Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Омникар БГ ЕООД

Омникар БГ ЕООД

http://www.omnicar.bg/

Омникар БГ ЕООД е официален дистрибутор на моторни масла и смазочни продукти Mobil за България. Компанията предлага обширно портфолио от масла както за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, така и за индустриални машини и селскостопанска техника.

 

Фирмата поддържа богат набор от индустриални смазочни продукти и греси Mobil, притежава солиден опит, професионални програми и инструменти, благодарение на които помага на клиентите да увеличат производителността си. Търговската марка Mobil е символ на качество, високи технологии и успех.

 

Индустриалните масла Mobil SHC – основна линия научно разработени синтетични масла с доказани експлоатационни качества, включват трансмисионни масла за конвенционални скоростни кутии и вятърни турбини, компресорни масла, масла за хранителната промишленост, греси и циркулационни масла.

 

Омникар БГ разполага с офиси и складови бази в по-големите градове в страната: София, Пловдив, Варна и Бургас, където поддържа богат асортимент от продукти с постоянна складова наличност, а висококвалифициран екип от специалисти е винаги готов да съдейства на клиентите относно продуктовата гама и техническите характеристики на изделията.

Омникар БГ ЕООД

Адрес: София 1202, ул. „Индустриална 11 (бивш хладилен завод)

Телефон: 02/403 33 90

E-mail: office@omnicar.bg

 

Адрес: Пловдив 4000, бул. „Кукленско шосе 15-17

Телефон: 032/946 946

E-mail: office@omnicar.bg

 

Адрес: Варна 9000, Западна Промишлена Зона, Логистичен Център Варна

Телефон: 052/732 099

E-mail: office@omnicar.bg

 

Адрес: Бургас 8000, ж.к. „Зорница“, бл.47, крило „Б“, партер

Телефон: 056/830 746

E-mail: office@omnicar.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Български архитект получи престижно отличие в САЩ

  Българският архитект Teoдopa Beлĸoвa е част от екипа, който се класира на трето място в международния архитектурен конкурс Burnham. Арх. Велкова yчacтвa в тазгодишното издание, озаглавено Вurnhаm 20/20, зaeднo c Kpиcтиaнa Бypги, Шaни Aлбaлaĸ и Mapтa Kpaйли, c ĸoитo yчaт зaeднo в UСLА, САЩ.

 • Северна Македония изгражда магистрални газопроводи

  Тази година ще бъде завършено изграждането на магистралните газопроводи от гр. Скопие до гр. Гостивар и от гр. Неготино до гр. Битоля в Северна Македония. Освен това предстоят нови проекти за взаимно свързване с Гърция, Косово и Сърбия.

 • Bosch инвестира в климатична неутралност и електромобилност

  През пролетта на 2020 г. Bosch постигна климатична неутралност на своите 400 локации в целия свят. През 2021 г. компанията ще вложи 700 млн. евро за разработване на решения за електрическата мобилност, включително горивни клетки.

 • Планира се замяната на въглищата в ТЕЦ-овете у нас

  Постепенното спиране на използването на въглища за производство на електроенергия и пoeтaпнa зaмянa нa гopивнaтa бaзa в ТЕЦ-овете във въглищни peгиoни нa cтpaнaтa чpeз изпoлзвaнeтo нa aлтepнaтивни eĸoлoгocъoбpaзни eнepгoнocитeли.

 • Дунавската водна програма организира серия от уебинари

  Уебинарите са на актуални теми, свързани с водния сектор в Дунавския регион. Следващото събитие ще бъде насочено към Директива 91/271/ЕИО от 21 май 1991 година за пречистването на градските отпадъчни води и ще се проведе на 18 март 2021 г.

 • Сърбия обяви търг за доставка на електрически влакове

  Министерството на строителството, транспорта и инфраструктурата на Сърбия обяви търг за поръчка на три електрически влака, които ще се движат по маршрута Белград – Нови Сад – Суботица, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6