Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

СИАД България ЕООД

СИАД България ЕООД

www.siad.bg

СИАД България ЕООД, дъщерна фирма на водещата италианска химическа група SIAD S.p.А, е специализирана в дистрибуцията на технически газове за различни промишлени сектори, лабораторни, чисти газове и смеси, индустриални стоки, услуги и инженеринг. 

 

Дружеството обслужва области като автомобилостроене, електроника, химическа промишленост, стъкларска индустрия, хранително-вкусова, циментова, здравеопазване, нефтопреработване, металургия, металообработване, околна среда, тъканни банки, производство на добавки и др.

 

СИАД поддържа богато портфолио от висококачествени газове, включително технически газове, газове за контакт с храни, охлаждащи газове, газове за заваряване и рязане, специални газове, газови смеси и др.; средства за безопасност и противопожарна защита – противопожарни системи с инертен газ, системи с въглероден диоксид, системи за противопожарна защита и др.

 

Сред гамата от услуги, които фирмата предлага на българския пазар, са възможностите за доставка на газове в газообразно и течно състояние, цялостно управление на системи за доставка на газове, услуги в областта на газовия анализ, служба за техническа помощ и др.

 

Изключителното качество на техническите и специалните газове, които компанията предлага за индустрията, се дължи не само на затвърден във времето над 90-годишен опит, а преди всичко на непрестанния стремеж на фирмата към научно-изследователска работа и фини настройки на производствените си методи.

 

СИАД разполага с екип от доказани, висококвалифицирани и опитни професионалисти в сферата на индустриалните газове, които са на разположение на клиентите всеки ден и имат за задача да удовлетворят най-пълно и успешно техните изисквания и нужди.

СИАД България ЕООД

Пълначна станция, склад и централен офис – София

Адрес: София 1528, ул. „Амстердам“ № 4

Телефон: 02/978 56 36; 02/978 95 68

E-mail: siad@siad.bg

 

Кислородна станция, пълначна станция и склад за технически газове – Пловдив

Адрес: Пловдив 4009, ул. „Асеновградско шосе“

Телефон: 032/609 657; 032/609 521; 0888 478 236 – Радослав Атанасов, мениджър Продоволствена сигурност

E-mail: radoslav_atanasov@siad.bg

 

Склад за технически газове – Пловдив

Адрес: Пловдив 4004, бул. „Кукленско шосе“ 17

Телефон: 0888 308 929, 0888 316 084 – Стамен Иванов, мениджър Депо Пловдив

E-mail: plovdiv@siad.bg; Dinko_Mihalev@siad.eu

 

Дистрибутори:

 

Расинг Газ ООД, гр. Стара Загора

Адрес: Стара Загора 6000, район Голеш, Eнерго Транс

Телефон: 0886 093 232 – Иван Гюргенов

 

Дени и Криси ООД, гр. Габрово

Адрес: Габрово 5300, ул. „Индустриална“ №32, Склад за технически газове

Телефон: 066/805 131, 0888 732 607, 0888 732 608 – Юлиян Петров
E-mail: uli_80@abv.bg

Браншът In Brief

 • Програма за подобряване на градската среда обяви Столична община

  Столична община обяви старта на програмата за реализация на проекти за подобряване на градската среда „София избира“, чиято цел е да насърчи прякото участие на граждани и организации в предлагането на проекти и разпределението на бюджета на общината.

 • SUSE открива инженерен и иновационен хъб в България

  Най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код – SUSE, ще инвестира в нов инженерен и иновационен хъб в България. Центърът ще бъде разположен в София и по план ще започне да функционира изцяло в следващите 6 месеца.

 • ЧЕЗ Разпределение България получи „Зелен Оскар“

  ЧЕЗ Разпределение България получи наградата „Зелен Оскар“ в конкурса на b2b Media „Най-зелените компании в България“. Дружеството спечели трето място в категория „Енергетика, воден сектор“ за своята политика за опазване на околната среда и биоразнообразието.

 • Екипът на Фесто Производство ще участва на Postbank Business Run

  Представители на Фесто Производство ще вземат участие в тазгодишното седмо издание на маратона Postbank Business Run, научи Борса.bg от компанията. Състезанието ще се проведе на територията на Бизнес Парк София, а стартът е в 10:00 ч.

 • Румен Радев връчи Награда „Джон Атанасов“ за 2020 г.

  На 5 октомври 2020 г. президентът Румен Радев приветства на церемония тазгодишните лауреати в президентската инициатива Награда „Джон Атанасов“, съобщиха от Президентството. Носител на голямата Награда „Джон Атанасов“ е д-р Златко Минев.

 • Сърбия продължава развитието на индустриалната зона в Лесковац

  Продължава развитието на индустриалната зона в град Лесковац. Осигурени са 13.5 млн. динара за строителството на част от дъждовната канализационна система с дължина от 220 m. Строителните дейности трябва да бъдат финализирани в срок от 2 месеца и половина.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6