Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

СиТийм ЕООД

СиТийм ЕООД

www.cteam.bg

CTeam е компания, част от CTeam Груп, предлагаща широка гама от услуги и решения в областта на управлението и развитието на човешките ресурси, комбинираща едни от най-добрите международни практики и познаване на местния пазар.

 

Компанията е основана през април 2015 г. като правоприемник на ценностите на компанията Consulteam, с 15-годишния опит и традиции за високи постижения по отношение на ангажираността в екипа, управление на изпълнението и консултантски услуги.

 

Фирмата разполага с екип от висококвалифицирани експерти, който предоставя решения, свързани с проекти по подбор, обработка на възнаграждения и администриране на персонал, с цел спестяване на време и оптимизиране на разходите на своите клиенти.

 

Благодарение на богатия опит, който CTeam притежава, компанията предлага високо качество на услугите по подбор на персонал, включително рекламни кампании, богата база данни от квалифицирани кадри, проактивно търсене на квалифициран персонал и др.

СиТийм ЕООД

Адрес: 1612 София, бул. „Акад. Иван Е. Гешов“ 40, ет. 2

Телефон: 0882 913 818

E-mail: Bilyana.Yosifova@cteam.bg

 

Браншът In Brief

 • Не пропускайте предстоящия уебинар на ABB на 27 януари 2021 г.

  Интересувате ли се от това как да разпределяте оптимално енергията в своя бизнес? Ако Вашият оговор е „да“, то не пропускайте да вземете участие в предстоящия уебинар на ABB. Онлайн събитието ще се проведе на 27 януари 2021 г. от 10:00 и от 17:00 ч.

 • Метрополитен обяви търг за строежа на третата метролиния

  Метрополитен обяви търг за избор на изпълнител за изготвяне на работен проект, строителство, доставка на необходимото оборудване и въвеждане в експлоатация на участъка от третата метролиния в София от ул. „Шипка“ до бул. „Цариградско шосе“.

 • Събрия и Китай подписаха меморандум за сръбския жп транспорт

  Меморандумът признава сътрудничеството и поставя основите за потенциални поръчки на влакове с електрически двигатели и скорост на движение от 200 km/h за целите на пътническия трафик на бъдещата високоскоростна жп линия Белград Център – Нови Сад – Суботица.

 • 93 са кандидатурите за конкурса „Наградите на БАИТ“

  93 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до края на срока за участие в 10-ото издание на конкурса „Наградите на БАИТ“, съобщиха за Борса.bg от Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ).

 • Restart Energy и американски фонд инвестират в зелена енергия

  Румънският енергиен доставчик Restart Energy и базираният в САЩ фонд Interlink Capital Strategies създадоха съвместно предприятие, с което ще генерират инвестиции в зелена енергия в Румъния и съседните страни в размер на 500 млн. щатски долара.

 • Северна Македония обяви проектите в сферата на ВЕИ през 2021 г.

  От новите инвестиции във ВЕИ възможно най-скоро може да се очаква изграждането на две фотоволтаични електроцентрали на мястото на старата мина в ТЕЦ „Осломей“. През 2021 г. ще бъде пусната в експлоатация и водноелектрическата централа „Чебрен“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6