Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Монди Стамболийски ЕАД

Монди Стамболийски ЕАД

https://www.mondigroup.com

Монди Стамболийски ЕАД е част от Mondi Group – световен лидер в производството на опаковки и хартия, който допринася за един по-добър свят чрез иновативни решения за изработване на опаковъчни материали и хартиени продукти, характеризиращи се с устойчивост от самото начало. В групата работят около 26 000 служители в над 30 страни, разположени на четири континента.

 

Монди Стамболийски ЕАД става част от Mondi Group през 2006 г. Предприятието произвежда висококачествена крафт хартия, която предоставя на множество потребители в Европа, Азия и Африка. Историята на Монди Стамболийски ЕАД, най-големият производител на целулоза и хартия в България, започва преди повече от 65 години, когато се създава заводът през 1952 г. на брега на река Марица в град Стамболийски. Създаването на завода бележи началото на целулозно-хартиената индустрия като независим отрасъл в България.

 

Предприятието се намира само на 18 км от втория по големина град в България – Пловдив, разположен в централната част на Южна България. Прекрасният древен град е и изключително важен административен, академичен, икономически, търговски и транспортен център в региона. Уникалните културни, исторически и природни забележителности, както и спортните съоръжения в града предоставят богати възможности за активен социален живот.

 

Ако изберете да станете част от компанията, ще откриете работна среда с високотехнологично оборудване и машини. Ние инвестираме не само в съвременни производствени системи, но и в обучение на служителите си.

 

Целогодишните стажантски програми в направления „Техническа поддръжка“ и „Производство на целулоза и хартия“ откриват нови хоризонти пред млади специалисти, мотивирани да работят в индустриална среда. Благодарение на съвместната работа с опитни колеги и професионалисти, Вие ежедневно ще надграждате знанията и уменията си.

 

Проактивността, поемането на отговорност, уважението и ангажираността са характеристики на фирмената култура, които компанията цени у своите служители. Отдадени към постигане на високи резултати, ние се стремим да привлечем мотивирани хора с комплексни знания и желание за професионално и личностно развитие. Ставайки част от нашия екип, Вие ще имате възможността да се развивате, да създавате и да вдъхновявате, за да може заедно да създадем по-добро и устойчиво бъдеще.

Монди Стамболийски ЕАД

Адрес: Стамболийски 4210, ул. „Заводска“ №1
E-mail: Nikol.Petkova@mondigroup.com
Телефон: 032/909 289, 0885 174 322
Лице за контакт: Никол Петкова, HR Specialist & Sustainable Development

Обяви за работа от Монди Стамболийски ЕАД

Браншът In Brief

 • Стартира архитектурния конкурс „Свързани пространства"

  На 11 май 2022 г. бе даден старта на второто издание на националния архитектурен конкурс „Свързани пространства”, организиран от представителството на Deceuninck за България, съобщиха за Борса.bg от компанията. Конкурсът има за цел да отличи най-добрите проекти.

 • Конкурс на Шнайдер Електрик бе отличен на b2b Green awards

  Конкурсът „Стартирай 4.0“, организиран от Шнайдер Електрик България, спечели първа награда в категория „Зелена инициатива“ за 2022 г. на b2b Green awards, съобщиха за Борса.bg от компанията. Това е първият по рода си у нас конкурс за дигитална трансформация.

 • Envipco вложи над 2 млн. евро във фабрика за рециклиране

  Холандската компания Envipco завърши инвестиция от над 2 милиона евро във фабрика в Румъния за интелигентни машини за рециклиране и машини за обратен вендинг, които приемат пластмаса и връщат пари на потребителя, научи Борса.bg.

 • Алкалоид инвестира в нова фабрика за хемодиализни препарати

  Новата фабрика на Алкалоид за производство на концентрати за хемодиализа, заедно с необходимите складови помещения за суровини, опаковки и готови продукти, заема площ от 2600 m2. Изграждането на съоръжението се извършва в съответствие със строгите стандарти.

 • Екипът на Роберт Бош облагороди Софийския зоопарк

  Роберт Бош, направление Електроинструменти, част от групата Bosch, взе участие в доброволческа акция за облагородяване на Софийския зоопарк. Доброволците се заеха със засаждането на дръвчета, боядисване на пейки и огради, както и почистването на алеи. Инициативата се състоя през изминалия уикенд (14.05.2022-15.05.2022г.) и в нея се включиха близо 100 представители на компанията и техните деца, научи още Борса.bg.

 • AES България ще проучи възможностите за разработването на проект

  AES България, част от глобалната енергийна компания AES Corporation, ще проучи, възможностите за разработване на проект за комбинирано производство и съхранение на слънчева енергия с мощност 100 MW, както и за самостоятелен проект за съхранение на енергия.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6