Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Рапид ЕООД / Фалко

Рапид ЕООД / Фалко

www.rapid-valco.com

Рапид ЕООД е българска водеща компания, специализирана в доставката на различни типове специални стомани и сплави, добавъчни материали за заваряване, наваряване и спояване от доказани европейски производители. Фирмата е представител за България на Karl Theis GmbH и ETU Rohr GmbH – лидери в производството на полутръби; прави, цилиндрични, конични, системи тръби от ленти, както и U-образни тръби (с дължина на правите тръби до 40 m).

 

Богатата продуктова гама на дружеството включва изделия от неръждаеми, декоративни, оцветени, жароустойчиви, киселинноустойчиви, конструкционни, инструментални и др. стомани и сплави, заваръчни материали и припои за спояване, препарати за байцване на неръждаеми стомани и др.

 

Рапид предлага и разнообразни услуги, свързани с рязане с гилотина до 2 mm, рязане с механична ножовка, рязане с ъглошлайф, транспорт, както и кооперирани услуги, като лазерно рязане, огъване на абкант, заваряване, шлайфане.

 

Сред основните преимущества на компанията са висококвалифицираният и опитен екип от специалисти, с който тя разполага, доброто ниво на обслужване, кратките срокове за доставка, както и възможността за заявка на неголеми количества от различни типове специални стомани, заваръчни материали и материали с нестандартни размери.

Рапид ЕООД / Фалко

Адрес: София 1220, кв. Военна рампа, бул. „Илиянци“ № 42 (предишен №12A)

Телефон: 02/936 12 44; 02/838 05 68

E-mail: office@rapid-valco.com

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6