Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ротек ООД

Ротек ООД

http://www.rotec.bg/

Ротек ООД е сред най-утвърдените български търговски инженерингови фирми в областта на индустриалната и процесната автоматизация. Фирмата е официален дистрибутор за България на Rockwell Automation – световен лидер в производството и доставката на средства и решения за автоматизация на производството, както и на ProSoft Technology Inc.

 

Компанията се занимава с внос и дистрибуция на продукти с индустриално приложение като програмируеми логически контролери, индустриални компютри и монитори, операторски станции, промишлени мрежи, електрозадвижвания за ниско и средно напрежение, сензори, електро комутационна апаратура ниско и средно напрежение и др.

 

Услугите, които предлага, обхващат проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на автоматизирани системи за управление, индустриални мрежи и SCADA системи, технически консултации и поддръжка на продуктите, гаранционен и след гаранционен сервиз и обучение.

Ротек ООД

Адрес: Стара Загора 6000, бул. "Славянски" 47, п.к. 291

Телефон: 042/603 291

E-mail: home@rotec.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • HTI: Автомобилният пилот Иван Влъчков с първа победа за сезона

  Иван Влъчков записа първата си победа за сезона в серия „Туринг“ на третия кръг от националния шампионат на затворен маршрут, който се проведе на писта „Русе“. С първия си успех за сезона Иван се върна в битката за титлата.

 • Фирма Prefera Foods представя нови храни в Европа и САЩ

  Румънският производител на консервирани храни Prefera Foods възнамерява да разшири бизнеса си като стъпи на международния пазар в Европа и САЩ. За осъществяване на плановете си дружеството успява да събере средства в размер на 5 млн. евро в частни облигации.

 • Задвижване на ABB помага на болничния кораб Global Mercy

  Задвижването Azipod на ABB ще помогне на гражданския болничен кораб Global Mercy на международната благотворителна организация Mercy Ships да навигира тесни протоци и да пристава в плитки пристанища, които са по-малко достъпни за други плавателни съдове.

 • GS1 подписа меморандум за Европейски паспорт на батериите

  На 20 май т.г., международната организация с нестопанска цел, която разработва и поддържа най-широко използваните стандарти за веригите на доставка GS1 и GS1 в Европа подписаха Меморандум за сътрудничество и разработване на дигитален Европейски паспорт на батериите.

 • Dundee Рrесіоuѕ Меtаlѕ с рекордни резултати за април – юни т.г.

  Kaнaдcĸaтa злaтoдoбивнa ĸoмпaния Dundее Рrесіоuѕ Меtаlѕ oтчeтe peĸopдни peзyлтaти зa пepиoдa aпpил – юни, които до голяма степен се дължaт нa минaтa „Чeлoпeч“. Тя почти yдвoявa дoбивa cи нa злaтo cпpямo пъpвoтo тpимeceчиe нa гoдинaтa.

 • Grundfos строи ново производствено съоръжение в Инджия

  Съоръжението ще се простира на площ от 20 000 кв. м. В него ще бъдат разкрити и нови работни позиции, с което наетите в компанията служители ще надвишат 1000 души, а базата в Инджия ще бъде третата по големина фабрика на Grundfos в глобален мащаб.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6