Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Сименс ЕООД, направление Индустрия

Сименс ЕООД, направление Индустрия

http://www.siemens.com/businesses/bg/bg/

Сименс ЕООД, дъщерна фирма на глобалния лидер в областта на електрониката и електротехниката Siemens, присъства на българския пазар повече от 20 години. Направление Индустрия на Сименс е водещ доставчик на иновативни продукти, технологии и решения в сферата на индустрията и обхваща бизнес дивизиите на компанията: Дигитализирано производство, Процесни индустрии и задвижвания и Сервизни услуги за металообработващи машини.

 

Със своите над 130 000 продукта и технологични познания във всички индустриални сектори, Сименс, направление Индустрия предлага на своите клиенти надеждно партньорство за повишаване на конкурентоспособността и непрекъснато подобряване на производителността в дългосрочен план.

 

Направление Дигитализирано производство разполага с обширно портфолио от интегрирани хардуерни и софтуерни продукти и технологични услуги, които позволяват на промишлените предприятия в цял свят да повишат гъвкавостта и ефективността на производствения процес и да съкратят времето за пускане на продукцията на пазара.

 

Направление Процесни индустрии и Задвижвания предлага перспективни решения за автоматизация, задвижващи технологии, индустриален софтуер и услуги, базирани на високотехнологичните платформи за напълно интегрирана автоматизация и интегрирани задвижващи системи. 

Сименс ЕООД, направление Индустрия

Адрес: София 1309, ул. „Кукуш” 2

Телефон: 02/811 55 84 

E-mail: industry.bg@siemens.com

 

Адрес: Варна 9009, ул. Христо Смирненски 1, Бизнес Парк Варна, Сграда Б1

Телефон: 0886 416 466

E-mail: anton.naumov@siemens.com

Браншът In Brief

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • Изграждат междусистемната връзка България – Сърбия

  Eнергийните министри на България и Сърбия – Теменужка Петкова и Александър Антич, обявиха, че интерконекторът между двете страни трябва да бъде пуснат в експлоатация през 2022 г., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Акронис България влага 1.2 млн. лева в R&D център

  Софтуерното дружество Акронис България планира инвестиция в размер на 1.2 млн. лева, за което бе отличено със сертификат за инвестиция клас „А“ от Министерството на икономиката. Проектът на компанията ще се финансира изцяло със собствени средства.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6