Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ники Ротор Авиейшън ООД

Ники Ротор Авиейшън ООД

www.nikiaviation.com

Ники Ротор Авиейшън ООД е утвърден български производител на летателни средства, тип автожири, или наричани още жирокоптери. Дружеството е известно като разработчик и реализатор на първия у нас двуместен жирокоптер – модел NIKI 2004. Изработени изцяло от композитни материали, комбинирани с шперплат и алуминий, летателните апарати съчетават в себе си предимствата на самолет и хеликоптер.

 

Подобренията на NIKI 2004, въплътени в новия прототип NIKI 2004 M, или APIS, създават нови предизвикателства пред компанията. Машината е със същия дизайн, лека и надеждна конструкция като на своя предшественик, но с около 40 sm по-голяма кабина. Дружеството пуска на пазара още сериите Lightning и Kallithea, в които са вложени много иновативни елементи, дизайнерски и конструктивни решения.

 

Зад успеха да Ники Ротор Авиейшън стои екип от добре подготвени специалисти, готови да предложат на клиентите си устойчив летателен апарат с отлични характеристики и функционалност, изцяло отговарящ на техните нужди и изисквания. Високото качество на конкурентни цени, безопасността и спечелването на клиентска лоялност са основна мисия и приоритет в дейността на компанията.

 

Ники Ротор Авиейшън е част от структурата на Ники ЕООД – производител на цялостни концепции от метал и дърво за различни обекти, като производствени предприятия, хотели, ресторанти, магазини и др. Компанията предлага богато разнообразие от индустриално, търговско и дизайнерско оборудване и рекламни стелажи, включително креативни пространствени решения, индивидуален стил и модерни технологии за прецизно изпълнение на всеки детайл.

 

Компанията предлага у нас възможност за интересна и динамична работа на амбициозни и висококвалифицирани професионалисти, които могат да се докоснат и да изживеят пълноценно своята мечта.

Ники Ротор Авиейшън ООД

Адрес: 2161 Правец, Индустриална зона „Правешки Ханове“ 21

Телефон: 07133/48 00; 0887 310 005

E-mail: info@nikiaviation.com

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6