Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

http://www.bosch-pt.com/bg/bg

Направлението Електроинструменти на Бош Групата е лидер на световния пазар за електроинструменти и консумативи за тях. Важните фактори за успеха му са иновационна сила и иновационно темпо. Ежегодно Бош Електроинструменти пуска на пазара повече от 100 нови електроинструмента.

 

Направление Електроинструменти предлага продукти, структурирани в шест групи: професионални електроинструменти; инструменти за дома и градината с марки Bosch, Skil; консумативи; измервателна техника, както и гамата машини за фини дейности Dremel.

 

В България Бош Електроинструменти използва два основни канала за продажба на електроинструментите - т.нар. специализирани търговци и магазини от типа "Направи си сам". Структурата от специализирани търговци обхваща над 50 дистрибутора с над 165 специализирани търговски обекта на територията на цялата страна.

 

Чрез своите продукти Бош Електроинструменти гарантира надеждност, иновация и най-добро качество за ефективна работа.

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

Адрес: гр. София 1407, FPI Бизнес център, бул. „Черни връх” № 51Б

Телефон: 02/962 52 95

E-mail:  bosch-bg@bg.bosch.com

Промоционални предложения от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

  • Ремонтни услуги и оригинални резервни части от Bosch

   Ремонтни услуги и оригинални резервни части от Bosch

   Ремонтът на Вашите инструменти от Bosch вече е по-достъпен. Възползвайте се от намалени цени на оригинални резервни части и ремонти за избрани инструменти. Вземете сега с огромни отстъпки!

   Промоцията е валидна

   от 17.03.2021 г. до 30.04.2021 г.
  • Професионални продукти Bosch

   Професионални продукти Bosch

   Професионалният майстор се нуждае от най-добрите инструменти! А сега можете да се възполвате от предложенията на лидера в областта на професионалните електроинструменти и консумативи Bosch.

   Промоцията е валидна

   от 12.03.2021 г. до 30.04.2021 г.
  • PRO-MIX комплекти от Bosch

   PRO-MIX комплекти от Bosch

   Купете повече, вземете още повече! Комбинирайте нужните Ви инструменти и ще получите ценни подаръци от Bosch. Колкото повече купувате, толкова повече специални изненади получавате.

   Промоцията е валидна

   от 27.01.2021 г. до 30.04.2021 г.

Браншът In Brief

 • До края на април настройват суперкомпютъра „Дискавърър“

  Над 30 специално създадени програми ще осигурят работата на суперкомпютъра „Дискавърър“ и ще спомогнат за използването на максималната мощност на машините, както и за реализирането на разнообразни изследвания.

 • КонтурГлобал дари над 350 000 лв. на медицински институции

  Средствата са били насочени предимно към локалните общности и лечебни заведения. В допълнение, КонтурГлобал Марица Изток 3 реализира инвестиция от над 800 000 лв. за защита на здравето на своя екип и подизпълнители.

 • Предстои изграждането на две нови летища в Сърбия

  В Сърбия ще бъдат изградени две нови летища – край гр. Добановци и гр. Нови Сад, става ясно от Пространствения план на страната за периода 2021 – 2035 г.. Документът бе публикуван от Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата.

 • Раздадоха архитектурните награди „Животворна светлина“ 2020

  На 25 март 2021 г. на онлайн церемония бяха раздадени apxитeĸтypнитe нaгpaди „Животворна светлина“ 2020. В седмото издание на конкурса участваха oбщo 108 пpoeĸтa oт 7 дъpжaви, сред които Бългapия, Cъpбия, Typция, Maĸeдoния, Pyмъния, Бocнa и Xepцeгoвинa и Чepнa гopa.

 • Северна Македония инвестира в LNG терминала в Александруполис

  Македонските държавни компании National Energy Resources (NER) и ESM подписаха Меморандуми за сътрудничество за инвестиции в проекта за изграждане на плаващ терминал за втечнен природен газ (LNG) и газова централа край гр. Александруполис в Гърция.

 • Канадската Armstrong мести част от производството си в Румъния

  Канадската група Armstrong Fluid Technology – производител на помпи за отоплителни, охладителни, санитарни и водоснабдителни инсталации, е прехвърлила в своята румънска фабрика в Джимболия, окръг Тимиш, част от производството от други европейски държави. Компанията разшири производствения капацитет на фабриката в Румъния, а продуктите, произведени в страната, вече обслужват клиентите на групата по целия свят.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6