Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Рувекс АД

Рувекс АД

http://ruvex.bg/bg

Рувекс e дружество с предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи.

 

Следвайки целите и стремежите си, компанията обновява всички свои сфери на дейност и дава преимущество на високата производителност, енергоспестяването и екологията. Успехът на фирмата през годините се основава на истинските стойности в отоплението – качество, надеждност и трайност.

 

Рувекс е един от пионерите в изграждането на локални отоплителни системи в България и вече има над 1000 реализирани проекта с безспорно качество на проектираните и изпълнените котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи.

 

Компанията е изградила надеждни и стабилни взаимоотношения с водещи фирми – лидери в областта на ВиК инсталациите, отоплителните и климатичните системи. Част от тях са DE Dietrich – един от най-големите производители на отоплителни техника в Европа, италианската компания Global, японската Hitachi, Raab, Grundfos, Uniflair и много други.

Рувекс АД

Главен офис - гр. София
Адрес: София 1715, ж.к. Младост 4, ул. „Професор Александър Танев“ №11

Телефон: 02/976 15 15

E-mail: office@ruvex.bg

Шоурум:

Адрес: София 1741, Младост 1А, бл. 553А

 

Магазин - гр. Бургас
Адрес: бул. „Проф. Яким Якимов” № 13
Телефон: 056/ 84 83 70

 

Магазин - гр. Велико Търново
Адрес: ул. „Ален мак” 6А
Телефон: 062/ 60 19 40

Партньори

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6