Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

СИАД България ЕООД

СИАД България ЕООД

www.siad.bg

СИАД България ЕООД, дъщерна фирма на водещата италианска химическа група SIAD S.p.А, е специализирана в дистрибуцията на технически газове за различни промишлени сектори, лабораторни, чисти газове и смеси, индустриални стоки, услуги и инженеринг. 

 

Дружеството обслужва области като автомобилостроене, електроника, химическа промишленост, стъкларска индустрия, хранително-вкусова, циментова, здравеопазване, нефтопреработване, металургия, металообработване, околна среда, тъканни банки, производство на добавки и др.

 

СИАД поддържа богато портфолио от висококачествени газове, включително технически газове, газове за контакт с храни, охлаждащи газове, газове за заваряване и рязане, специални газове, газови смеси и др.; средства за безопасност и противопожарна защита – противопожарни системи с инертен газ, системи с въглероден диоксид, системи за противопожарна защита и др.

 

Сред гамата от услуги, които фирмата предлага на българския пазар, са възможностите за доставка на газове в газообразно и течно състояние, цялостно управление на системи за доставка на газове, услуги в областта на газовия анализ, служба за техническа помощ и др.

 

Изключителното качество на техническите и специалните газове, които компанията предлага за индустрията, се дължи не само на затвърден във времето над 90-годишен опит, а преди всичко на непрестанния стремеж на фирмата към научно-изследователска работа и фини настройки на производствените си методи.

 

СИАД разполага с екип от доказани, висококвалифицирани и опитни професионалисти в сферата на индустриалните газове, които са на разположение на клиентите всеки ден и имат за задача да удовлетворят най-пълно и успешно техните изисквания и нужди.

СИАД България ЕООД

Пълначна станция, склад и централен офис – София

Адрес: София 1528, ул. „Амстердам“ № 4

Телефон: 02/978 56 36; 02/978 95 68

E-mail: siad@siad.bg

 

Кислородна станция, пълначна станция и склад за технически газове – Пловдив

Адрес: Пловдив 4009, ул. „Асеновградско шосе“

Телефон: 032/609 657; 032/609 521; 0888 478 236 – Радослав Атанасов, мениджър Продоволствена сигурност

E-mail: radoslav_atanasov@siad.bg

 

Склад за технически газове – Пловдив

Адрес: Пловдив 4004, бул. „Кукленско шосе“ 17

Телефон: 0888 308 929, 0888 316 084 – Стамен Иванов, мениджър Депо Пловдив

E-mail: plovdiv@siad.bg; Dinko_Mihalev@siad.eu

 

Дистрибутори:

 

Расинг Газ ООД, гр. Стара Загора

Адрес: Стара Загора 6000, район Голеш, Eнерго Транс

Телефон: 0886 093 232 – Иван Гюргенов

 

Дени и Криси ООД, гр. Габрово

Адрес: Габрово 5300, ул. „Индустриална“ №32, Склад за технически газове

Телефон: 066/805 131, 0888 732 607, 0888 732 608 – Юлиян Петров
E-mail: uli_80@abv.bg

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6