Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Райкос Тех ЕООД

Райкос Тех ЕООД

http://www.raikostech.com/

Райкос Тех ЕООД е фирма, предлагаща на българския пазар компоненти и технологични решения за индустриална автоматизация от западноевропейски фирми, доказали се с високо качество на продуктите си. 

 

Част от продуктите и услугите включват: Текстови и графични дисплеи, сензорни дисплеи, индустриални компютри за визуализация и контрол на технологични процеси, кръгли конектори и кабелни системи за индустриално приложение, измервателни и регулиращи прибори за температура, за поток и дебит, за налягане, регулатори на фактора на мощността, еднофазни и трифазни UPS, капацитивни и индуктивни сензори, магнитно-резистивни сензори, вентили от неръждаема стомана, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

Основен акцент в дейността на фирмата е високото качество на продуктите и услугите, съответстващи на изискванията на Добрата производствена практика (GPL) и европейските стандарти за качество.

Райкос Тех ЕООД

Адрес: Пловдив 4004, бул. ”Никола Вапцаров” № 3-А

Телефон: 032/596 972; 0896 796 340 

E-mail: info@raikostech.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Сърбия ще строи инсталация за генериране на енергия от отпадъци

  Международен консорциум сключи договор с Европейската банка за възстановяване и развитие и Международната финансова корпорация за финансиране на проект за изграждане на инсталация за енергия от отпадъци в Сърбия.

 • Bosch разкри инженеринг център за софтуер в столицата

  Немският технологичен гигант Bosch отвори врати на първия инженеринг център в столичния „София Тех Парк“. В новия център вече близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия.

 • Продавай успешно в Румъния и Гърция с eCommerce Academy

  На 31 октомври и 1 ноември 2019 г. в гр. София, България, ще се проведе четвъртото издание на събитието „Продавай успешно в Румъния“, което от т.г. се превъща в „Продавай успешно в Румъния и Гърция“. Мероприятието се организира от eCommerce Academy.

 • Македония в отлично икономическо сътрудничество със Словения

  Търговията между Македония и Словения бележи ръст от 10% за последните 10 години. По данни от анализ на Стопанската камара на Северна Македония стокообменът между двете страни през 2018 г. се оценява на 237.7 млн. евро.

 • Продукт на Festo е вписан в книгата на Гинес

  „Иновацията BionicOpter, разработена от Festo, е вписана в Книгата за световните рекорди на Гинес за 2020 г. като най-голямото летящо насекомо-робот”, информираха от Фесто ЕООД. Движението на устройството се доближава в максимална степен до това на водното конче.

 • Булконс Първомай модернизира производството си за 5 млн. лева

  Булконс Първомай инвестира 5 млн. лева в модернизиране на цеховете си и закупуване на изцяло ново оборудване за производство на лютеница. Новата поточна линия на компанията беше официално открита на 1 октомври 2019 г., научи Борса.bg от съобщение на производителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6