Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мехатроникс ЕООД

Мехатроникс ЕООД

http://www.delta-electronics.bg/

Мехатроникс ЕООД е доказана българска инженерингова и търговска фирма, развиваща дейност в областта на силовата електроника, индустриалната автоматизация и енергетиката. Дружеството е официален дистрибутор за България на световноизвестния производител на иновативни, чисти и енергийно ефективни решения за автоматизация и енергийно управление Delta Electronics.

 

Мехатроникс предлага у нас богата гама от продукти и оборудване за автоматизация на производствените процеси, включително програмируеми контролери, операторски панели, текстови дисплеи, честотни регулатори, сервозадвижвания, терморегулатори, цифрово-програмни управления, таймери/броячи/тахографи, датчици на налягане, импулсни захранвания, комуникационни модули, индустриален Ethernet, индустриално зрение, енкодери, планетарни редуктори и др.

 

Българската фирма още поддържа на склад и доставя съпътстваща апаратура – бутони, редови клеми, конектори, релета, шкафове, табла и др.

 

При желание от страна на клиента компанията може да извърши дейности по целия проект, включително проектиране, доставка, окабеляване и програмиране на контролните уреди на машините.  

Мехатроникс ЕООД

Адрес: Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ 17, хале 7

Телефон: 032/395 989, 032/676 656, 0887 606 065

E-mail: office@mechatronics.bg

Партньори

Обяви за работа от Мехатроникс ЕООД

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6