Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мултивак България ЕООД

Мултивак България ЕООД

http://bg.multivac.com/bg/

Multivac е водещ доставчик на опаковъчни решения и световен лидер във вакуум-опаковането на хранителни, стерилни медицински продукти, потребителски стоки и др. Като иновативен и креативен партньор в доставката на върхови технологии за опаковането, компанията поставя като стандарт в тази дейност надеждността, отличния сервиз, персоналните и ефективни консултации. В своя сегмент Multivac се явява безспорен пазарен лидер. В групата Multivac работят над 4 600 служители в цял свят, а повече от 1600 от тях са базирани в централата в гр. Волфертшвенден, Германия. Организацията е представена на всеки континент, благодарение на мрежата от над 70 дъщерни дружества. Фирмата е на българския пазар над 23 години.

 

Мултивак България ЕООД е 100% дъщерно дружество на Multivac Export AG, регистрирано в България през септември 2008 година. Мултивак България ЕООД предлага цялата гама опаковъчни решения, етикетиращи машини и модули, метал-детектори и рентгени, автоматизирани модули за опаковъчни линии на Multivac Group. Kлиентите ни имат възможността да получат и най-висококачествените опаковъчни консумативи: фолио, тарелки, вакуум и термо-свиваеми пликове и др.

 

Мултивак България ЕООД предлага на своите клиенти техническо и бизнес консултиране, оригинални висококачествени резервни части и консумативи, гаранционен и следпродажбен сервиз на най-високо ниво.

Мултивак България ЕООД

Адрес: Божурище 2227, Индустриална Зона, ул. „Валери Петров“ 10

Телефон: 02/988 55 00

E-mail: office@bg.multivac.com, service@bg.multivac.com, sales@bg.multivac.com

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6