Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

http://www.bosch-pt.com/bg/bg

Направлението Електроинструменти на Бош Групата е лидер на световния пазар за електроинструменти и консумативи за тях. Важните фактори за успеха му са иновационна сила и иновационно темпо. Ежегодно Бош Електроинструменти пуска на пазара повече от 100 нови електроинструмента.

 

Направление Електроинструменти предлага продукти, структурирани в шест групи: професионални електроинструменти; инструменти за дома и градината с марки Bosch, Skil; консумативи; измервателна техника, както и гамата машини за фини дейности Dremel.

 

В България Бош Електроинструменти използва два основни канала за продажба на електроинструментите - т.нар. специализирани търговци и магазини от типа "Направи си сам". Структурата от специализирани търговци обхваща над 50 дистрибутора с над 165 специализирани търговски обекта на територията на цялата страна.

 

Чрез своите продукти Бош Електроинструменти гарантира надеждност, иновация и най-добро качество за ефективна работа.

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

Адрес: гр. София 1407, FPI Бизнес център, бул. „Черни връх” № 51Б

Телефон: 02/962 52 95

E-mail:  bosch-bg@bg.bosch.com

Промоционални предложения от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

  • Bosch X-LOCK инструменти

   Bosch X-LOCK инструменти

   X-TRA оферта, X-TRA гаранция! Само сега при покупка на инструмент Bosch X-LOCK получавате безплатна поддръжка през първите 6 месеца от гаранцията на всички износващи се части.

   Промоцията е валидна

   от 22.07.2020 г. до 31.08.2020 г.
  • PRO-MIX комплекти от Bosch

   PRO-MIX комплекти от Bosch

   Купете повече, вземете още повече! Комбинирайте нужните ви инструменти и ще получите ценни подаръци от Bosch. Колкото повече купувате, толкова повече специални изненади получавате.

   Промоцията е валидна

   от 19.06.2020 г. до 31.08.2020 г.

Браншът In Brief

 • КонтурГлобал с дарение за Регионалната библиотека в Стара Загора

  КонтурГлобал Марица Изток 3 дари пет броя безконтактни диспенсъра за дезинфектант и консумативи на Регионалната библиотека „Захарий Княжески“ в гр. Стара Загора. През 2019 г. компанията подкрепи обособяването на съвременна „Тийн зона“ в културната локация.

 • МД Електроник откри нова база във Враца

  Немската компания МД Електроник откри нова база за производство на кабели за пренос на данни и електронни компоненти за автомобилни производители. Строителството продължи около една година, а инвестицията в е на обща стойност около 22 млн. евро.

 • ABB строи развоен център и завод за зарядни в Италия

  ABB стартира изграждането на глобален център за върхови постижения и производствен обект за зарядна инфраструктура за електрически превозни средства в гр. Сан Джовани Валдарно, Италия. Очаква се новият завод да заработи през 2021 г.

 • Изграждат високоскоростна жп линия в Сърбия до края на 2023 г.

  Сръбският президент Александър Вучич анонсира решението за изграждане на високоскоростна жп линия между градовете Белград и Ниш в Сърбия. Трасето ще бъде с дължина от 204 km, като по него ще могат да се движат влакове със скорост до 200 km/h.

 • EVN с предложения за фотоволтаични системи в Северна Македония

  ЕVN и ProCredit Bank стартираха сътрудничество за изграждане на фотоволтаични системи за целите на бизнеса в Северна Македония. Компаниите ще могат да се възползват от заем от ProCredit Bank за финансиране на соларните системи.

 • VolaPlast строи завод в България

  Немската компания VolaPlast стартира строежа на завод в гр. Кюстендил. В него ще се осъществява производството на технически пластмасови детайли и монтаж на автостъклоизмиваща система за редица европейски автомобилни производители.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6