Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

https://benatov.biz/

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ е едно от първите патентни бюра в Източна Европа и работи в сферата на опазване на интелектуалната собственост от 25 години. Бюрото предоставя обширна гама от специализирани услуги, като консултантски услуги, управление и трансфер на интелектуална собственост, посредничество и др., в България, Украйна, Европейски съюз, Русия и други страни.

 

Бюрото предлага професионални консултации, свързани с регистрация и защита на търговски марки и промишлени образци (дизайни), патентоване на изобретения и полезни модели, защита на авторско право, извършва информационни проучвания, митническа защита, представителство в съда, разработка на логотип и фирмен модел.

 

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ има офиси в София и в Киев, Украйна, като благодарение на богатия опит, натрупан през годините, вече има над 4000 клиенти от цял свят.

 

Зад успеха на дружеството стоят висококвалифициран екип от специалисти, дългогодишен опит и доказани традиции в областта на интелектуалната собственост и патентното право, европейско качество на обслужване и достъпни цени.

 

Сътрудниците от бюрото свободно владеят български, украински, руски, литовски, английски, полски, испански, немски и френски език, което им помага да общуват с лекота, предлагайки професионално и висококачествено обслужване на своите клиенти.

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

Адрес: София 1113, ул. „Асен Пейков“ 6

Телефон: 02/973 36 10, 02/971 27 99

E-mail: benatov@einet.bg

 

Адрес: Киев 04116, Украйна, п.к. 62

Телефон: +38044 2365054,+38050 3828157

E-mail: daniel@benatov.kiev.ua

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6