Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Рувекс АД

Рувекс АД

http://ruvex.bg/bg

Рувекс e дружество с предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи.

 

Следвайки целите и стремежите си, компанията обновява всички свои сфери на дейност и дава преимущество на високата производителност, енергоспестяването и екологията. Успехът на фирмата през годините се основава на истинските стойности в отоплението – качество, надеждност и трайност.

 

Рувекс е един от пионерите в изграждането на локални отоплителни системи в България и вече има над 1000 реализирани проекта с безспорно качество на проектираните и изпълнените котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи.

 

Компанията е изградила надеждни и стабилни взаимоотношения с водещи фирми – лидери в областта на ВиК инсталациите, отоплителните и климатичните системи. Част от тях са DE Dietrich – един от най-големите производители на отоплителни техника в Европа, италианската компания Global, японската Hitachi, Raab, Grundfos, Uniflair и много други.

Рувекс АД

Главен офис - гр. София
Адрес: София 1715, ж.к. Младост 4, ул. „Професор Александър Танев“ №11

Телефон: 02/976 15 15

E-mail: office@ruvex.bg

 

Магазин - гр. Велико Търново
Адрес: ул. „Ален мак” 6А
Телефон: 062/ 60 19 40

Партньори

Промоционални предложения от Рувекс АД

  • Климатик Dе Dietrich CLIM’UP

   Климатик Dе Dietrich CLIM’UP

   Лятото започна, а Вие не сте готови за него? Този месец в Рувекс можете да намерите страхотни предложения, при това с 15% отстъпка! Закупете сега климатик De Dietrich CLIM’UP и се насладете на комфортна температура!

   Промоцията е валидна

   от 18.06.2021 г. до 31.07.2021 г.
  • Редуцир вентили Resideo Braukmann

   Редуцир вентили Resideo Braukmann

   Кой не обича подаръците? А тази пролет ги раздава фирма Рувекс. Достатъчно е да закупите редуцир вентили за питейна вода на Resideo Braukmann и ще грабнете страхотни награди за горещото лято още сега!

   Промоцията е валидна

   от 19.05.2021 г. до 31.07.2021 г.
  • Продукти Thermador и Honeywell

   Продукти Thermador и Honeywell

   Осигурете си най-доброто радиаторно оборудване! От фирма Рувекс! Само сега, на невероятно добра цена, продукти на Thermador и Honeywell. Затова побързайте и ги поръчайте още днес!

   Промоцията е валидна

   от 14.04.2021 г. до 31.07.2021 г.
  • Термопомпа De Dietrich Alezio AWHP

   Термопомпа De Dietrich Alezio AWHP

   Заедно с пролетта се задават и нови оферти на изгодна цена! Само сега от фирма Рувекс са подготвили неустоима промоция за термопомпа Alezio AWHP 6MR-3 на френския производител De Dietrich. Вижте я!

   Промоцията е валидна

   от 10.05.2021 г. до 31.07.2021 г.
  • Продукти за отопление с отстъпка

   Продукти за отопление с отстъпка

   Със специалното предложение на фирма Рувекс студеното време никога няма да е проблем за Вас. Закупете сега висококачествени продукти за отопление на промоционална цена и се радвайте на уют и топлина.

   Промоцията е валидна

   от 29.03.2021 г. до 31.07.2021 г.

Браншът In Brief

 • HTI: Автомобилният пилот Иван Влъчков с първа победа за сезона

  Иван Влъчков записа първата си победа за сезона в серия „Туринг“ на третия кръг от националния шампионат на затворен маршрут, който се проведе на писта „Русе“. С първия си успех за сезона Иван се върна в битката за титлата.

 • Фирма Prefera Foods представя нови храни в Европа и САЩ

  Румънският производител на консервирани храни Prefera Foods възнамерява да разшири бизнеса си като стъпи на международния пазар в Европа и САЩ. За осъществяване на плановете си дружеството успява да събере средства в размер на 5 млн. евро в частни облигации.

 • Задвижване на ABB помага на болничния кораб Global Mercy

  Задвижването Azipod на ABB ще помогне на гражданския болничен кораб Global Mercy на международната благотворителна организация Mercy Ships да навигира тесни протоци и да пристава в плитки пристанища, които са по-малко достъпни за други плавателни съдове.

 • GS1 подписа меморандум за Европейски паспорт на батериите

  На 20 май т.г., международната организация с нестопанска цел, която разработва и поддържа най-широко използваните стандарти за веригите на доставка GS1 и GS1 в Европа подписаха Меморандум за сътрудничество и разработване на дигитален Европейски паспорт на батериите.

 • Dundee Рrесіоuѕ Меtаlѕ с рекордни резултати за април – юни т.г.

  Kaнaдcĸaтa злaтoдoбивнa ĸoмпaния Dundее Рrесіоuѕ Меtаlѕ oтчeтe peĸopдни peзyлтaти зa пepиoдa aпpил – юни, които до голяма степен се дължaт нa минaтa „Чeлoпeч“. Тя почти yдвoявa дoбивa cи нa злaтo cпpямo пъpвoтo тpимeceчиe нa гoдинaтa.

 • Grundfos строи ново производствено съоръжение в Инджия

  Съоръжението ще се простира на площ от 20 000 кв. м. В него ще бъдат разкрити и нови работни позиции, с което наетите в компанията служители ще надвишат 1000 души, а базата в Инджия ще бъде третата по големина фабрика на Grundfos в глобален мащаб.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6