Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Сентилион ООД

Сентилион ООД

http://centillion.eu/bg

Сентилион ООД е утвърден български ОЕМ (производител на оригинално оборудване) на високотехнологични електронни модули, системи, комплектни продукти и услуги в областта на медицината, авиационната и сателитната техника, системите за контрол и наблюдение и прецизната индустриална техника. Дружеството е официален представител за България на водещия австрийски производител на слухови имплантатни системи MED-EL GmbH.

 

Производствената база на Сентилион, разположена на площ от 7 800 m2, е оборудвана с най-съвременна техника и енергийно ефективни решения, с минимално въздействие върху околната среда. Интегрираната автоматизирана система за управление на сградни инсталации (BMS) позволява да бъдат наблюдавани над 3 000 контролни точки във всеки един момент от денонощието, осигурявайки непрекъснато управление и контрол на производствените условия и комфортна работна среда. Заводът разполага с линии за автоматичен електронен монтаж, краен монтаж и тест, както и две отделни производствени зони с контролирана работна среда Клас 6, с микробиологичен контрол. Всички производствени помещения са контролирани EPA зони.

 

Екипът на компанията е изграден от опитни ръководители, висококвалифицирани специалисти и доказани експерти, чиито отдаденост, мотивация и професионализъм имат за цел да гарантират успеха и развитието на компанията и да й осигурят стабилни позиции както на българския, така и на международния пазар.

 

Сентилион не спира да инвестира в своите служители, давайки възможности за кариерна изява и на опитни професионалисти, и на проактивни млади хора, с желание да градят знания, умения и опит във високотехнологична и иновативна среда. За целта компанията се стреми да осигури подходящи условия на работа, обучения и инициативи, които благоприятстват и стимулират растежа, усъвършенстването и повишаването на квалификацията.

Сентилион ООД

Адрес: София 1592, кв. Дружба 1, ул. „Илия Бешков“ 6А

Телефон: 02/439 88 88

E-mail: centillion@centillion.eu

Обяви за работа от Сентилион ООД

Браншът In Brief

 • Procter & Gamble откри нов завод в Урлати, Румъния

  Procter & Gamble откри нов завод в румънския град Урлати. Новото съоръжение ще произвежда капсули с течен перилен препарат на марката Ариел. Продукцията е предназначена предимно за износ в редица европейски страни. С това ще бъдат открити над 200 работни места.

 • Kemet Electronics с план за разширяване на базата си в Скопие

  Планът на компанията предвижда откриване на R&D център, който ще се фокусира върху производството на нови кондензатори, създаването на нови производствени съоръжения и разкриването на помещения за изследване и тестване на нови материали.

 • Булмаркет навлиза на румънския жп пазар

  През април т.г. Юнайтед Рейлуейс стартира своята дейност в Румъния. Юнайтед Рейлуейс ще обслужва работата на Булмаркет на територията на Румъния. Нейната дейност е свързана с двата терминала за пропан бутан, които се намират в Гюргево и Галац.

 • Внесоха проект за превръщането на Централна баня в бaлнeoцeнтъp

  Планът за обновяването на северното и източното крило на Централна минерална баня в София вече е внесен за разглеждане в Столичния общински съвет, научи Борса.bg от Градът Медиа Груп. Той бе paзpaбoтeн oт Oбщинско предприятие „Coфияплaн“.

 • Китайският производител Mei Ta планира нови инвестиции в Сърбия

  Китайският производител на части за автомобили и мотоциклети Mei Ta планира нови инвестиции в индустриалната зона в Барич в Сърбия. Първоначалната идея на ръководството е да построят в Барич най-големия логистичен център на компанията за Европа.

 • Конкурсът „Стартирай 4.0“ ще дигитализира две предприятия у нас

  Представителства на няколко световни компании у нас обявиха началото на конкурса „Стартирай 4.0“. Той има за цел да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството, а основен организатор е Шнайдер Електрик България.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6