Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ники Ротор Авиейшън ООД

Ники Ротор Авиейшън ООД

www.nikiaviation.com

Ники Ротор Авиейшън ООД е утвърден български производител на летателни средства, тип автожири, или наричани още жирокоптери. Дружеството е известно като разработчик и реализатор на първия у нас двуместен жирокоптер – модел NIKI 2004. Изработени изцяло от композитни материали, комбинирани с шперплат и алуминий, летателните апарати съчетават в себе си предимствата на самолет и хеликоптер.

 

Подобренията на NIKI 2004, въплътени в новия прототип NIKI 2004 M, или APIS, създават нови предизвикателства пред компанията. Машината е със същия дизайн, лека и надеждна конструкция като на своя предшественик, но с около 40 sm по-голяма кабина. Дружеството пуска на пазара още сериите Lightning и Kallithea, в които са вложени много иновативни елементи, дизайнерски и конструктивни решения.

 

Зад успеха да Ники Ротор Авиейшън стои екип от добре подготвени специалисти, готови да предложат на клиентите си устойчив летателен апарат с отлични характеристики и функционалност, изцяло отговарящ на техните нужди и изисквания. Високото качество на конкурентни цени, безопасността и спечелването на клиентска лоялност са основна мисия и приоритет в дейността на компанията.

 

Ники Ротор Авиейшън е част от структурата на Ники ЕООД – производител на цялостни концепции от метал и дърво за различни обекти, като производствени предприятия, хотели, ресторанти, магазини и др. Компанията предлага богато разнообразие от индустриално, търговско и дизайнерско оборудване и рекламни стелажи, включително креативни пространствени решения, индивидуален стил и модерни технологии за прецизно изпълнение на всеки детайл.

 

Компанията предлага у нас възможност за интересна и динамична работа на амбициозни и висококвалифицирани професионалисти, които могат да се докоснат и да изживеят пълноценно своята мечта.

Ники Ротор Авиейшън ООД

Адрес: 2161 Правец, Индустриална зона „Правешки Ханове“ 21

Телефон: 07133/48 00; 0887 310 005

E-mail: info@nikiaviation.com

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6