Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Симлоджик ЕООД

Симлоджик ЕООД

http://www.simlogic.bg/index_bg.html

От създаването си през 1996 г., фирма Симлоджик ЕООД оперира като оторизиран сервизен доставчик на Siemens AG/A&D – Германия, за гаранционно и извънгаранционно обслужване на Simatic S5/S7 системи. Дружеството има и богат опит в проектирането и изграждането на инженерни решения с висока степен на автоматизация, разпределителни табла и информационни мрежи, както и в оптимизацията и енергийната ефективност на производството.

 

Симлоджик изпълнява проекти, базирани на промишлени програмируеми контролери, PC базирани контролери и DCS системи от най-висок клас. Компанията разполага с висококвалифициран екип, който осигурява цялостно реализиране на проектите, собствени съоръжения за производство на ел. табла и собствен транспорт за доставка на необходимото оборудване.

 

От началото на 2004 г. в Симлоджик ЕООД е обособено направление за асeмблиране на електронни изделия, в което се реализира повърхностен, конвенционален и смесен монтаж на печатни платки. Производството се извършва в съответствие с международните IPC-610C стандарти.

 

През 2009 г. дружеството добавя към своята дейност и интегрирането на индустриални роботи и системи за палетизиране и обработка на материали.

 

Услугите, предлагани от Симлоджик, намират приложение в енергийния, химическия, производствения, хранително-вкусовия, козметичния, фармацевтичния и много други сектори.

Симлоджик ЕООД

Адрес: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров№33, офис 8

Телефон: 02/491 18 97, 02/491 18 98

E-mail: office@simlogic.bg

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6