Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мехатроникс ЕООД

Мехатроникс ЕООД

http://www.delta-electronics.bg/

Мехатроникс ЕООД е доказана българска инженерингова и търговска фирма, развиваща дейност в областта на силовата електроника, индустриалната автоматизация и енергетиката. Дружеството е официален дистрибутор за България на световноизвестния производител на иновативни, чисти и енергийно ефективни решения за автоматизация и енергийно управление Delta Electronics.

 

Мехатроникс предлага у нас богата гама от продукти и оборудване за автоматизация на производствените процеси, включително програмируеми контролери, операторски панели, текстови дисплеи, честотни регулатори, сервозадвижвания, терморегулатори, цифрово-програмни управления, таймери/броячи/тахографи, датчици на налягане, импулсни захранвания, комуникационни модули, индустриален Ethernet, индустриално зрение, енкодери, планетарни редуктори и др.

 

Българската фирма още поддържа на склад и доставя съпътстваща апаратура – бутони, редови клеми, конектори, релета, шкафове, табла и др.

 

При желание от страна на клиента компанията може да извърши дейности по целия проект, включително проектиране, доставка, окабеляване и програмиране на контролните уреди на машините.  

Мехатроникс ЕООД

Адрес: Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ 17, хале 7

Телефон: 032/395 989, 032/676 656, 0887 606 065

E-mail: office@mechatronics.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Етем и Gestamp създават две съвместни предприятия в България

  Етем България и Gestamp North Europe Services получиха одобрение от Европейската комисия и турските органи за защита на конкуренцията за съвместното създаване на две предприятия в България, информираха за Борса.bg от BalkanEnigneer.com.

 • Фесто Производство стана част от Webit Festival

  От 13 до 15 май 2019 г. в гр. София се проведе европейският форум за технически и иновативни върхови постижения – Webit Festival. Един от участниците, които демонстрираха своите технологични новости, бе Фесто Производство, информираха за Борса.bg.

 • MTU Aero Engines ще отвори нов завод в Сърбия

  Немската компания MTU Aero Engines, която се занимава с производството на софтуери, компоненти и двигатели за авиацията, ще отвори нов завод в гр. Стара Пазова, Сърбия. Първоначално в новия завод ще бъдат наети около 450 служители.

 • Milestone Systems отвори нов офис в София

  Софтуерната компания Milestone Systems, която се занимава с разработване на софтуер за видеонаблюдение, замени стария си офис в гр. София с по-голям, научи Борса.bg. В новия офис на Майлстоун Системс България ще работят около 150 служители.

 • Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Румъния

  Немската верига супермаркети Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Източна Румъния, който се намира близо до град Роман, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Новата придобивка на компанията ще обслужва и 50 магазина Lidl в Молдова.

 • Българи купиха Telekom Albania

  Българският бизнесмен Спас Русев и предприемачът Елвин Гури финализираха сделката за покупката на Telekom Albania със заплащане на договорената цена от 50 млн. евро, научи Борса.bg. Telekom Albania e вторият по големина мобилен оператор на Балканите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6