Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Сименс ЕООД, направление Сградни технологии

Сименс ЕООД, направление Сградни технологии

https://www.siemens.com/businesses/bg/bg

Сименс ЕООД е дъщерна фирма на концерна Siemens – глобален лидер в областта на електрониката и електротехниката.  Направлението Сградни технологии на Сименс е световен доставчик на ефективни системни решения и висококачествени продукти за техническата инфраструктура и сигурност на сградите.

 

Богатото продуктово портфолио на Сименс, Сградни технологии включва регулиращи продукти и системи за управление и мониторинг на сгради, осветление и изграждане на ОВК инсталации; системи за сградна автоматизация; цялостни решения за абонатни станции и горивна автоматика; интелигентни продукти и системи за управление на електрическите инсталации в къщи и/или сгради от серията GAMMA; продукти, системи и решения за пожарна безопасност и сигурност, системи за визуализация и др.

 

Екипът от висококвалифицирани специалисти, основавайки се на познания и богат опит от различни области, внедрява разнообразни продукти, ефективни решения и системи на клиентите.

Сименс ЕООД, направление Сградни технологии

Адрес: София 1309, ул. „Кукуш” 2

Телефон: 02/811 51 34; 02/811 53 28

E-mail: bt.bg@siemens.com

Браншът In Brief

 • Стартира архитектурния конкурс „Свързани пространства"

  На 11 май 2022 г. бе даден старта на второто издание на националния архитектурен конкурс „Свързани пространства”, организиран от представителството на Deceuninck за България, съобщиха за Борса.bg от компанията. Конкурсът има за цел да отличи най-добрите проекти.

 • Конкурс на Шнайдер Електрик бе отличен на b2b Green awards

  Конкурсът „Стартирай 4.0“, организиран от Шнайдер Електрик България, спечели първа награда в категория „Зелена инициатива“ за 2022 г. на b2b Green awards, съобщиха за Борса.bg от компанията. Това е първият по рода си у нас конкурс за дигитална трансформация.

 • Envipco вложи над 2 млн. евро във фабрика за рециклиране

  Холандската компания Envipco завърши инвестиция от над 2 милиона евро във фабрика в Румъния за интелигентни машини за рециклиране и машини за обратен вендинг, които приемат пластмаса и връщат пари на потребителя, научи Борса.bg.

 • Алкалоид инвестира в нова фабрика за хемодиализни препарати

  Новата фабрика на Алкалоид за производство на концентрати за хемодиализа, заедно с необходимите складови помещения за суровини, опаковки и готови продукти, заема площ от 2600 m2. Изграждането на съоръжението се извършва в съответствие със строгите стандарти.

 • Екипът на Роберт Бош облагороди Софийския зоопарк

  Роберт Бош, направление Електроинструменти, част от групата Bosch, взе участие в доброволческа акция за облагородяване на Софийския зоопарк. Доброволците се заеха със засаждането на дръвчета, боядисване на пейки и огради, както и почистването на алеи. Инициативата се състоя през изминалия уикенд (14.05.2022-15.05.2022г.) и в нея се включиха близо 100 представители на компанията и техните деца, научи още Борса.bg.

 • AES България ще проучи възможностите за разработването на проект

  AES България, част от глобалната енергийна компания AES Corporation, ще проучи, възможностите за разработване на проект за комбинирано производство и съхранение на слънчева енергия с мощност 100 MW, както и за самостоятелен проект за съхранение на енергия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6