Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

ПроСтрийм Груп ЕООД

ПроСтрийм Груп ЕООД

http://prostream.bg/

ПроСтрийм Груп ЕООД е компания с утвърдени традиции, оперираща на българския пазар повече от 20 години. Фирмата предлага комплексни инженерингови решения и услуги с различни приложения в областта на енергетиката, индустриалния сектор, водоснабдяването и третирането на води.

 

Сред гамата от инженерингови услуги, които ПроСтрийм Груп предлага на своите клиенти, са:

 - Цялостен инженеринг на пречиствателни станции за отпадни води (ПСОВ), включващо проектиране, доставка, шеф-монтаж, настройка, въвеждане в експлоатация на технологично оборудване, обучение на обслужващ персонал;

 - Пълна автоматизация, интегриране и настройка на SCADA системи, обединяващи дейностите по доставка, монтажни и електромеханични работи, проверка и настройка на електронно оборудване, разработване и внедряване на SCADA система за управление;

 - ПроСтрийм Интегриран сервиз, който обхваща услугите по: дистанционен мониторинг на състоянието на оборудването, анализ на ефективността, управление на технологични процеси, монтаж и центровка на съоръжения, превантивна поддръжка и профилактика на машини и оборудване, асемблиране на електрически табла, проверка и тестове на електрически системи, проектиране на ОВиК и газоснабдяване и др.

 

Комапанията има множество реализирани проекти в областта на енергетиката, промишлеността, гражданското строителство и екологията.

ПроСтрийм Груп ЕООД

Адрес: София 1632, ж.к. Овча купел 2, бул. “Президент Линкълн” 104

Телефон: 02/917 93 10

E-mail: prostream@prostream.bg

 

Интегриран сервиз:
Телефон: 0700/20 650
E-mail: iservice@prostream.bg

 

Офис Варна
Телефон: 0886 006 042
E-mail: varna@prostream.bg

 

Офис Шумен

Телефон: 0889 917 380
E-mail:
shumen@prostream.bg

Браншът In Brief

 • GlobalFoundries разширява инженерния си екип в България

  GlobalFoundries, водеща компания в производството на чипове, разширява екипа си в България. Към момента около 250 души, основно инженери, работят за компанията в страната, като през следващите 2 години се предвижда да достигнат 350.

 • АQ Grоuр ще открие ново предприятие в Перник

  Швeдcĸият пpoизвoдитeл нa индycтpиaлни ĸoмпoнeнти АQ Grоuр щe разшири своя бизнес с инвестиция от 5 млн. eвpo. Компанията ще закупи терен за предприятие в Перник, който е с площ от 22 000 m², научи Борса.bg. Предвижда се фaбpиĸaтa дa пpoизвeждa ĸopпycи.

 • Florence Healthcare получи инвестиции в размер на 27 млн. долара

  Американската компания Florence Healthcare с офис в Белград (Сърбия), която организира документацията за клинични изследвания, като по този начин позволява дигиталната им връзка с клиентите, си подсигури нови инвестиции в размер на 27 млн. щатски долара.

 • Liebherr открива ново предприятие в Тракия икономическа зона

  Днес, 01 юли 2022г., се състоя официалното откриване на новия, трети завод на Lіеbhеrr в България, научи Борса.bg. Той се намира в Тракия икономическа зона край Пловдив. Инвестицията е на стойност над 17 млн. евро, като в тази сума е включен и трансферът.

 • Photon Energy Group изгражда соларна централа в Румъния

  Компанията Photon Energy Group, специализирана в решенията за соларна енергия и чиста вода, стартира изграждането на фотоволтаична централа с капацитет 5.7 MWp в Румъния, с което ще разшири капацитета на соларното си портфолио в страната до 32 MWp.

 • KAM отваря най-големия логистичен център в Северна Македония

  На обща площ от 60 000 m2, веригата супермаркети KAM отвори най-големия логистичен център в Северна Македония. Обектът е построен по най-новите стандарти и се намира само на няколко километра от центъра на Скопие.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6