален принтер и HSM (хай спиид фреза).

 

EDM машините с марката Sodick-Япония са с първата по рода си в света 10-годишна гаранция за точност на позициониране.      

Содибул ООД

Адрес: Пловдив 4000, бул. “България” 43

Телефон: 0898 597 719

E-mail: sodibul@abv.bg

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6