Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Ники ЕООД

Ники ЕООД

http://www.niki-ltd.com/bg

Ники ЕООД е утвърден български производител на цялостни концепции от метал и дърво за различни обекти, като производствени предприятия, хотели, ресторанти, магазини и др. Компанията предлага богато разнообразие от индустриално, търговско и дизайнерско оборудване и рекламни стелажи, включително креативни пространствени решения, индивидуален стил и модерни технологии за прецизно изпълнение на всеки детайл.

 

Сред обширното портфолио от услуги, които дружеството предоставя на клиентите си, са: лазерно рязане на листов материал, лазерно рязане на тръби, 2D и 3D огъване на тел, прахово боядисване, фрезоване, огъване на листов материал, щанцоване, MIG/MAG заваряване, асемблиране и др.

 

Ники ЕООД разполага с производствена база от 7850 m2, с прилежащи площи от около 25 000 mи екип от висококвалифицирани професионалисти, специализирани в различни области, които с готовност съдействат на клиента в намирането на най-подходящото решение за него.

 

Машинният парк на фирмата включва модерна техника и оборудване за изключителна прецизност, които дават неограничени възможности за обработката на ламарина, тел, тръби и профили. Дружеството предлага още огромен избор от материали за изработката на качествено оборудване – черна и неръждаема стомана, месинг, дърво, стъкло, акрил, пластмаса и др.

 

Част от структурата на Ники ЕООД е фирма Ники Ротор Авиейшън ООД, специализирана в производството на летателни средства от тип автожири. Дружеството е известно като разработчик и реализатор на първия у нас двуместен автожир – модел АПИС. Днес компанията се гордее с два ключови модела за авио индустрията в световен план – Лайтнинг и Калитея. Изработени изцяло от карбон и композитни материали, комбинирани с алуминий, летателните апарати съчетават в себе си предимствата на самолет и хеликоптер, като се отличават с високата си надеждност и безопасност.

 

На база предприети мерки и реализирани планове по разширяване на производствения капацитет, Ники ЕООД търси да присъедини към своя над 140-членен персонал висококвалифицирани, мотивирани и амбициозни специалисти, които да бъдат проводник на фирмената култура и традиции. Компанията гарантира работа по разнообразни проекти, сериозни възможности за развитие и професионално израстване.

Ники ЕООД

Адрес: 2161 Правец, пл. Освобождение 1

Телефон: 0884 762 385, 07133/48 00

E-mail: office@niki-ltd.com

Обяви за работа от Ники ЕООД

Браншът In Brief

 • Сърбия с търг за изграждане на 5G мрежа от следващата година

  Търгът за прекарване на 5G мрежа в Сърбия вероятно ще бъде пуснат през 2020 г., съобщи сръбската Регулаторна агенция за електронни съобщения и пощенски услуги. От края на 2018 г. и началото на 2019 г. много европейски страни стартират подобни търгове.

 • Ikea отваря врати на втория си магазин в Букурещ, Румъния

  Шведският производител на мебели Ikea ще отвори врати на втория си магазин в Букурещ на 24 юни 2019 г. – наречен Ikea Pallady. Това е най-големият магазин на компанията в региона на Югоизточна Европа на стойност близо 90 млн. евро.

 • КонтурГлобал зарадва децата от с. Обручище с нови компютри

  Нови, модерни компютри подариха от КонтурГлобал Марица Изток 3 на децата от основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Обручище, община Гълъбово. В навечерието на един от най-светлите български празници училището отбеляза своя 160-годишен юбилей.

 • Enel инвестира в умни устройства за измерване на електричество

  Електроразпределното дружество Enel Group планира да инсталира над 171 000 интелигентни измервателни устройства за клиентите си в областите Банат, Добруджа и Мунтения, Румъния. Инвестиционните проекти възлизат на стойност над 11 млн. евро.

 • Сръбската нефтохимическа компания Petrohemija търси инвеститори

  До края на годината ще стартира търгът за придобиването на нефтохимическия гигант, базиран в гр. Панчево, Сърбия – Petrohemija. Дружества от Русия, Полша и Румъния изявяват интерес към закупуване на компанията, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • Компания Sin Cars представи прототип на български електромобил

  Българската компания Sin Cars представи прототип на първия си електромобил за градска среда, произведен в България – модел L-city, научи Борса.bg. Автомобилът бе демонстриран за първи път по време на Международното автомобилно изложение в Женева през март.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6