Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ники Ротор Авиейшън ООД

Ники Ротор Авиейшън ООД

www.nikiaviation.com

Ники Ротор Авиейшън ООД е утвърден български производител на летателни средства, тип автожири, или наричани още жирокоптери. Дружеството е известно като разработчик и реализатор на първия у нас двуместен жирокоптер – модел NIKI 2004. Изработени изцяло от композитни материали, комбинирани с шперплат и алуминий, летателните апарати съчетават в себе си предимствата на самолет и хеликоптер.

 

Подобренията на NIKI 2004, въплътени в новия прототип NIKI 2004 M, или APIS, създават нови предизвикателства пред компанията. Машината е със същия дизайн, лека и надеждна конструкция като на своя предшественик, но с около 40 sm по-голяма кабина. Дружеството пуска на пазара още сериите Lightning и Kallithea, в които са вложени много иновативни елементи, дизайнерски и конструктивни решения.

 

Зад успеха да Ники Ротор Авиейшън стои екип от добре подготвени специалисти, готови да предложат на клиентите си устойчив летателен апарат с отлични характеристики и функционалност, изцяло отговарящ на техните нужди и изисквания. Високото качество на конкурентни цени, безопасността и спечелването на клиентска лоялност са основна мисия и приоритет в дейността на компанията.

 

Ники Ротор Авиейшън е част от структурата на Ники ЕООД – производител на цялостни концепции от метал и дърво за различни обекти, като производствени предприятия, хотели, ресторанти, магазини и др. Компанията предлага богато разнообразие от индустриално, търговско и дизайнерско оборудване и рекламни стелажи, включително креативни пространствени решения, индивидуален стил и модерни технологии за прецизно изпълнение на всеки детайл.

 

Компанията предлага у нас възможност за интересна и динамична работа на амбициозни и висококвалифицирани професионалисти, които могат да се докоснат и да изживеят пълноценно своята мечта.

Ники Ротор Авиейшън ООД

Адрес: 2161 Правец, Индустриална зона „Правешки Ханове“ 21

Телефон: 07133/48 00; 0887 310 005

E-mail: info@nikiaviation.com

Браншът In Brief

 • Сърбия с търг за изграждане на 5G мрежа от следващата година

  Търгът за прекарване на 5G мрежа в Сърбия вероятно ще бъде пуснат през 2020 г., съобщи сръбската Регулаторна агенция за електронни съобщения и пощенски услуги. От края на 2018 г. и началото на 2019 г. много европейски страни стартират подобни търгове.

 • Ikea отваря врати на втория си магазин в Букурещ, Румъния

  Шведският производител на мебели Ikea ще отвори врати на втория си магазин в Букурещ на 24 юни 2019 г. – наречен Ikea Pallady. Това е най-големият магазин на компанията в региона на Югоизточна Европа на стойност близо 90 млн. евро.

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6