Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Рапид Прогрес ЕООД

Рапид Прогрес ЕООД

http://www.cadcam.expert

Рапид Прогрес е българска компания, развиваща дейност в областта на индустриалните софтуерни решения. Фирмата предлага и имплементира CAD, CAM, CAE, PDM системи и системи за CNC комуникации (DNC и MDC) от водещи европейски разработчици.

 

Фирмата е оторизиран риселър на Dassault Systèmes SolidWorks за територията на България и Македония. Част от софтуерните продукти на DS SolidWorks, които фирмата предлага, са: SolidWorks 3D CAD, SolidWorks Electrical, SolidWorks Simulation и мн. др. DP Technology е водещ разработчик и доставчик на CAM софтуер.

 

Флагманът на компанията е CAM системата ESPRIT, на която Рапид Прогрес е не само оторизиран риселър, но също и компанията, която стои зад ESPRIT CAM Center – Eastern Europe.

 

Рапид Прогрес е оторизиран риселър на датската софтуерна компания CIMCO Integration, разработчик на широко известните продукти CIMCO. Фирмата е и оторизиран риселър и златен партньор на руската компания АСКОН, разработваща софтуерния инженерен продукт – КОМПАС 3D - CAD система за автоматизиранена проектирането итехнологичната подготовканапроизводството. Партньор е и на SpaceClaim Corporation, разработваща един от най-иновативните CAD продукти през последните години – SpaceClaim Engineer. Риселът е и на испанската компания LANTEK, разработваща CAD/CAM система номер едно за разкрой и програмиране на CNC машини за газо-кислородно, плазмено, водоструйно и лазерно рязане на листов материал, тръби и греди с различен профил. Предлага и решенията на SolidCAM Inc, разработваща едноименния продукт SOLIDCAM. SolidCAM Inc. е златен партньор на DS SOLIDWORKS и водещ доставчик на интегрирани CAM решения.

Рапид Прогрес ЕООД

Адрес: Благоевград 2700, бул. „Свети Димитър Солунски“ 4

Телефон: 0700 20 408

Е-mail: info@rapidprogress.eu

Поддръжка: support@rapidprogress.eu

Продажби: sales@rapidprogress.eu

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6