Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ритал ЕООД

Ритал ЕООД

http://www.rittal.bg/index.html

Ритал ЕООД е дъщерно дружество на световния лидер в производството на индустриални табла и шкафове Rittal. Компанията е част от консорциума Friedhelm Loh Group, чиято продукция е добре позната в световен мащаб, не само с голямото многообразие продукти и аксесоари, но и с високото им гарантирано и сертифицирано качество.

 

Различните видове табла, шкафове и конструкции за вграждане на апаратура, управляваща и комуникационна техника и сървърни системи са традиционно използвани от фирми като Сименс, Ханиуел, Емерсон, IBM, НР и др.

 

Чрез структурата си в България фирма RITTAL цели да повиши качеството на обслужване и сервизна дейност на своите клиенти. Тя извършва инженерингови, технически и проектни консултации, проследяване и контрол на изпълнението на проекти в сферата на комуникациите, индустрията и енергетиката.

Ритал ЕООД

Централен офис

Адрес: София 1592, ул. Искърско шосе 7, Търговски комплекс Европа, сграда 7

Телефон: 02/439 05 50, 02/889 00 55, 02/889 00 56

E-mail:office@rittal.bg

 

Офис Варна: Александър Георгиев

Телефон: 0888 204 054

E-mail:georgiev.a@rittal.bg

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6