Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Помпен офис ЕООД

Помпен офис ЕООД

http://www.pumpoffice.com/bg/index.html

Помпен офис ЕООД е българска компания, доставчик на помпи, помпено оборудване и средства за автоматизация. Богатото портфолио от продукти, които фирмата предлага на българския пазар, е представено от водни, индустриални и специализирани помпи и помпени системи, хидрофори, регулираща и спирателна арматура, автоматика за управление на водните процеси и индустрията, инженеринг.

 

Фирмата е съсредоточила усилията си в това, нейните клиенти да получават не просто стоки, а компетентни решения, базирани на съвременни, иновативни и енергийно ефективни продукти. Целта е да се осигури на потребителите надеждна и сигурна работа на системите, минимизиране както на експлоатационните разходи, така и на необходимостта от поддръжка на оборудването.

 

Помпен офис е официален дистрибутор за България на два от най-големите и световно утвърдени европейски производители на помпено оборудване – датската компания GRUNDFOS и германската фирма WILO.

 

Компанията предлага още продуктовите решения на италианските производители на помпени изделия DAB и DOSEURO, датските производители на водна и процесна автоматизация Danfoss и MJK Automation.  Помпен офис ЕООД е инженерингов партньор на технологичния гигант Siemens, направление Дигитализирано производство & Процесни индустрии и Задвижвания, представяйки разходомерите от серията SITRANS F.

Помпен офис ЕООД

Адрес: Варна 9000, ул. "Велес" №9

Тел./факс: 052/637 161, 0886 190 680

E-mail: office@pumpoffice.com

Партньори

Промоционални предложения от Помпен офис ЕООД

  • Хидрофорна система с постоянно налягане SCALA2

   Хидрофорна система с постоянно налягане SCALA2

   Осигурете си надеждно водоснабдяване! Възползвайте се от предложението на Помпен офис и вземете хидрофорна система с постоянно налягане Scala2 на промоционална цена!

   Промоцията е валидна

   от 20.03.2019 г. до 31.05.2019 г.
  • Електрическо табло Matic Control Pump M3A-14A

   Електрическо табло Matic Control Pump M3A-14A

   Осигурете перфектна защита за вашето помпено оборудване! Спестете си проблеми с електрическото табло Matic Control Pump M3A-14A! Качество и сигурност на ниска цена! Само сега от Помпен офис!

   Промоцията е валидна

   от 15.03.2019 г. до 25.04.2019 г.
  • Хидрофорна система Grundfos CMBE 5-62 AVBE

   Хидрофорна система Grundfos CMBE 5-62 AVBE

   Компактна нагнетателна система за водоснабдяване, подходяща за битови приложения. С лесна инсталация и сигурна работа. Това е хидрофорната система Grundfos CMBE 5-62 AVBE. Закупете сега на специална цена от 2 850 лв. от Помпен офис.

   Промоцията е валидна

   от 11.03.2019 г. до 25.04.2019 г.
  • Хидрофорна система DAB E.SYBOX

   Хидрофорна система DAB E.SYBOX

   Имате проблем с водоснабдяването? Стандартните хидрофорни системи не ви удовлетворяват? Помпен офис има едно наистина примамливо предложение за вас. Иновативната патентована хидрофорна система DAB E.SYBOX на промоционална цена от 1699 лв.

   Промоцията е валидна

   от 08.03.2019 г. до 25.04.2019 г.
  • Потопяема хидрофорна помпа DAB Divertron 1200 M

   Потопяема хидрофорна помпа DAB Divertron 1200 M

   Ново неустоимо предложение от Помпен офис. Потопяема хидрофорна помпа с вградена електроника DAB Divertron 1200 M на цена от 615 лв. с ДДС. Закупете сега и решете проблема с водоснабдяването, осигуряването на вода за напояване и поддържането на налягане!

   Промоцията е валидна

   от 28.02.2019 г. до 25.04.2019 г.

Браншът In Brief

 • След 10-годишна пауза в Румъния отново ще произвеждат трактори

  След 10-годишна пауза отново стартира производството на румънски селскостопански трактори – вече е факт първият такъв от модел TAGRO. Очаква се серийното производство да започне още тази година след сертифициране от румънския регистър на автомобилите (RAR).

 • Заповядайте на семинар за Autodesk решения за ВиК мрежи

  На 24 април 2019 г. в хотел „Новотел София” ще се проведе семинар, посветен на актуални софтуерни решения на Autodesk за проектиране на ВиК мрежи, информираха за Борса.bg от Българска асоциация по водите (БАВ), които са едни от организаторите на събитието.

 • Магна Пауъртрейн Пловдив е с нов собственик

  Магна Пауъртрейн Пловдив, производител на автомобилни компоненти, е с нов собственик – южнокорейската компания Hanon Systems. Придобиването е част от глобална сделка за девет завода на канадската фирма Magna, научи Борса.bg.

 • Ford произведе двигател номер 1 000 000 в Румъния

  Ford произведе 1 000 000 двигателя модел Ecoboost 1.0 в завода си в Крайова, Румъния. Изработката на този тип двигател стартира през 2012 г, като само за изминалата 2018 г. броят произведени бройки е 300 000, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Китайска компания стартира изграждане на нов завод в Сърбия

  Китайската компания Minth Automotive Europe стартира изграждане на нов завод в гр. Лозница, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Инвестиционният проект е на стойност близо 100 млн. евро и ще осигури около 1000 нови работни места.

 • Македонски Телеком пусна система за „умен“ дом в Македония

  Телекомуникационната компания Македонски Телеком въведе нов продукт на македонския пазар – иновативно решение за интелигентен дом. Продуктът Smart Home се състои от интелигентни сензори, крушки и охранителни камери на Xiaomi.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6