Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

https://benatov.biz/

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ е едно от първите патентни бюра в Източна Европа и работи в сферата на опазване на интелектуалната собственост от 25 години. Бюрото предоставя обширна гама от специализирани услуги, като консултантски услуги, управление и трансфер на интелектуална собственост, посредничество и др., в България, Украйна, Европейски съюз, Русия и други страни.

 

Бюрото предлага професионални консултации, свързани с регистрация и защита на търговски марки и промишлени образци (дизайни), патентоване на изобретения и полезни модели, защита на авторско право, извършва информационни проучвания, митническа защита, представителство в съда, разработка на логотип и фирмен модел.

 

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“ има офиси в София и в Киев, Украйна, като благодарение на богатия опит, натрупан през годините, вече има над 4000 клиенти от цял свят.

 

Зад успеха на дружеството стоят висококвалифициран екип от специалисти, дългогодишен опит и доказани традиции в областта на интелектуалната собственост и патентното право, европейско качество на обслужване и достъпни цени.

 

Сътрудниците от бюрото свободно владеят български, украински, руски, литовски, английски, полски, испански, немски и френски език, което им помага да общуват с лекота, предлагайки професионално и висококачествено обслужване на своите клиенти.

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“

Адрес: София 1113, ул. „Асен Пейков“ 6

Телефон: 02/973 36 10, 02/971 27 99

E-mail: benatov@einet.bg

 

Адрес: Киев 04116, Украйна, п.к. 62

Телефон: +38044 2365054,+38050 3828157

E-mail: daniel@benatov.kiev.ua

Браншът In Brief

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6