Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

РейСат България ЕООД

РейСат България ЕООД

https://www.gilat.com/

РейСат България ЕООД е дъщерно дружество на глобалния израелски доставчик на мобилни сателитни комуникационни услуги Gilat Satellite Networks. С повече от 30 години опит, компанията проектира и произвежда съвременно оборудване и осигурява цялостни решения и услуги по иновативни технологии.

 

Портфолиото на фирмата обхваща богат набор от висококачествени решения, включително облачно базираната VSAT мрежова платформа, високоскоростни модеми, антени с висока разделителна способност, усилватели на твърди схеми (SSPA) и др.

 

Българското дружество е специализирано в предоставянето на информационни услуги; консултантска дейност; внос, износ и производство на детайли за сателитни антени; търговия със сателитни антени и възли; проучване, разработка и производство на сателитни комуникационни системи; консултации и проучвания за управление на търговски и проекто-конструкторски и производствени предприятия и др.

 

РейСат България разполага с висококвалифициран екип от професионалисти, съвременна материална и производствена база.

 

Компанията неспирно инвестира в научноизследователска и развойна дейност и оценява, че нейният най-важен актив са служителите. Тя дава поле за изява и развитие на таланти от различни области, водени от обща цел – да разрешават реални казуси и проблеми в телекомуникациите както за промишлени, така и за търговски организации по цял свят.

 

Всеки току що дипломирал се специалист или опитен професионалист с по-нестандартно мислене и индивидуален подход в работата е добре дошъл в екипа на РейСат България, където неговата креативност и оригинални идеи ще бъдат насърчени и поощрени.

РейСат България ЕООД

Адрес: София 1700, кв. Витоша, ул. „Могилата“ 2А

Телефон: 02/965 56 65; 02/965 52 00

E-mail: info.bulgaria@gilat.com

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6