Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Санол България ЕООД

Санол България ЕООД

http://www.sanolcompany.eu/bg

Sanol е утвърден шведски производител на абсорбиращи продукти за превенция срещу разливи. Компанията присъства на световния пазар от повече от 30 години и е изцяло фокусирана в разработката и производството на решения за индустриалния сектор. На територията на България шведският производител оперира чрез унгарското дружество Sanol Hungary, което отговаря още за региона на Унгария, Сърбия и Румъния. От 2016 г. компанията открива собствен офис у нас – Санол България ЕООД.

 

Българското дружество предлага богато разнообразие от маслени и универсални абсорбенти, гранулати, комплекти за реагиране при разливи, продукти за употреба във вода, продукти за превенция на разливи, аксесоари и др.

 

Продуктовите решения на компанията са доказали своята ефективност и качества в многократно. Sanol™ е биоразградим продукт, създаден на основата на пяна и не е вреден за околната среда. Той принадлежи към продуктовата гама на абсорбентите, които поглъщат всички мазни течности като масло, нефт, дизел и др.

 

Sanol Hungary има изключително право за дистрибуция на изделията на руския производител на минерални абсорбенти Dimax както на българския пазар, така и в държавите от бившата Югославска република, в т.ч. Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония.   

Санол България ЕООД

Адрес: 1618 София, ж.к. Славия, бл. 14, вх. Б

Телефон: +36 30 8730083

E-mail: bulgaria@sanolcompany.eu

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6