Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ритбул ЕООД

Ритбул ЕООД

http://www.rittbul.bg/

Ритбул разполага с офиси и шоуруми в София и Пловдив.

 

Ритбул е доказана българска търговска фирма, занимаваща се с внос и дистрибуция на технически изделия в сферата на електроизграждането, производството и автоматизацията. Тя извършва проектни консултации, презентации и демонстрации на продуктите.

 

Компанията е оторизиран  вносител на редица водещи производители, с които тя е изградила стабилни и трайни партньорски взаимоотношения.

 

Сред тях са: немският лидер, разработчик на софтуер за електротехническо проектиране, Eplan; ETI – словенски производител на оборудване за електрически инсталации; най-новият партньор на фирмата GT Line – италиански производител на професионални ръчни инструменти; Harting, предлагащ компоненти за пренос на енергия и данни; Westermo – лидер със своите решения за осигуряване сигурността на инфраструктурните мрежи; Alfra – немски производител на специализирани машини и щанцови инструменти; Testboy – водеща немска компания, специализирана в разработката и производството на професионални измервателни прибори; съвременни и ефективни LED решения за индустриално осветление; Knipex и Wera – утвърдени производители на професионални ръчни инструменти.

 

Ритбул предлага на българския пазар продуктите и решенията за водещата немска компания Druseidt. Тя произвежда широка гама от серийни изделия, както и голямо разнообразие от решения по задание на клиента, включително:

 - Медни, алуминиеви и различни биметални кабелни свързващи системи без запояване;

 - Високотокови кабели и гъвкави сплетени връзки, медни въжета;

 - Силиконови високотемпературоустойчиви медни кабели;

 - Различни гъвкави листови контактни системи;

 - Кабели с въздушно или водно охлаждане;

 - Изолирани и неизолирани гъвкави кабели и въжета;

 - Проектиране и производство на компоненти за шинни системи.

 

Водещата търговска компания непрекъснато разширява богатото си портфолио от търговски марки и продукти.

 

 

Ритбул ЕООД

Адрес: София 1407, ул. ”Ст. Л. Костов” № 16, ет.2 

Телефон: 02/439 78 45, 0882 525 765 

E-mail: office@rittbul.bg 

  

Адрес: Пловдив, бул. ”Кукленско шосе”, до околовръстното, Южна промишлена зона

Телефон: 0888 201 509 - Иван Овнаров; 0882 453 410 - Александър Маринков 

Партньори

Промоционални предложения от Ритбул ЕООД

  • Есенна промоция за продукти WAGO

   Есенна промоция за продукти WAGO

   Фирма Ритбул ще Ви даде отстъпки и подаръци за продукти WAGO! Пазарувайте ел. връзки, инструменти и аксесоари на промоционални есенни цени и ще получите и невероятни подаръци!

   Промоцията е валидна

   от 18.10.2021 г. до 31.12.2021 г.
  • Раница и чанта за инструменти Heytec

   Раница и чанта за инструменти Heytec

   Съхранявайте и пренасяйте Вашите инструменти сигурно, удобно и безопасно с висококачествените продукти на Heytec. А сега с промоционалната оферта на Ритбул могат да са Ваши на супер изгодна цена. Възползвайте се!

   Промоцията е валидна

   от 12.08.2021 г. до 31.12.2021 г.
  • Софтуерен лиценз EPLAN

   Софтуерен лиценз EPLAN

   EPLAN преобръща представите за електропроектиране, а Ритбул отправя към Вас ново специално предложение! Само сега, при закупуване на софтуерен лиценз EPLAN, ще получите до 10% отстъпка! Вижте!

   Промоцията е валидна

   от 06.08.2021 г. до 31.12.2021 г.
  • Продукти ETI с отстъпка + подарък

   Продукти ETI с отстъпка + подарък

   Нови изгодни изненади от Ритбул! Само сега пазарувайте с отстъпка от цялото продуктово портфолио на ETI и вземете подарък — комплект изолирани отвертки WERA Kraftform. Вижте как!

   Промоцията е валидна

   от 28.07.2021 г. до 31.12.2021 г.
  • Мултиметри и амперклещи Testboy и Voltmaster

   Мултиметри и амперклещи Testboy и Voltmaster

   Точността на измерванията винаги е приоритет №1 за Вас? Тогава не чакайте, доверете се на качествените мултимери или амперклещи от Ритбул на ТОП цени. Открийте разнообразие от промоционални продукти на Testboy и Voltmaster.

   Промоцията е валидна

   от 27.07.2021 г. до 31.12.2021 г.
  • Тестери Testboy, Voltmaster и Fluke

   Тестери Testboy, Voltmaster и Fluke

   Най-продаваните тестери от Ритбул само сега на СУПЕР цени! Изберете идеалния помощник в изграждането на ОВК и електрически инсталации от доказан производител! Това е Вашата възможност, грабнете я!

   Промоцията е валидна

   от 26.07.2021 г. до 31.12.2021 г.
  • Продукти WAGO от Ритбул

   Продукти WAGO от Ритбул

   Отлични цени за продукти WAGO и специална изненада от екипа на Ритбул при ексклузивна поръчка по телефона? Вижте как да се свържете с компанията, за да се възползвате от специалните лимитирани количества на промо цени.

   Промоцията е валидна

   от 22.07.2021 г. до 31.12.2021 г.

Браншът In Brief

 • Немската Boysen Abgassysteme откри иновативен завод в Сърбия

  Немският производител на изпускателни системи за автомобили Boysen Abgassysteme d.o.o. откри нова производствена база в гр. Суботица, Сърбия. Инвестицията в размер на 65 млн. евро е една от най-големите в новата история на града.

 • ЧЕЗ монтира над 600 платформи за щъркелови гнезда

  В рамките на проекта „Живот за птиците" ЧЕЗ Разпределение България монтира 636 платформи за щъркелови гнезда. Дружество обезопаси 619 ел. стълба. Грижата за щъркелите е част от политиката на ЧЕЗ за съхраняване на биологичното разнообразие.

 • Румънската AROBS Transilvania Software придоби Berg Software

  Румънската IT компания AROBS Transilvania Software придоби местното дружество за разработка и аутсорсинг на софтуер по поръчка Berg Software. Така тя разширява присъствието си в западната част на Румъния с офиси в градовете Тимишоара, Лугож и Орадя.

 • На 2 декември Вило ще представи нови решения за по-добър климат

  Вило България организира презентация на тема Нови продукти и решения от Wilo за по-добър климат. Акценти по време на виртуалното събитие ще бъдат основните предизвикателства в управлението на водите като климатични промени, урбанизация, енергийни ресурси и др.

 • Северна Македония откри мултидисциплинарнен център за развитие

  Новият център „Винчини“ в гр. Виница представлява мултидисциплинарно съоръжение с пространства за обучение и сътрудничество, зони за изследване и развитие, лаборатории за сензорен анализ, изложбени зали, музейна експозиция и др.

 • Силвър Стар и Mercedes-Benz строят нов автокомплекс в София

  Автомобилният гигант Mercedes-Benz заедно със своя партньор Силвър Стар стартира изграждането на нов комплекс в българската столица. Съоръжението, което ще се намира на бул. „Челопешко шосе“ №52, ще разполага с разгърната застроена площ от почти 13 000 кв.м.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6