Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Райкос Тех ЕООД

Райкос Тех ЕООД

http://www.raikostech.com/

Райкос Тех ЕООД е компания, предлагаща на българския пазар компоненти и технологични решения за индустриална автоматизация от западноевропейски фирми, доказали се с високо качество на продуктите си. 

 

Част от продуктите и услугите включват: Текстови и графични дисплеи, сензорни дисплеи, индустриални компютри за визуализация и контрол на технологични процеси, кръгли конектори и кабелни системи за индустриално приложение, измервателни и регулиращи прибори за температура, за поток и дебит, за налягане, регулатори на фактора на мощността, еднофазни и трифазни UPS, капацитивни и индуктивни сензори, магнитно-резистивни сензори, вентили от неръждаема стомана, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 

Основен акцент в дейността на фирмата е високото качество на продуктите и услугите, съответстващи на изискванията на Добрата производствена практика (GPL) и европейските стандарти за качество.

Райкос Тех ЕООД

Адрес: Пловдив 4004, бул. ”Никола Вапцаров” № 3-А

Телефон: 032/596 972; 0896 796 340 

E-mail: info@raikostech.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Подобряване в бизнес климата през юни отчита НСИ

  През юни т.г. общият показател на бизнес климата е нараснал с 11.4 пункта спрямо май т.г. Това се дължи на по-благоприятния бизнес климат във всички наблюдавани сектори – промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги.

 • Zijin Mining с инвестиция от 1.26 млрд. долара в Сърбия

  Сръбската компания Zijin Bor Copper, част от китайската минна група Zijin Mining, ще инвестира 1.26 млрд. долара за ремонтни дейности и подобрения в безопасността и опазване на околната среда в минния комплекс в гр. Бор, Сърбия.

 • „Македонски железници – Инфраструктура“ получи 2.2 млн. евро

  През юни т.г. Министерството на транспорта и съобщенията на страната е предоставило над 2.2 млн. евро на Общественото предприятие „Македонски железници – Инфраструктура“. Средствата са заем от Европейската банка за възстановяване и развитие.

 • Румъния изгражда модерна болница в Букурещ

  До края на юли 2020 г. се приемат оферти за изграждането на болница „Saint Vasile cel Mare“ в Букурещкия квартал „Район 1“, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. От районното кметство съобщиха, че над 30 международни компании са поискали разяснения по процедурата.

 • Изграждат 4 завода в Тракия икономическа зона

  Предстои да бъдат изградени 4 нови завода в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщава Money.bg, позовавайки се на изпълнителния директор на ТИЗ инж. Πлaмeн Πaнчeв, цитиран от „24 чaca“. За построяването им ще бъдат вложени близо 30-40 млн. евро.

 • София е сред топ 20 на най-технологичните градове в Европа

  София попадна в класацията за най-технологични градове в Европа – Tech Cities of the Future 2020/21, съставена от изданието fDi Intelligence и специализираната технологична медия The Next Web, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6