Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

РАИС ООД

РАИС ООД

http://www.rais-bg.com

РАИС ООД е една от водещите български компании за производство и рециклиране на металорежещи и металообработващи машини с цифрово програмно управление (ЦПУ).  С повече от 20 годишна история, дружеството започва дейността си с рециклиране на български CNC машини и в последствие се насочва към производство на нови металорежещи машини.

 

Днес продуктовата гама на компанията обхваща широко портфолио от машини – металорежещи и металообработващи. Фирмата е единственият в страната производител на вертикални обработващи центри с типоразмери от 300 до 800 мм.

 

Предприятието извършва пълна преработка, ремонт и модернизация на машини с ЦПУ, включително хоризонтални и вертикални центри и предоставя комплексни решения чрез избор, доставка, разчети за производствено време, инструментална екипировка, пуск, обучение и следпродажбен сервиз на всички видове CNC металорежещи машини.

 

РАИС е официален дистрибутор за България на Fanuc Robocut, Fanuc Robodrill, Fanuc Roboshot, Takisawa Machine Tools, Citizen Micro HumanTech и Miyano Machinery – Япония.

РАИС ООД

Адрес: Пазарджик 4400, ул. Димчо Дебелянов 58

Телефон: 034/444 255
E-mail: info@raisbg.com 

Партньори

Браншът In Brief

 • Каст Футура – БГ има нов собственик

  Производителят на части за бяла техника Каст Футура – БГ е с нов собственик. Американската инженерна компания Robertshaw е новият притежател на базите на дружеството в Горна Малина и в Пловдив, научи Борса.bg.

 • В Македония връчиха награди за архитектура и строителство

  През декември 2018 г. Камарата на дипломираните архитекти и упълномощени инженери на Република Македония навърши 11 години от създаването си. По повод празника бяха връчени награди и сертификати, съобщиха за Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Връчват „Наградите на германската икономика в България“ за 2018

  На 24 януари 2019 г. от 19:00 ч. в Софийската градска художествена галерия ще се състои връчването на „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г., информираха за Борса.bg от Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК).

 • Над 150 млн. евро са инвестициите в ТИЗ за 2018 г.

  През 2018 г. над 150 млн. евро са инвестирани в Тракия икономическа зона край Пловдив. Вложените средства са както от нови инвеститори, така и от настоящи, които разширяват своята производствена дейност.

 • КуатроДжи ще участва в изложенията ЕЕ & ВЕ през 2019 г.

  От 16 до 18 април 2019 г. в гр.София ще се проведат изложенията и конференциите ЕЕ & ВЕ, Save the Planet и Smart Cities, в които участие ще вземем и ние“, информираха за Борса.bg от фирма КуатроДжи. Организатор на събитията е Виа Експо.

 • Автомобилостроенето е секторът с най-добри резултати в Румъния

  През почти цялата 2018 година индексът на промишлено производство в Румъния е с 4% по-висок в сравнение с 2017 г., като най-добри резултати се забелязват в производството на автомобили, електрооборудване и производството на фармацевтични продукти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6