Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Мехатроникс ЕООД

Мехатроникс ЕООД

http://www.delta-electronics.bg/

Мехатроникс ЕООД е доказана българска инженерингова и търговска фирма, развиваща дейност в областта на силовата електроника, индустриалната автоматизация и енергетиката. Дружеството е официален дистрибутор за България на световноизвестния производител на иновативни, чисти и енергийно ефективни решения за автоматизация и енергийно управление Delta Electronics.

 

Мехатроникс предлага у нас богата гама от продукти и оборудване за автоматизация на производствените процеси, включително програмируеми контролери, операторски панели, текстови дисплеи, честотни регулатори, сервозадвижвания, терморегулатори, цифрово-програмни управления, таймери/броячи/тахографи, датчици на налягане, импулсни захранвания, комуникационни модули, индустриален Ethernet, индустриално зрение, енкодери, планетарни редуктори и др.

 

Българската фирма още поддържа на склад и доставя съпътстваща апаратура – бутони, редови клеми, конектори, релета, шкафове, табла и др.

 

При желание от страна на клиента компанията може да извърши дейности по целия проект, включително проектиране, доставка, окабеляване и програмиране на контролните уреди на машините.  

Мехатроникс ЕООД

Адрес: Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ 17, хале 7

Телефон: 032/395 989, 032/676 656, 0887 606 065

E-mail: office@mechatronics.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Mineco Limited открива нова мина в Сърбия

  Британската компания Mineco Limited планира да открие нова мина за олово и цинк на територията на община Рашка, Сърбия, след като придобие сръбската минна компания Vavrina Resources Ltd., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • MET Group придоби вятърна централа в България

  Базираната в Швейцария енергийна компания MET Group придоби 100% от дяловете вятърен парк с мощност от 42 MW, разположен в близост до гр. Каварна, Североизточна България, след като на 12 октомври 2020 г. подписа договор с италианското дружество Enel Green Power.

 • Екипът на АК Магнит участва в две спортни събития с кауза

  На 17 октомври трима служители на АК Магнит бяха сред участниците в състезанието за планинско колоездене и бягане Байк и Рън за Чепън. На 18 октомври 2020 г. деветима представители на компанията показаха своите умения в бягането на Postbank Business Run.

 • Браншовите организации от сектор „Строителство“ проведоха среща

  Работна среща между браншовите организации в сектор „Строителство“ се проведе в сградата на Съюза на архитектите в България. На събитието бе дискутирано и създаването на консултативен съвет на организациите от сектор „Строителство“.

 • GDELS ще си сътрудничи с български компании

  General Dynamics European Land Systems е направила предложение към българското Министерство на отбраната за техническо решение, използвано и от други съюзници в НАТО, както и е отправила предложение за индустриално сътрудничество.

 • Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите

  „Екипът на АК Магнит отбеляза Световния ден на ценностите, който тази година се проведе под надслов „Ценности в действие“. В рамките на кампанията нашите колеги отново се обърнаха към организационните и личностни ценности“, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6