Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Содибул ООД

Содибул ООД

http://www.sodibulbg.com/

Содибул ООД е търговско дружество, развиващо дейност в областта на машиностроенето и металообработването. Компанията е официален вносител за България на фирма Sodick – Япония, световно утвърден производител на нишкови и обемни ерозийни машини с ЦПУ. Sodick е с дългогодишен опит и утвърдени традиции в производството на ерозийни машини.

 

Българската фирма предлага на пазара у нас още продуктовите решения на водещия тайвански производител на обработващи центри и CNC-машини Pinnacle Machine Tools; на холанската компания Chen Hsong Europe и на италианския лидер в производството на шприц машини Dega. Техническите решения и двете фирми - Chen Hsong Europe и Dega са оборудвани със сервозадвижвания.

 

Богатaта гама от продуктовите решения на Sodick – Япония включва обемни ерозийни (EDM) машини, снабдени с линейни мотори и LP Control, който спомага за постигане на високоефективност при рязане и намаляване програмните и производствените грешки; прецизно-нишкови ерозийни машини с линейни мотори и LP Control; пробивни ерозийни машини за пробиване на отвори с малък диаметър и др. Най-новите попълнения, които фирмата пусна на пазара, са нишкови машини модели ALC400G и ALC600G, както и хибридна машина, състояща се едновременно от 3D метален принтер и HSM (хай спиид фреза).

 

EDM машините с марката Sodick-Япония са с първата по рода си в света 10-годишна гаранция за точност на позициониране.      

Содибул ООД

Адрес: Пловдив 4000, бул. “България” 43

Телефон: 0898 597 719

E-mail: sodibul@abv.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • SAP ще увеличи капитализацията си с 90 млрд. евро до 2023 г.

  SAP – една от най-големите технологични компании в Европа, която разполага с офис и в България, планира да увеличи капитализацията си с 90 млрд. евро до 2023 г., научи Борса.bg. Очаква се пазарната ѝ мощност да достигне между 250 и 300 млрд. долара.

 • Българският IT дистрибутор Солитрон вече е собственост на ALSO

  Швейцарската компания ALSO е новият собственик на българския IT дистрибутор Солитрон, научи Борса.bg. Българската компания, основана през 1991 г. в гр. София, е с пазарен дял от над 30% и оборот от 110 млн. евро.

 • CTP Invest завършва логистичен център в Сърбия през юни 2019 г.

  Дистрибуционно-логистичният център, който започна да изгражда холандската компания CTP Invest в индустриалната зона на Шимановци, Сърбия, се очаква да бъде завършен към средата на тази година, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • След 10-годишна пауза в Румъния отново ще произвеждат трактори

  След 10-годишна пауза отново стартира производството на румънски селскостопански трактори – вече е факт първият такъв от модел TAGRO. Очаква се серийното производство да започне още тази година след сертифициране от румънския регистър на автомобилите (RAR).

 • Заповядайте на семинар за Autodesk решения за ВиК мрежи

  На 24 април 2019 г. в хотел „Новотел София” ще се проведе семинар, посветен на актуални софтуерни решения на Autodesk за проектиране на ВиК мрежи, информираха за Борса.bg от Българска асоциация по водите (БАВ), които са едни от организаторите на събитието.

 • Магна Пауъртрейн Пловдив е с нов собственик

  Магна Пауъртрейн Пловдив, производител на автомобилни компоненти, е с нов собственик – южнокорейската компания Hanon Systems. Придобиването е част от глобална сделка за девет завода на канадската фирма Magna, научи Борса.bg.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6