Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

https://benatov.biz/

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ е едно от първите патентни бюра в Източна Европа и работи в сферата на опазване на интелектуалната собственост от 25 години. Бюрото предоставя обширна гама от специализирани услуги, като консултантски услуги, управление и трансфер на интелектуална собственост, посредничество и др., в България, Украйна, Европейски съюз, Русия и други страни.

 

Бюрото предлага професионални консултации, свързани с регистрация и защита на търговски марки и промишлени образци (дизайни), патентоване на изобретения и полезни модели, защита на авторско право, извършва информационни проучвания, митническа защита, представителство в съда, разработка на логотип и фирмен модел.

 

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ има офиси в София и в Киев, Украйна, като благодарение на богатия опит, натрупан през годините, вече има над 4000 клиенти от цял свят.

 

Зад успеха на дружеството стоят висококвалифициран екип от специалисти, дългогодишен опит и доказани традиции в областта на интелектуалната собственост и патентното право, европейско качество на обслужване и достъпни цени.

 

Сътрудниците от бюрото свободно владеят български, украински, руски, литовски, английски, полски, испански, немски и френски език, което им помага да общуват с лекота, предлагайки професионално и висококачествено обслужване на своите клиенти.

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

Адрес: София 1113, ул. „Асен Пейков“ 6

Телефон: 02/973 36 10, 02/971 27 99

E-mail: benatov@einet.bg

 

Адрес: Киев 04116, Украйна, п.к. 62

Телефон: +38044 2365054,+38050 3828157

E-mail: daniel@benatov.kiev.ua

Промоционални предложения от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

  • Консултация за регистрация на търговска марка

   Консултация за регистрация на търговска марка

   Имате бизнес в България и искате да се отличаватe на българския и/или европейския пазар. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ предлага специални условия за експертна консултация. Вижте!

   Промоцията е валидна

   от 03.07.2020 г. до 31.08.2020 г.

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6