Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

РейСат България ЕООД

РейСат България ЕООД

https://www.gilat.com/

РейСат България ЕООД е дъщерно дружество на глобалния израелски доставчик на мобилни сателитни комуникационни услуги Gilat Satellite Networks. С повече от 30 години опит, компанията проектира и произвежда съвременно оборудване и осигурява цялостни решения и услуги по иновативни технологии.

 

Портфолиото на фирмата обхваща богат набор от висококачествени решения, включително облачно базираната VSAT мрежова платформа, високоскоростни модеми, антени с висока разделителна способност, усилватели на твърди схеми (SSPA) и др.

 

Българското дружество е специализирано в предоставянето на информационни услуги; консултантска дейност; внос, износ и производство на детайли за сателитни антени; търговия със сателитни антени и възли; проучване, разработка и производство на сателитни комуникационни системи; консултации и проучвания за управление на търговски и проекто-конструкторски и производствени предприятия и др.

 

РейСат България разполага с висококвалифициран екип от професионалисти, съвременна материална и производствена база.

 

Компанията неспирно инвестира в научноизследователска и развойна дейност и оценява, че нейният най-важен актив са служителите. Тя дава поле за изява и развитие на таланти от различни области, водени от обща цел – да разрешават реални казуси и проблеми в телекомуникациите както за промишлени, така и за търговски организации по цял свят.

 

Всеки току що дипломирал се специалист или опитен професионалист с по-нестандартно мислене и индивидуален подход в работата е добре дошъл в екипа на РейСат България, където неговата креативност и оригинални идеи ще бъдат насърчени и поощрени.

РейСат България ЕООД

Адрес: София 1700, кв. Витоша, ул. „Могилата“ 2А

Телефон: 02/965 56 65; 02/965 52 00

E-mail: info.bulgaria@gilat.com

Браншът In Brief

 • Програма за подобряване на градската среда обяви Столична община

  Столична община обяви старта на програмата за реализация на проекти за подобряване на градската среда „София избира“, чиято цел е да насърчи прякото участие на граждани и организации в предлагането на проекти и разпределението на бюджета на общината.

 • SUSE открива инженерен и иновационен хъб в България

  Най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код – SUSE, ще инвестира в нов инженерен и иновационен хъб в България. Центърът ще бъде разположен в София и по план ще започне да функционира изцяло в следващите 6 месеца.

 • ЧЕЗ Разпределение България получи „Зелен Оскар“

  ЧЕЗ Разпределение България получи наградата „Зелен Оскар“ в конкурса на b2b Media „Най-зелените компании в България“. Дружеството спечели трето място в категория „Енергетика, воден сектор“ за своята политика за опазване на околната среда и биоразнообразието.

 • Екипът на Фесто Производство ще участва на Postbank Business Run

  Представители на Фесто Производство ще вземат участие в тазгодишното седмо издание на маратона Postbank Business Run, научи Борса.bg от компанията. Състезанието ще се проведе на територията на Бизнес Парк София, а стартът е в 10:00 ч.

 • Румен Радев връчи Награда „Джон Атанасов“ за 2020 г.

  На 5 октомври 2020 г. президентът Румен Радев приветства на церемония тазгодишните лауреати в президентската инициатива Награда „Джон Атанасов“, съобщиха от Президентството. Носител на голямата Награда „Джон Атанасов“ е д-р Златко Минев.

 • Сърбия продължава развитието на индустриалната зона в Лесковац

  Продължава развитието на индустриалната зона в град Лесковац. Осигурени са 13.5 млн. динара за строителството на част от дъждовната канализационна система с дължина от 220 m. Строителните дейности трябва да бъдат финализирани в срок от 2 месеца и половина.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6