Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Симлоджик ЕООД

Симлоджик ЕООД

http://www.simlogic.bg/index_bg.html

От създаването си през 1996 г., фирма Симлоджик ЕООД оперира като оторизиран сервизен доставчик на Siemens AG/A&D – Германия, за гаранционно и извънгаранционно обслужване на Simatic S5/S7 системи. Дружеството има и богат опит в проектирането и изграждането на инженерни решения с висока степен на автоматизация, разпределителни табла и информационни мрежи, както и в оптимизацията и енергийната ефективност на производството.

 

Симлоджик изпълнява проекти, базирани на промишлени програмируеми контролери, PC базирани контролери и DCS системи от най-висок клас. Компанията разполага с висококвалифициран екип, който осигурява цялостно реализиране на проектите, собствени съоръжения за производство на ел. табла и собствен транспорт за доставка на необходимото оборудване.

 

От началото на 2004 г. в Симлоджик ЕООД е обособено направление за асeмблиране на електронни изделия, в което се реализира повърхностен, конвенционален и смесен монтаж на печатни платки. Производството се извършва в съответствие с международните IPC-610C стандарти.

 

През 2009 г. дружеството добавя към своята дейност и интегрирането на индустриални роботи и системи за палетизиране и обработка на материали.

 

Услугите, предлагани от Симлоджик, намират приложение в енергийния, химическия, производствения, хранително-вкусовия, козметичния, фармацевтичния и много други сектори.

Симлоджик ЕООД

Адрес: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров№33, офис 8

Телефон: 02/491 18 97, 02/491 18 98

E-mail: office@simlogic.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6