Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ники ЕООД

Ники ЕООД

http://www.niki-ltd.com/bg

Ники ЕООД е утвърден български производител на цялостни концепции от метал и дърво за различни обекти, като производствени предприятия, хотели, ресторанти, магазини и др. Компанията предлага богато разнообразие от индустриално, търговско и дизайнерско оборудване и рекламни стелажи, включително креативни пространствени решения, индивидуален стил и модерни технологии за прецизно изпълнение на всеки детайл.

 

Сред обширното портфолио от услуги, които дружеството предоставя на клиентите си, са: лазерно рязане на листов материал, лазерно рязане на тръби, 2D и 3D огъване на тел, прахово боядисване, фрезоване, огъване на листов материал, щанцоване, MIG/MAG заваряване, асемблиране и др.

 

Ники ЕООД разполага с производствена база от 7850 m2, с прилежащи площи от около 25 000 mи екип от висококвалифицирани професионалисти, специализирани в различни области, които с готовност съдействат на клиента в намирането на най-подходящото решение за него.

 

Машинният парк на фирмата включва модерна техника и оборудване за изключителна прецизност, които дават неограничени възможности за обработката на ламарина, тел, тръби и профили. Дружеството предлага още огромен избор от материали за изработката на качествено оборудване – черна и неръждаема стомана, месинг, дърво, стъкло, акрил, пластмаса и др.

 

Част от структурата на Ники ЕООД е фирма Ники Ротор Авиейшън ООД, специализирана в производството на летателни средства от тип автожири. Дружеството е известно като разработчик и реализатор на първия у нас двуместен автожир – модел АПИС. Днес компанията се гордее с два ключови модела за авио индустрията в световен план – Лайтнинг и Калитея. Изработени изцяло от карбон и композитни материали, комбинирани с алуминий, летателните апарати съчетават в себе си предимствата на самолет и хеликоптер, като се отличават с високата си надеждност и безопасност.

 

На база предприети мерки и реализирани планове по разширяване на производствения капацитет, Ники ЕООД търси да присъедини към своя над 140-членен персонал висококвалифицирани, мотивирани и амбициозни специалисти, които да бъдат проводник на фирмената култура и традиции. Компанията гарантира работа по разнообразни проекти, сериозни възможности за развитие и професионално израстване.

Ники ЕООД

Адрес: 2161 Правец, пл. Освобождение 1

Телефон: 0884 762 385, 07133/48 00

E-mail: office@niki-ltd.com

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6