Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Помпен офис ЕООД

Помпен офис ЕООД

http://www.pumpoffice.com/bg/index.html

Помпен офис ЕООД е българска компания, доставчик на помпи, помпено оборудване и средства за автоматизация. Богатото портфолио от продукти, които фирмата предлага на българския пазар, е представено от водни, индустриални и специализирани помпи и помпени системи, хидрофори, регулираща и спирателна арматура, автоматика за управление на водните процеси и индустрията, инженеринг.

 

Фирмата е съсредоточила усилията си в това, нейните клиенти да получават не просто стоки, а компетентни решения, базирани на съвременни, иновативни и енергийно ефективни продукти. Целта е да се осигури на потребителите надеждна и сигурна работа на системите, минимизиране както на експлоатационните разходи, така и на необходимостта от поддръжка на оборудването.

 

Помпен офис е официален дистрибутор за България на два от най-големите и световно утвърдени европейски производители на помпено оборудване – датската компания GRUNDFOS и германската фирма WILO.

 

Компанията предлага още продуктовите решения на италианските производители на помпени изделия DAB и DOSEURO, датските производители на водна и процесна автоматизация Danfoss и MJK Automation.  Помпен офис ЕООД е инженерингов партньор на технологичния гигант Siemens, направление Дигитализирано производство & Процесни индустрии и Задвижвания, представяйки разходомерите от серията SITRANS F.

Помпен офис ЕООД

Адрес: Варна 9000, ул. "Велес" №9

Тел./факс: 052/637 161, 0886 190 680

E-mail: office@pumpoffice.com

Партньори

Промоционални предложения от Помпен офис ЕООД

  • Хидрофорна система DAB E.SYBOX

   Хидрофорна система DAB E.SYBOX

   Имате проблем с водоснабдяването? Стандартните хидрофорни системи не ви удовлетворяват? Помпен офис има едно наистина примамливо предложение за вас. Иновативната патентована хидрофорна система DAB E.SYBOX на промоционална цена от 1699 лв.

   Промоцията е валидна

   от 03.06.2019 г. до 31.07.2019 г.

Браншът In Brief

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6