Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ротек ООД

Ротек ООД

http://www.rotec.bg/

Ротек ООД е сред най-утвърдените български търговски инженерингови фирми в областта на индустриалната и процесната автоматизация. Фирмата е официален дистрибутор за България на Rockwell Automation – световен лидер в производството и доставката на средства и решения за автоматизация на производството, както и на ProSoft Technology Inc.

 

Компанията се занимава с внос и дистрибуция на продукти с индустриално приложение като програмируеми логически контролери, индустриални компютри и монитори, операторски станции, промишлени мрежи, електрозадвижвания за ниско и средно напрежение, сензори, електро комутационна апаратура ниско и средно напрежение и др.

 

Услугите, които предлага, обхващат проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на автоматизирани системи за управление, индустриални мрежи и SCADA системи, технически консултации и поддръжка на продуктите, гаранционен и след гаранционен сервиз и обучение.

Ротек ООД

Адрес: Стара Загора 6000, бул. "Славянски" 47, п.к. 291

Телефон: 042/603 291

E-mail: home@rotec.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6