Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

СиТийм ЕООД

СиТийм ЕООД

www.cteam.bg

CTeam е компания, част от CTeam Груп, предлагаща широка гама от услуги и решения в областта на управлението и развитието на човешките ресурси, комбинираща едни от най-добрите международни практики и познаване на местния пазар.

 

Компанията е основана през април 2015 г. като правоприемник на ценностите на компанията Consulteam, с 15-годишния опит и традиции за високи постижения по отношение на ангажираността в екипа, управление на изпълнението и консултантски услуги.

 

Фирмата разполага с екип от висококвалифицирани експерти, който предоставя решения, свързани с проекти по подбор, обработка на възнаграждения и администриране на персонал, с цел спестяване на време и оптимизиране на разходите на своите клиенти.

 

Благодарение на богатия опит, който CTeam притежава, компанията предлага високо качество на услугите по подбор на персонал, включително рекламни кампании, богата база данни от квалифицирани кадри, проактивно търсене на квалифициран персонал и др.

СиТийм ЕООД

Адрес: 1612 София, бул. „Акад. Иван Е. Гешов“ 40, ет. 2

Телефон: 0882 913 818

E-mail: Bilyana.Yosifova@cteam.bg

 

Браншът In Brief

 • Сърбия с търг за изграждане на 5G мрежа от следващата година

  Търгът за прекарване на 5G мрежа в Сърбия вероятно ще бъде пуснат през 2020 г., съобщи сръбската Регулаторна агенция за електронни съобщения и пощенски услуги. От края на 2018 г. и началото на 2019 г. много европейски страни стартират подобни търгове.

 • Ikea отваря врати на втория си магазин в Букурещ, Румъния

  Шведският производител на мебели Ikea ще отвори врати на втория си магазин в Букурещ на 24 юни 2019 г. – наречен Ikea Pallady. Това е най-големият магазин на компанията в региона на Югоизточна Европа на стойност близо 90 млн. евро.

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6