Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

РейСат България ЕООД

РейСат България ЕООД

https://www.gilat.com/

РейСат България ЕООД е дъщерно дружество на глобалния израелски доставчик на мобилни сателитни комуникационни услуги Gilat Satellite Networks. С повече от 30 години опит, компанията проектира и произвежда съвременно оборудване и осигурява цялостни решения и услуги по иновативни технологии.

 

Портфолиото на фирмата обхваща богат набор от висококачествени решения, включително облачно базираната VSAT мрежова платформа, високоскоростни модеми, антени с висока разделителна способност, усилватели на твърди схеми (SSPA) и др.

 

Българското дружество е специализирано в предоставянето на информационни услуги; консултантска дейност; внос, износ и производство на детайли за сателитни антени; търговия със сателитни антени и възли; проучване, разработка и производство на сателитни комуникационни системи; консултации и проучвания за управление на търговски и проекто-конструкторски и производствени предприятия и др.

 

РейСат България разполага с висококвалифициран екип от професионалисти, съвременна материална и производствена база.

 

Компанията неспирно инвестира в научноизследователска и развойна дейност и оценява, че нейният най-важен актив са служителите. Тя дава поле за изява и развитие на таланти от различни области, водени от обща цел – да разрешават реални казуси и проблеми в телекомуникациите както за промишлени, така и за търговски организации по цял свят.

 

Всеки току що дипломирал се специалист или опитен професионалист с по-нестандартно мислене и индивидуален подход в работата е добре дошъл в екипа на РейСат България, където неговата креативност и оригинални идеи ще бъдат насърчени и поощрени.

РейСат България ЕООД

Адрес: София 1700, кв. Витоша, ул. „Могилата“ 2А

Телефон: 02/965 56 65; 02/965 52 00

E-mail: info.bulgaria@gilat.com

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6