Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Сентилион ООД

Сентилион ООД

http://centillion.eu/bg

Сентилион ООД е утвърден български ОЕМ (производител на оригинално оборудване) на високотехнологични електронни модули, системи, комплектни продукти и услуги в областта на медицината, авиационната и сателитната техника, системите за контрол и наблюдение и прецизната индустриална техника. Дружеството е официален представител за България на водещия австрийски производител на слухови имплантатни системи MED-EL GmbH.

 

Производствената база на Сентилион, разположена на площ от 7 800 m2, е оборудвана с най-съвременна техника и енергийно ефективни решения, с минимално въздействие върху околната среда. Интегрираната автоматизирана система за управление на сградни инсталации (BMS) позволява да бъдат наблюдавани над 3 000 контролни точки във всеки един момент от денонощието, осигурявайки непрекъснато управление и контрол на производствените условия и комфортна работна среда. Заводът разполага с линии за автоматичен електронен монтаж, краен монтаж и тест, както и две отделни производствени зони с контролирана работна среда Клас 6, с микробиологичен контрол. Всички производствени помещения са контролирани EPA зони.

 

Екипът на компанията е изграден от опитни ръководители, висококвалифицирани специалисти и доказани експерти, чиито отдаденост, мотивация и професионализъм имат за цел да гарантират успеха и развитието на компанията и да й осигурят стабилни позиции както на българския, така и на международния пазар.

 

Сентилион не спира да инвестира в своите служители, давайки възможности за кариерна изява и на опитни професионалисти, и на проактивни млади хора, с желание да градят знания, умения и опит във високотехнологична и иновативна среда. За целта компанията се стреми да осигури подходящи условия на работа, обучения и инициативи, които благоприятстват и стимулират растежа, усъвършенстването и повишаването на квалификацията.

Сентилион ООД

Адрес: София 1592, кв. Дружба 1, ул. „Илия Бешков“ 6А

Телефон: 02/439 88 88

E-mail: centillion@centillion.eu

Обяви за работа от Сентилион ООД

Браншът In Brief

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • Северна Македония с мерки за екологично развитие

  Правителството на Северна Македония ще инвестира в енергийната ефективност на страната. До 2024 г. всички държавни институции ще преминат към областната енергийна мрежа и ще използват високоефективни инверторни климатици или термопомпи.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6