Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Симлоджик ЕООД

Симлоджик ЕООД

http://www.simlogic.bg/index_bg.html

От създаването си през 1996 г., фирма Симлоджик ЕООД оперира като оторизиран сервизен доставчик на Siemens AG/A&D – Германия, за гаранционно и извънгаранционно обслужване на Simatic S5/S7 системи. Дружеството има и богат опит в проектирането и изграждането на инженерни решения с висока степен на автоматизация, разпределителни табла и информационни мрежи, както и в оптимизацията и енергийната ефективност на производството.

 

Симлоджик изпълнява проекти, базирани на промишлени програмируеми контролери, PC базирани контролери и DCS системи от най-висок клас. Компанията разполага с висококвалифициран екип, който осигурява цялостно реализиране на проектите, собствени съоръжения за производство на ел. табла и собствен транспорт за доставка на необходимото оборудване.

 

От началото на 2004 г. в Симлоджик ЕООД е обособено направление за асeмблиране на електронни изделия, в което се реализира повърхностен, конвенционален и смесен монтаж на печатни платки. Производството се извършва в съответствие с международните IPC-610C стандарти.

 

През 2009 г. дружеството добавя към своята дейност и интегрирането на индустриални роботи и системи за палетизиране и обработка на материали.

 

Услугите, предлагани от Симлоджик, намират приложение в енергийния, химическия, производствения, хранително-вкусовия, козметичния, фармацевтичния и много други сектори.

Симлоджик ЕООД

Адрес: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров№33, офис 8

Телефон: 02/491 18 97, 02/491 18 98

E-mail: office@simlogic.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6